Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
ps_feri #8325 üzenetére
PC-n van a skystar 2 HD2-es műholdvevő kártya, és lehet hozzá venni kártyaolvasót, tehát meg lehet oldani, kérdés számít-e a pénz, mert ez nem olyan olcsó mulatság...
De az se lesz tökéletes, minőségromlással járhat, de olcsó megoldás a műholdvevő, kábeltévén video vagy más eszköz analóg kimenetére egy videobemenetes VGA-t kötni PC-vel, és arra felvenni...
-
GBogyó
tag
válasz
ps_feri #8325 üzenetére
Oké, akkor a felvett ts lejátszása elvileg megoldva.
A PC-sre nincs saját tapasztalatom, de szerintem legjobb megoldás egy bármilyen DVB-T tuner kártya, usb-s, akármi vevő és egy conax kártyaolvasó jó lehet. A homesys-től elég lehetne megvenni a kártyaolvasót. Szerintem ennyi lehet, de várj meg más véleményt, esetleg tapasztalatot is.
Nekem a digitális műsorszórás esetén a legfontosabb feladat, hogy ne legyen további minőségromlás, tehát számomra semmiféle digitalizálás, HDMI kimenet nem jöhet szóba. De ez már tök szubjektív.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Formula-1
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Assassin's Creed Odyssey
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest