Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
-
Degeczi
nagyúr
rég próbáltam Duokant, de nagyon meglepne ha valóban tudna ilyet: az OCR, vagyis az optikai karakterfölismerés (a scannelt kép szövegre alakítása) nem egyszerű folyamat, a gépigénye sem kicsi (márpedig az ebook olvasók számítási teljesítménye nem vmi nagy), és felhasználói beavatkozást is kíván, hiszen magától nem jön rá üzembiztosan egy program, mi a hasznos szöveg
szerintem a PDF újratördeléssel kevered - de az csak számítógépen már OCR-ezett anyaggal járható út
-
ZooLee
senior tag
Na, ezt elég nehezen tudom elhinni, hogy egy ilyen gyenge eszköz tényleg on-the-fly tudna PDF-et OCR-zni használható (olvasható) minőségben. Legalábbis a saját tapasztalataimból kiindulva, amikor simán gépen próbáltam meg könyvet csinálni egy PDF-ből, ott is rengeteg utómunkát igényelt az, hogy elfogadható legyen a kész könyv minősége.
Azt hiszem lassan itt van az ideje, hogy kipróbáljam a Duokan-t, bár, én jobban hiszek a gépi előfeldolgozásban. -
Apollyon
Korrektor
válasz xcsabo #13522 üzenetére
Nekem kb 1,5 hónapja megvan de nem produkált ilyeneket.
Esetleg a rá felrakott könyvformátumokkal lehet talán baja. Próbáld meg azt, hogy csak Calibre nevű programmal küldesz rá, kizárólag KEPUB -ba konvertált könyveket, hátha megszűnik a jelenség és/vagy hard reset.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
LittleBiG007
Topikgazda
válasz xcsabo #16925 üzenetére
Nem mindig. Azért velem már fordult elő, hogy: nem fért bele az olvasó a tokba, annyira szoros volt, vagy hogy első kinyitásnál kiesett a mágnes, vagy hogy nem pontosan ugyanúgy nézett ki a tok mint a képen, vagy az anyaga volt gagyibb a vártnál. Egy részét morogva elfogadtam, a többinél vagy a pénzt kaptam vissza vagy újat küldtek, mindenesetre újra ki kellett kivárnom a szállítási időt. De természetesen volt olyan is, ami 900 Ft-ért cserébe hihetetlen jó minőséget kaptam. (Az például mai napig a Kindle 5-ömön van.)
Kiegészítés: vagyis de, megérheti várni, az ár miatt.
[ Szerkesztve ]
Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini
-
Ébri
senior tag
válasz xcsabo #16928 üzenetére
Pont erről van szó, ha szerencséd, jó, ha nem, nem. EU-ból rendelés se garancia semmire. (Ill. azért itt a drágábbak tényleg elég jók, a Mulbess amit a kobómhoz vettem tökéletes 5 évesen, az olcsó tok PW2-re darabjaira esett, úgy, hogy feleségem hozzám képest alig használja.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz xcsabo #22850 üzenetére
Ez jó ötlet, nem kell ehhez vajon egy helyszíni jegyzőkönyv vagy mittomén? Telefon törés esetében hallottam hasonlóról, így ott lakásbiztosítás terhére oldották meg. Kellett hozzá egy kisgyerekes család, akiknek a gyereke "törte össze" a telefont, így lett jelentve a biztosító felé. De ez nem mai sztori, arra sem emlékszem már, hogy mi lett a vége.
Lakásbiztosítás tartalmaz ingóságokra is utalást.[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz xcsabo #22855 üzenetére
Akkor megszívta az ember... A biztosító bemondásra nem fog fizetni, persze biztos van különbség biztosító és biztosító között is. Meg lehet kérni szakértői véleményt, ami esetleg többe kerül, mint amit a biztosító kifizet...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
Ajándékok
aktív tag
-
Myrkky
csendes tag
válasz xcsabo #23531 üzenetére
Ahogy nézegettem maga a szoftvere jobban tetszik a Kobonak, persze ezt is szoktam meg. És az is, hogy sok formátumot kezel, csak a kijelző miatt bizonytalanodtam el, bár annak idején is, mert a PW sárgásabb, no meg az újaknál állítható a színhőmérséklet is. Bár egyébként nem vettem észre, hogy fárasztja a szemem, de most megnéztem fényképezővel, erős fényerőnél valóban vibrál. Hát nekem még a régi Glo HD van de sajnos lassan megérik a cserére, és most fogalmam sincs még melyiket kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy tab A 6
- Apple iPad 10th Gen Wi-fi 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest