Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
válasz
zhagyma
üzenetére
Távolkeleti gyártó, DVB-T/H kompatibilis, a linux támogatja többnyire microtune MT2060 / MT2061 tunerchippel szerelt (linux-dvb driver író projekt szerint ugyanaz). Gyakorlati tapasztalat nincs, de szerintem a most tesztelt Alcor ugyanaz. Az újabb fejlesztésű chipek DVB-T/H/C vagy DVB-T/H/DAB kompatibilisek. A jövőben szerintem lesz DVB-T/H/C/S/S2/DAB variáció is (OFDM demodultáror + különböző körítés a szabvány szerint), csak kell egy magasabb frekvenciákon is dolgozó tunerchippel párosítani. Egyébként csak belesodródtam a dologba ...
-
DarkByte
addikt
válasz
zhagyma
üzenetére
Ez akkor igazolja azt a sejtésemet hogy lényegében a demodulátor chip gyártó cég által javasolt referencia NYÁK van benne amit egyedi köntösbe borítanak és ennyi.
Én is úgy látom hogy eléggé el vagy merülve a témában, esetleg van valami vélemény erről a demod -ról? Érdemes lehet megrendelni ezt a tuner -t? Ha minden igaz mivel van hozzá Vista driver ez Win7 alatt is működne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial Pro 48GB (2x24GB) DDR5 5600MHz CL46 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest