Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
vegyszer
üzenetére
Gyanítom, szobaantennát használsz, és a B-multiplexet alacsonyabb teljesítményen kapod, ha megnézed a frekvenciatáblázatot:
http://mindigtv.hu/lefedettseg
Egy számítógép zavarimpulzusai ugyanis elég széles spektrumban tudnak zavarni (miután meredek élű, felharmonikusokban gazdag impulzusokról beszélünk), így nagy valószínűséggel a többi csatornán bezavarna, csak azt nagyobb jelszinten kapod, ezért nem olyan érzékeny rá.
Egy példa:
Vevőboxot használok, korábban csak egy távoli adót tudtam fogni, annak is egy visszavert hullámát, a szoba bizonyos pontján elhelyezett antennával. Ez azt eredményezte, hogy nem csak villanykapcsolókra volt érzékeny a vétel, de amint elindítottam egy felvételt, a pendrive digitális impulzusai úgy megszórták az antennát, hogy rögtön szétesett a kép, minden multiplexen.
Ezt az akadályt úgy tudtam venni, hogy a pendrive-ot alufóliával burkoltam úgy, hogy a fólia az USB-csatlakozó fémrészével érintkezve le is testelődjön.
Később elindult a helyi adás, amit már nem reflexióból vettem, hanem rendes irányból, abba már nem tudott bezavarni a pendrive, fólia nélkül sem. Még a szobában sem, de utána felszereltem egy külső antennát, ami zavarokra már egyáltalán nem érzékeny, olyan magas a jelszint. (Nem mintha ezt korábban nem tudtam volna megtenni, sőt már minden elő volt készítve, csak az említett reflektált jelet ott nem lehetett befogni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lexus, Toyota topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann