Hirdetés
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Hobby elektronika
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
- VR topik
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát igen. A gond ez ezzel a TOTYval, hogy igazából totsig megvagy azokon a posztokon, ahol nyitottál. Papíron persze, mert amúgy meg teljesen mindegy. Hát még azoknak, akik "szerencsések" voltak. Rengeteg eladó accountot látok 4-5toty nyitással. Kétlem, hogy pontot költóttek volna, majd utána eladnák. Amúgy az árakon is látszik. 4-5 toty lap van egy milka alatt. Nem megy fel az áruk. Azon meg lehet lamentálni, hogy reiten jobb mint shaw, de valójában... Amikor nekem, szar nyitásokkal, 4szer lecsapolva az accountomat nem tudok az új promoból csak az első két lapot beépíteni. Hova törje magát az ember. Én szerintem már csak ikon lutrizok totsig. Nekem amúgy a wl nem akkora szenvedés. Mindig ugyanaz. Kiszámítható. A rivals jobban fáj.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Xbox Ally X Gari : 2028.11.28. + Gyári Xbox Ally Premium Case Tok
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- Arany János - Kapcsos könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
LendvaiFeri1
Kristof_94