Hirdetés
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vanRobert
tag
Balra feszítve (billentve...) a görgőt jól működik, szépen akadás és ugrálás nélkül görget. Jobbra feszítve viszont pontatlan. Este szétszedem, hátha látok valami könnyen orvosolható hibát. Gyanítom ebben is a szokásos luggatott kerék van. Azon szokott segíteni, ha közelebb (vagy távolabb...? már nem emlékszem) nyomom a jeladóhoz (vagy a vevőhöz...?)
-
Ribi
nagyúr
válasz
vanRobert #5241 üzenetére
Nekem van egy a4tech egerem amiben a görgő igen hamar szétment.
Úgy nézett ki, hogy kis réz lapkák voltak az oldalán, kis kihagyásokkal. Ezt a lapna/nemlapka váltásokt érzékelte egy rajta csúszó érzékelővel. Csak épp a rajta csúszó izé kb szétkente a rezet a műanyagon is és egy egybefüggő rézcsík lett az egész. 1x próbáltam levakarni a műanyagról a rezet, de kb pár nap múlvan pont olyan szar lett. Nem tudom abban milyen van, de hidd el 1 hónap alatt is szétmehet, mert szar ahogy van.
Ahh, valami ilyen volt az is És az is így nézett ki kb. -
Ribi
nagyúr
válasz
vaakuum #5239 üzenetére
Én csak azért raktam fel valami logi programot, mert ki akartam kapcsolni az egéren a világítást. De fura mód az egér is bekapcsolásnál világít, majd kb 5mp múlva kapcsol csak ki. De néha nem világít bekapcsolásnál. Mondom wtf? Hogy lehet ilyen szutykul megírt dolgokat gyártani? Progit is töröltem a francba, mert állandóan pampogott amint indítottam valamit...
-
vanRobert
tag
Üdv,
Van egy Genius ECO-8015-ös egerem és nem vagyok túlzottan elragadtatva a görgetési képességeitől. Ha lassan görgetem, akkor nagyjából jó, de akkor is előfordul, hogy random ugrándozást produkál. Ha gyorsabban szeretnék görgetni, akkor viszont ugrál, lassan görget.
Esetleg valakinek van hasonló tapasztalata? Ötlete vagy javaslata, hogy mit érdemes tenni?
Köszönöm. -
Whysperer
addikt
válasz
vaakuum #5239 üzenetére
Na ezt a hülyeséget hallod. számoltam. 12x szedtem le és dugtam ide oda a logitech egeret és billentyűzetet és ugyna ott vannak ahol voltak és 12x-e megjelnet. Pdig tökr eugyan azt csináltam. ,de ennek mi az értelme Te jó isten!! Nem tudom elhinni. Világ életemben Logitechem van és volt és az is marad,mert sz.tem egérben nicns párja most is 2db ezer éves mx518-t nyúzok és egy mx518 legendary. De tökéletesek. Főleg,hog y a legendarynak van belső memóriája is így software sem kell. nem is lett volna baj evvel. Viszont zaz a probléma volt,hogy játékban másra vannak állítva és MAyaban meg más munkában meg megint csak másra. Aztán mivel a game settignsen szállt el a Gaming software nevü okosság így a MX 518 a gameing beállításokat használta. aztán 1 napig elég szenvedés volt így dolgozni. 8)
-
vaakuum
addikt
válasz
Whysperer #5226 üzenetére
Mit tekintesz logitech drivernak? Mert én is a múlt héten szembesültem vele, hogy az eddig használt Gaming Softvert lecserélték egy G Hub nevű szutyokra. Lényeg a lényeg, a Ghub még rosszabb, mint a 2 éves Gaming Softver az én logi 600-as egerem szempontjából, így ment vissza a régi. Már előre tartok tőle, hogy eljön az idő, amikor kénytelen leszek a ghubot felrakni. Egy átláthatatlan, szétcseszett szeméthalmaz, sokkal kevésbé felhasználóbarát, mint a GS. Ja, és a firmware updaterük sem ismeri fel a g600-as egeremet, btw. Kíváncsi leszek, erre mit fognak válaszolni a hivatalos csatornán a supportosok
, de hogy mostanában nem tesztelik rendesen a szoftvereket a kicsit is régebbi hardverekre, az is biztos.
szerk: egyébként pont két hónapja akartam venni én is egy g13-at, de ezek szerint a razer tartarus v2-vel egy hajszállal jobban jártam. Bár azért razeren is lenne mit javítani...
-
khmmmm
tag
[Michtw] blogján szét van szedve 3 fajta ( [Abyssus] [Abyssus 2000] [Abyssus V2] ), mindegyikben 11 mm-es van.
-
MaTpr0F
senior tag
-
Cs1csó
titán
Az Razer Abyssus egerem görgője szalad - lassan 5 éves egér - lehet vele valamit kezdeni?
-
Predator2
addikt
Helló
Hová tudnám elküldeni a Logitech G Pro egeremet mikrokapcsoló cserére?
Sajnos lejárt a gari, és a bal egér gomb gyakran duplán kattint.THX
-
Whysperer
addikt
Srácok. Valakinek volt má rilyen ,hogy van egy Logitech g213-as billentyüzetem meg egy Logitech MX518 legendary. midnegyik új és eddig ment is a Logitech driverral ,de megtévesztett a dolog, mert a egérben van belső memória aztán megy driver nélkül is és most ahogy újra raktam a gépet a AMD setup miatt. azóta a Logitech driver nem észlelhető eszközt ír. már megnéztem a Youtubeos videókat ,de nekem nem akarja így sem észlelni. valakinek volt más hasonló?
-
Cs1csó
titán
válasz
wasdffafaaff #5224 üzenetére
Haldoklik az egér.
Esetleg húzd ki és dugd át egy másik USB port-ba, takarítsd ki az egeret.
-
wasdffafaaff
junior tag
helo
olyan kérdésem van hogy az mitől van hogy a bal egér gomb jobbot érzékel néha? -
vaakuum
addikt
help pls. Logi 600-as az alany. Makrót szeretnék rá készíteni, ami az egyik oldalsó gombra csinálna egy balgombos kattintást és utána egy y (yes) billentyűt nyomna, majd egy ESC billentyűt. A probléma, hogy a makróba hiába rakom be a kattintás a bal gombbal műveletet, nem csinálja. Bármi mást végrehajt, de a balgombos kattintást kihagyja. Ha a középső gombra akarom megcsinálni, akkor sem működik. A "profil tesztelése" felületen sem csinálja meg, és program alatt sem működik. Mi lehet az oka?
-
citkar
addikt
válasz
Garfield.37 #5217 üzenetére
Én is ezért jöttem ide. Egy mikrókapcsoló problémám lehet, de nincs is tapasztalatom ez ügyben és forrasztókészüléket se vennék emiatt. Hátha valaki tudna segíteni.
-
Predator2
addikt
Helló
Van rá lehetőség, hogy leellenőrizzem, hogy garanciális e még az egerem S/N vagy P/N alapján? Egy Logitech G Pro-ról lenne szó.
THX
-
Garfield.37
tag
Sziasztok!
Van itt valaki aki egér javítással foglalkozik ?
-
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Van egy furcsa jelenség játék közben.
Bezoomolok és hiába tartom a gombot lenyomva akkor is kijön a zoomból és ugrál kibe magától. Még egy jelenség, tüzeléskor abbahagyja a tüzelést hiába nyomom a tűz gombot el kell engednem ás újra nyomnom, hogy lőjön. Ez most minek a hibája lehet, a játéké vagy az egéré vagy a windows hibája? Egér: Logitech G903. Windows 10. -
tom570
aktív tag
Sajnálom! Igaz nem ugyanaz az egér, de ez, az usb sticket lg smart tévéhez csatlakoztatva azonnal felismerte és kezelte, szóval szerintem ha jó akkor ilyen egyszerűen kellene mennie a dolognak. Próbáltad másik gépen, notin, hogy biztosan működik az egér? Nagyon más nem igazán lehet, mint, hogy rossz.
-
meroly
veterán
Sziasztok!
HP Wireless mouse X3300 és Windows 10 64bit kérdésem lenne.
Hogy kell telepíteni?
Driver külön nincs hozzá, leszedtem a keretprogramot Win7 32bit-re de nem ismeri fel így sem.Hibaüzenet nincs.
Köszönöm
-
manya777
tag
Üdv. Úgy fél éve megbolondult a g403 as egerem görgője. Össze vissza ugrál görgetés közben. A logitechhez irányítottak az üzletből, Ők annyira voltak képesek hogy küldtek egy G203 as egeret... Azóta ezt használom, de mostmár inkább megcsinálnám valahogya g403 as egerem, pl egy encoder cserével. Megtudná mondani valaki hogy az ezen a linken látható alkatrész jól lehet e a g403 ba? Vagy ha nem akkor milyet nézzek? Állítólag a 9 mm es lenne a jó innen, de nem vagyok biztos ebben. Ezt szeretném ha egy hozzáértő megerősíteni
Köszi! https://www.ebay.com/itm/2Pcs-Original-TTC-Mouse-Encoder-Mouse-Decoder-Highly-Accurate-9-10-11-13mm/382484123982
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok!
Aki vallalna Logitech G100S egeremnek a mikrokapcsolojanak a cserejet japan Omronra, az legyszi irjon privatban! Budapesten, lehetoleg aki mar csinalt ilyet. (Az Omron kapcsolot beszerzem en.)
Koszonom! -
tom570
aktív tag
Sziasztok. Gyors kérdés, egy A4tech V7M egér görgője néha miután elengedem még görget egy sort. Ez az egér hibája vagy szoftveres probléma, Vagy esetleg ez ilyen és így jó?
-
-
gabro0
őstag
Na a görgő is most mondja be az unalmast, ugrál össze-vissza...
A pixelben vettem, ugyan még garis májusig, de nem olvasok jókat a garanciáztatásukról. Tanácstalan vagyok, nem akarok hónapokig várni a cserére, mert ezt tuti nem javítanák már (7-ből 5 gomb duplaklikkel + rossz a görgő).A görgőt szerintetek meg tudom menteni valahogy? Korábban Genius XScrolloknak sikeresen javítottam a görgőit, de csak ideiglenes megoldás volt. 1-1,5 év után újra ugráltak.
-
syberia
veterán
Sziasztok!
Logitech G400 egérnek a bal gombjának a kapcsolója már nem az igazi, milyen alkatrészt érdemes beszerezni hozzá? Van forrasztópákám, megpróbálkoznék a javítással.
-
Vertigo18
addikt
válasz
dobragab #5201 üzenetére
Amikor előjön a probléma, akkor ha kihúzom az egeret, és visszadugom, ugyanezt csinálja. Kipróbáltam egy másik, ugyanilyen egérrel, hogy AZT dugom ilyenkor vissza, az is csinálja. És kipróbáltam azt is, hogy ha előjön ez a hiba, kihúzom és bedugok egy teljesen más egeret, azzal is ugyanezt csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest