- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Igen, őt ajánlottad még messengeren, és igen én vagyok akinek hosszabb kábel kéne.
Amúgy azért szeretnék 8 méteres kábelt, mert a képen elöl középen lévő oszlopra gondoltam feltetetni a töltőt. Egyrészt szerintem itt lenne védve legjobban az időjárástól/gyerekek haragjától stb. Másrészt hosszútávon a másik helyre is EV-t tervezek, aztán fele tudja melyiknek hol lesz a töltőnyílása. De a 8m elvileg innen bárhova elérne, az ioniqhoz bal hátra is. (csak tolatva lehet beállni)
Beszéltünk du. Danival, mondta hogy az Aurorát is kártyával lehet inditani, mint a Beny-t, vagy appból. Nem tom ez mennyire lenne feleség-kompatibilis, egyenlőre örülök ha rádugni nem felejt el.Szóval még agyalunk, tudom nem vagyunk egy egyszerű eset, de Dani egyenlőre jól állja a sarat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen joysticket vegyek?
- Star Trek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- További aktív témák...
- Fedezd fel az erőt és stabilitást, ami forradalmasítja a PC világát!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest