Hirdetés
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
kolanda
üzenetére
Szia!
Lehet, hogy én voltam, de most nem számít. Valószínűleg jogosan lett a hozzászólásod moderálva és nem törölve. Sokszor le lett már írva és el lett magyarázva, hogy szakmai topicban tilos a hirdetés. Ennek ellenére mégis megteszitek. Őszintén mire számítotok? Hogy berakod szépen a hirdetésedet ide(mert ugye ez egy szűk kör és itt a célközönség...), ezzel előnyt szerezve azokkal szemben, akik betartják a szabályokat (hardveraprón egyébként megvan a módja a hirdetés kiemelésének...)?Hát nem...
A személyes nézeteltérést pedig ebben az esetben is kérem, hogy privátban beszéljétek meg. Biztos vagyok benne, hogy itt senkit nem érdekel és nem azért jön ide, hogy arról értesüljön, ki-kivel-miről diskurált privátban...
Egyébként tisztában vagyok vele, hogy a te adapteredről volt szó, hiszen mindig utánanézek az ilyesminek. Nem kell külön bejelentkezni a topicba, hogy márpedig működik. A negatív reklám is reklám. Pont így is elég sok figyelmet kapott a technika. Ha működik írd bele a hirdetésbe és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs