-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
pamper #19872 üzenetére
nem tudtam kihámozni, hogy számodra mi a tanulsága a történetnek. azért csalódtál, mert nem tud olyan dolgokat, amit egy kis utánaolvasással előre kideríthettél volna, vagy itt is szívesen felvilágosítunk, vagy azért, mert eltűntek a könyvek? utóbbi nem hw-es hiba, egy ismert jelenség, több Kindle tulajjal megesett már az olvasó típusától függetlenül, ahogy így hirtelen rákerestem, és biztosan van is rá megoldás. én annyit írtam anno, hogy árban nem látom olyan szuperjó dealnek, azt fenntartom, ennyiért lehet már használt Paperwhite-ot venni, aminek vannak előnyei, de a rendszer nyilván azon is ugyanez lesz.
jamez:
azért azt tegyük hozzá, hogy a Voyage a Kindle olvasók között is egy külön kategória. Egy PW4 árát szerintem bőven megér annak, aki nem szolgáltatásokat, hanem olvasási élményt vár el a pénzéért. számomra totál érthetetlen, hogy ha ezt a minőséget tudta az Amazon 2014-ben, akkor jelenleg miért nem járunk fényévekkel előrébb, mert ennyire kontrasztos kijelzővel azóta sem rendelkezik egy Kindle olvasó sem. nem rosszak a Paperwhite-ok, de megkockáztatom, hogy a különbség egy régi pearl kijelzős Kindle és egy PW3/4 carta kijelzője között (a felbontást leszámítva) kisebb, mint a PW3/4 és a Voyage kijelzője között, úgy, hogy utóbbi kettő technológiában nem is különböznek. nem véletlen, hogy sok Voyage tulaj csalódott, amikor Oasis2/3-ra váltottak, mert abban vélték megtalálni az utódot.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- Apple iPad Pro M4 11" 256GB WiFi, Apple garancia, BOMBA ÁR!
- 6.8" KOBO AURA HD ,1440 x 1080, microSD, ConfortLight +tok
- Redmi Pad Pro 5G , 12.1 Coll 120hz! Snapdragon 7S Gen2 , Makuláltan , 2 év garancia !
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen PQ94WIF - új, dobozában
- Apple iPad Air 3 Cellular + apple pencil 1st gen
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest