Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
Zörög venti a notiban (2540p). Tényleg nincs egyszerűbb módja a venticserének ennél a modellnél, minthogy az égegyadtavilágon mindent le kell bontani felülről a hozzéféréshez?
Megcsinálnám szívesen, megrendeltem a cserealkatrészt (echte kínai eredeti new-other....stb.), de a mikrofon és a hangszórókábel összevissza-tekerésekor bedobtam a törölközőt...

-
OnlineWolf
tag
egy használt HP zbook 15 g1 - mennyire megbízható? voltak-e tipikus hibái a típusnak, illetve megéri-e megvenni?
-
csubuka
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
Értem, szuper. Akkor nem aggódok nagyon rajta. Majd egy HP szoftveres kalibrációt nyomjak akkor?
Készítek majd egy olyan fotót, igen. 3 cellás akksi van benne amúgy, azoktól meg csoda nem várható semmiképpen sem. *Csak ez a barátnőm gépe, szóval majd vele kell egyeztetnem erről.
-
válasz
csubuka
üzenetére
Áhh ez kiegészített bordával is igen forró fejű ha maxon turbón megy. Közel 30W-ot még lehűt, de maxon 45-öt már nem, csak ha hűtőpad van alatta és nincs fent az alsó burkolat. Az I5-el még az akku idő is drasztikusan jobb, valami 7-9 óra 3340M-el 100Wh-s jó állapotú akkuval. Bő 4 órát megy el 3720QM-el.
A jelenséget ismerem, mióta 2560P-vel kezdtem a sort, az összes javított, felújított, de ez akkor is jelen van ha simán csak kiveszed a gépből, csak nem ennyit esik a vélt százalék, mert sztem vélt. A kalibráláson sok sok perc múlik, láttam már fél órát netezni 0%-os akkuval.
Aida nem mérvadó, kb arra jó, hogy valós idejű akkufeszt nézzek, hogy tudjam valójában mikor kapcsol le az akku, mert az egy dolog, hogy 0%-ot mutat, de a fesz a mérvadó nekem.
Hp battery check már valamivel több infót ad.Másfél óra? Az siralmas. Ha a 6 cellással megy nekem 3 órát akkor neked 4-et kéne kb. Vagy valóban halott vagy nem kalibrált és átvág a százalékozás. Mutass egy lemerülés előtti aida képet ahol látni a cellák feszültségét.
-
csubuka
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
Szia!
Jó tudni, hogy akkor elmegy rendesen a 19.5V-os tápokkal is
Végül lett hozzá egy 18.5V-os. i5 van benne, szóval nagyon fellforrni nem fog tán.Egyszóval ez az akksi merülős, amíg a gép kikapcsolva van egyik napról a másikra eset gyakori ezeknél?
Majd teszek fel aida képet az akksiról, hogy hogy áll. Másfél órát elmegy még a gép akksiról amúgy.
-
válasz
szotadi
üzenetére
Ez az akku rendesen be lett előtte kalibrálva? Bár a jelenséget ismerem, de még nem foglalkoztam vele. 6db változó cellás akkum van.
Nem jól tudod, 18.5 or 19.5V-os adaptert fogad, rá van írva a burkolat alatt a címkén. Amper meg ugye a megfelelő feszhez tartozó feletti legyen. Nekem 19.5V 4.62A (90W)-os van a 100Wh-s akku miatt, így tölt "rendesen" LOAD alatt.
Más: Jött egy Win10 frissítés és azóta 100%-os CPU teljesítményen maxon jár a CPU, eddig 100% max 2.6GHz-t jelentett, de kivették belőle ezt a gátat, ennek eredménye, hogy akkuról szoftveres mérés szerint 60.3W-ot is kivett. Ergo már akkuról is 99%-ra kell tenni ha nem akarom, hogy felforrjon a 3720QM.
-
törölt tag
Hi!
Van egy 8560w laptopom, amit hstnn-i11x dokkolon hasznalok. A problemam az, hogyha a dokkolo power gombjaval sleepelek (egyszerüen megnyomom a gombot), utana nem tudom a notebookot visszahozni. Proci es ventik felpörögnek de a monitor nem kapcsol be. Ekkor csak akkor tudom eletre kelteni, ha leveszem a dokkrol, kiveszem az akksit, ujra vissza es ugy inditok.
A laptop bekapcsologombjaval megy a müvelet, ezert a dokkolora gyanakszom.
Hp oldalan irnak ilyen problemarol. Azt tanacsoljak frissitsem a biost es a dokkolo drivert. Namost az utobbit nem talalom, az elobbiböl pedig a legujabb van fent. Söt mintha a BIOS frissetes utan kezdtem volna eszlelni ezt a problemat. Korabban csak neha csinalta. Most hogy teljesen ujraraktam a rendszert ssd-re, allandoan kiszop@t a dokkrol.
-Rakjam vissza a regi BIOS-t? Ugye gazos, mert hivatalosan win 10-re nincs, a legfrissebb win 7 verziot hasznalom.
-Esetleg az SSD keverhetett be ill ennek kapcsan a Samsung (850 evo) rendszerbeallitasa(maximum reliability). Hibernalas pl blokkolva van, de amugy a bekapcsologombhoz a vezerlopultnal minden sleepre van allitva.Van vmi ötletetek?
Köszi elöre is!
-
spyduck
nagyúr
válasz
Aethelstone
üzenetére
Akkor kene a nagyobb táp!
-
spyduck
nagyúr
válasz
Aethelstone
üzenetére
10w a TDP kulonbseg. Ha nincs benne dedikalt VGA, akkor sztem jo lehet. Ha kell nagyobb tolto, akkor keress privatban, tudunk cserelni, mert nekem tobb nagy van mint kicsi.
-
Aethelstone
addikt
Üdv!
HP 8470p. Eredetileg I5-ös proci volt benne, de raktam bele pár hete egy 3630QM-et. 90W-os tápja van, szerintetek ez elég hozzá vagy vegyek egy nagyobbat? Nyilván, működik, de nem vagyok biztos benne, hogy ki tudja hajtani...
-
szotadi
tag
2560p-n nálam ugyanez van, Aida szerint minden rendben, este feltöltöm másnap du. bekapcsolom és 87%-ról indul!

-
csubuka
addikt
válasz
spyduck
üzenetére
Köszönöm a választ!
Nem alvóban. Simán kikapcsolva éjszakára. Reggelre merül pár százalékot. Más gép még sosem csinált ilyet. mintha valami fogyasztana a lapon valami minimálisat. Az always on USB netán? Egy default reset meg egy BIOS végignézése nem árthat, hogy melyik funkció ehet kikapcsolt állapotban. Normálisan semelyiknek sem kéne.
Nem altatom, nem Win10 fastboot vagy ilyesmi. Win7 van rajta.
Gyári akksi még és 3 cellás. Majd lesz rajta egy gépból kivéve megnézés is. Ha úgy nem merül akkor a géppel van valami.
-
spyduck
nagyúr
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
HP 2570p esetében az akksi éjszakai merülésére valaki tud valami megoldást? Netán valamelyik BIOS verzióban ezt javították vagy ilyesmi?
-
TJ22
tag
Sziasztok arra volnék kíváncsi,hogy a 8460p megtud jeleníteni 2K vagy 4K képet DisplayPorton?
Köszi
-
LÁZ
addikt
üdv, sziasztok
adott egy elitebook 8560p, plusz vinyó hozzáadása a cél a dvd-rom helyett, kérdésem, hogy mekkora legyen a keret, jó e a 9.5mm-es, vagy 12,7es kellene hozzá?
ps. sajnos nincs kéznél, hogy le tudjam mérni, ami infot találtam a neten, az alapján a 9.5es kellene, de azért megkérdezem.

-
AKG
tag
Üdv mindenkinek.
Hogyan tudom ellenőrizni,beazonosítani egy használt gép kijelzőjét?
2 db 8760w-ről van szó,egymás mellé téve szemmel láthatóan más a képe az egyik gépnek.
A hardver szinte ugyanaz. -
csubuka
addikt
Sziasztok!
A sima HP topik halott és Elitebookról lévén szó itt tenném fel a 2570p-s kérdésemet, ha nem gond.
-A HP 2570p-hez van ajánlott utángyártott akksi forrás? Valami tippetek lenne erre?

-A 2570p-nek gyárilag 18,5V-os 65W adaptere van. Ha én olyan "Smart" adaptert használok, ami 90W 19V az gond? Nem teljesen egészséges nagyobb feszültséggel táplálni az elektronikát gondolom, ha nem úgy tervezték, bár az eltérés nem nagy, 5%-on belüli. Felteszem csak túlaggódom.
-
Valaki?
-
Bazsee71
őstag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Közben megtaláltam, hogy a billentyűzet világítása egy külön kábellel csatlakozik. Ahogy nézem a különböző oldalakon a billentyűzeteket, úgy azt látom, hogy tényleg csak azon van piktogram, ami rendelkezik is ezzel a kábellel. Ezt meg tudja erősíteni valaki? Ha igen, akkor hazaérek és kiveszem a billentyűzetet ellenőrzés céljából. Elnézést, hogy ennyit rugózok rajta, csak nem csináltam még ilyet, és feleslegesen nem bontanám meg.
-
Üdv Mindenkinek!
Tulaja lettem egy "vattaújszerű" 8530w laposnak.Nagyon olcsón vettem szerencsére.
Kicseréltem a ramokat és a T9600-2,8ghz procit.
Q9100 (12mb cache)
2x4gb 800mhz
Fx770 512mb ddr3
500gb SSHDNAGYON HASÍT! Ez a Q9100 erős, mint a zsidó vallás!
Használtam a T9600-al is, de ez....kircsi.
A felbosszantott 8530w VS Dell inspiron 5559-i5 6200U Cinebench R11.5
A hőfokokról szeretnék kérdezni.
Jelenleg játék közbe(csGO) 80-83fok everest szerint. Magokra lebontva kevesebbeket ír.
Ez mennyire problémás?
Valaki tudja milyen hűtés moddingot szoktak alkalmazni? Itt írnak erről:[link]Kezel erősebb quadokat is?
-
Bazsee71
őstag
Sziasztok!
HP ZBook 14: billentyűzeten ott a háttérvilágítás jel, HP support szerint ez azt jelenti hogy rendelkezik is vele. Fent van már minden HP driver (Hotkey is), de nem működik. Biosban nem találtam beállítási lehetőséget.
Érdemes szétszednem, létezik hogy a csatlakozó nincs rendesen a helyén?
-
celf
őstag
sziasztok!
van szerintetek mód rá, hogy a touchpad kicsit "okosabban" működjön a jelenleginél?
8470p-m van, és a two finger scroll úgy működik, hogy ha elengedem az egyik ujjammal touchpadot, akkor is folytatja a scrollozást, illetve nem tudja összekötni a vertikálist a horizontális scrollal.
+ scroll vagy zoom közben, icont/cursort vált, ami nagyobb mint az eredeti cursor, és kitakarja az alatta lévő szöveget/képet.
Most a HP oldaláról letöltött Synaptic driver/szoftver van.
Ha nincs más lehetőség, akkor lehet, akkor lehet meg megszokom majd valahogy. De egyelőre ez így elég "dumb" sajna

-
szendo777
tag
Sziasztok, átolvastam a topicot de sajnos nem találtam megoldást a problémámra. Adott egy HP Elitebook 8540p laptop Win 10 Proval, amiben van ujjlenyomat olvasó. Az eszközkezelőben azt írja az eszköz hibátlanul működik, driverek fent. Letöltöttem a HP Simple Clientet, ám ott a bejelentkezési lehetőségeknél nincs ott az ujjlenyomat. A gépházban a fiókok-bejelentkezési lehetőségeknél pedig nincs ott a windows helló. Így hogyan lehet működésre bírni? Előre is köszönöm a segítséget.
-
-
pöcörő
csendes tag
Sziasztok!
Elitebook 8460p proci cserében gondolkodom. Most van benne i5-2520M, amit i7-2720QM -re cserélnék.
Mire érdemes figyelni? Simán betehető a a másik helyére? Nem kell neki erősebb hűtés, ugyanaz a venti jó neki ami a gépben van? Felismeri a gép rendesen, tudja kezelni a 4 magot? -
samphone
tag
Elitebook G3 745-öm van és olyan problémát vettem észre, amióta megvan, hogy nálunk szarakszik a net, a wifi. Elvittem egy albérletbe, az ottani wifivel is bajok adódtak. Lehetséges az, hogy egy új gép bekavar a hálózatba? Azért írtam le a típust, hátha típushibáról van szó. Egyénként nem kábelről kapom a netet, hanem wifin kapom, de gondolom ez világos.
Van, hogy elszáll a wifi, megjelenik alul egy háromszög, nem működik a wifi. Rámegyek a hibaelhárításra és azt szokta kidobni, hogy "az ethernet adapter nem megfelelő" vagy a wifi nem rendelkezik érvényes IP-konfigurációval. Aztán odaírja mellé, hogy vagy észlelve vagy hogy nem sikerült kijavítani.
Illetve olyan is szokott lenni, hogy a monitor és a billentyűzet közötti részen, a hangfal mellett a fehéren világító wifi gomb, narancsszínűre válik, és a rendszer azt írja, nincs csatlakozás és egyetlen egy wifit sem érzékel. Aztán ez úgy javul meg, hogy újraindítom a gépet, vagy az alvás módból visszatérve kezd az újra működni, de utána hiába látja a mi wifinket nem biztos, hogy rá tud csatlakozni.
Mi lehet a probléma? Nem értek hozzá ezért kérem a segítséget.
-
TJ22
tag
Sziasztok az volna a kérdésem,hogy van egy Elitebook 8460p-m HD+(1600x900) verzió.
Az volna kérdés hogy ebbe milyen tipusú kijelző van? (PWM mentes?)
Köszi
-
szp1
addikt
válasz
spyduck
üzenetére
Az előzőhöz kapcsolódva : a HP support assistant feldobott egy BIOS frissítést a 8570p gépemen.
Merjem engedélyezni, vagy nem érdemes ha amúgy minden jól működik?
A felajánlott verzió : E68Ap1
Esetleg van egyéb teendő is ( vesznek el adatok vagy beállítások a frissítés során )?( bocs de teljesen hülye vagyok a dologhoz.....
) -
samphone
tag
Van a HP gépemen egy program, a HP Support Assistant. Mennyire ajánlott ez a progi?
Továbbá én elég kényes vagyok az adataimra, pedig semmi olyat nem csinálok, csak nem szeretem ha egy program nyomon követi mit csinálok és adatokat gyűjt.Erre megnyitom ezt a HP support assistant programot, egyből 2 kérdéssel indít:
1. Engedélyezze, az elérhetőségek, garanciaadatok, és támogatási üzenetek megjelenítését számítógépén? Itt az igen az ajánlott.
De a második kérdés:
Segítse a HP termékek fejlesztését ossza meg a HP és nem HP szoftverek és hardverek használatát. Itt is az igen az ajánlott.Utánaolvastam, és szinte mindent listáznak, figyelnek. Ti mennyire vagytok ezekre kényes, vagy csak én pörgetem ezt túl?
-
Biqci
aktív tag
Sziasztok! Remélem nem nagyon off, de hogy lehet megoldani, hogy egy 6930p-t, Win10-el, ki tudjak vetíteni a tv-re. Úgy tudtam a Win10 már tudja, de azt írja, hogy" a pc vagy mobileszköz nem támogatja a Miracastot, így nem tud vezeték nélkül kivetíteni".
-
törölt tag
Sziasztok!
Tisztelettel kérdezném Hp elitebook 8560w Workstation esetleg támogatja az Nvidia Quadro K1000M Vga kártyát? Választ előre is köszönöm.
-
törölt tag
Sziasztok. Nem tud valaki beszerzési forrást Elitebook 8760w LCD boritásra. Sehol nem találok újat.

-
PHM
addikt
Üdv!
A HP Zbook 17 milyen M2-es SSD-t tud kezelni?
(Méret/SATA-NVME)
Mert persze a support oldalon nem találtam erre információt.
Előre is köszönöm. -
Klara_
őstag
válasz
spyduck
üzenetére
A gyarilag rainstallalt volt rajta, ami gondolom eredeti. BIOS-bol kiovasott kulcssal ez ment is, az MS-rol tolott viszont azt a kulcsot nem fogadta el. A HP-nal altalamal talalt W10 Anniversary Update Pro viszont minden mokolas nekul megy, csak ugye ez 1 eves rendszer, nem a friss. Majd meg kuzdok vele.
-
SZATA
senior tag
Mitől lehet, hogy ma bekapcsoláskor (és ezóta mindegyiknél) ezzel fogadott a gép? Az előző sessionben semmilyen rendszer módosítás nem történt.
"BIOS Identity Data Recovered
The Embedded Contoller MUD data is not valid while MPM is locked.
Please unlock MPM, and lock again to capture valid MUD data."Accept gomb visszaszámlálóval, Esc gomb.
Mennyire komoly hiba ez, és hogy lehet orvosolni? Egy 840 G2-ről van szó, amiben kb. fél éve a Support által küldött SMC fájllal ki lett ütve a BIOS password.
-
MineFox54
őstag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Felejtsd el ezeknél a gépeknél... De még xx70p-ben sem megy, azt hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- weiss: Autó költségek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Végül lett hozzá egy 18.5V-os. i5 van benne, szóval nagyon fellforrni nem fog tán.
, még megvárom mit ír a hp support.

)