Új hozzászólás Aktív témák

• konyvmoly2

csendes tag

Pocketbook HD-t vettem tavaly a felolvasó funkció miatt leginkább - angoltanuláshoz jó segítség. Nagyon klassz, olvasáshoz gyönyörű, hely óriási a kártyával, sokféle felolvasóból lehet válogatni.
    De. Áttértek az androidra, ha jól értettem. Innen aztán a mappaműveletekbe szép csendesen bele lehet őrülni. Sok mappa, sok könyv - aztán ha válogatni kezdek, minden egyes apró művelet (görgetés pl.) után villog egyet (állandóan frissíti a képernyőt). Azt mindig meg kell várni, aztán vagy sikerül továbbgörgetni, amit kezdtem, vagy már nyit is meg valamit, amit nem akartam.
    Nem lehet megszabadulni ettől az állandó képernyőfrissítéstől?
    Azt be lehet állítani, hogy olvasás közben mondjuk csak 10 oldalanként legyen teljes képernyőfrissítés. De a rendszerműveletek közben nem.

Amúgy is felbosszantott, hogy miért nem tud úgy kinézni, mint az e-inkes telefonomra letöltött pocketbook-alkalmazás. Ott van alul állapotjelző (mit olvasok és hol tartok), ezen nincs. Még az idő is felülre került, de legalább az van rajta.
    Az alsó állapotjelző volt a régi PB-ken is, van a családban még három másik fajta, az én régi 301-esem pl. már kilenc éves, és inkább azt használom, amíg bírja. De van nálunk basic, meg touch lux 2 is (abban is van felolvasás lehetőség). És ezek mind könnyebben kezelhetők, mint az új HD, mindben még az eredeti "mittudoménmilyen, talán linux" alaprendszer volt. :(

Szóval android szakértőktől is kérdezném: lehet valamit kezdeni a villogással?

Új hozzászólás Aktív témák