- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Májusi hardverszeánsz
-
PROHARDVER!
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz
rednifegnar #86897 üzenetére
emberem azt irta, hogy nem tudta sehogy sem atallitani a postazast uk-n kivulre.
idokozben lejart a cucc licit nelkul.
megprobalta ujra feltenni nemzetkozi szallitassal, de nem ment. beszelt az ugyfelszolgalattal azt mondtak korlatozva van az elmult 3 havi alacsony eladoi aktivitasa miatt, jan 27-ig, es meg is irta hogy mekkora osszegig van joga feltenni cuccot (nyilvan ez tobb es ezert nem megy).
azt mondja kerdezzem meg az ebayt miert nem tudom megvenni (sztem ez felesleges kor).
amit ir, hogy meg azt tudja megprobalni, hogy leveszi a tobbi aktiv cuccat es azzal talan megno (megno?) az eladoi keret osszege es ugy fel tudja tenni ujra.
ehhez nem ertek sosem adtam el, de ha leveszi a cuccait akkor az buko neki a dijakban gondolom. no meg kerdes hogy utana fel tudja e tenni vagy tovabbra is korlatozva lesz. passz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mobilinternet
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest