- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
Gondolom nem szoktál nagyon jpg-t tömöríteni (én sokat)...
Egy 100%-os JPG és egy tömörítetlen BMP között kinagyítva sem találsz nagyon különbséget (egy BMP és a belőle készült 90%-os JPG között sem nagyon). A 300k-s JPG-k olyan 90% körüliek lehetnek, a 900k-s (a pixelháború) 100%-os. Tudtommal neked is megvan az olimpia, szívesen látnám a te általad gyártott screenshotokat is, hátha azok jobbak...
Ja, elfelejtettem mondani, hogy persze a DVB-T-ből közvetlenül TS-be lerakott H264-es stream-et játszottam le az MPC progival, a VMR kimenetet használva, és az "external filters"-eknél állítottam át a használt dekódert.
A "kék háttér"-t nem értem...
Persze egy 40Mbit-es, kevés mozgást tartalmazó video (pláne, hogy még B frémek sincsenek benne, csak I és P) nem összehasonlítható egy 12MBit-es mozgó-képpel. Inkább azt akartam megmutatni, hogy nem a dekóderben van a probléma...Amúgy a legutolsó (lhsite-ról letöltött) Leadtek PVR határozott fejlődést mutat: pl. teletext is működik, sima user (nem admin) módban is megy a progi (mintha eddig nem ment volna), kezd működni a hardware-es gyorsítás is (eddig nálam nem ment), igaz ugyan, hogy a CPU használat csak kb a felére esik (50-ről 30-ra). Szóval köszönet érte! (nem tudom kinek
)
Ugyan VMR módban nem működik a hardware-es gyorsítás, VMR9-ben egy párszor már lefagyott a program, Overlay mixer módban meg még mindig összetörik csíkosra a kép csatorna (HD és SD) váltás között, aztán már nem is tér magához akkor sem, ha visszaváltok. Szóval VMR módban, kikapcsolt hardware-es gyorsítással jól működik a progi, a többi beállítás csak random módon... A felbontások közötti output váltást egy kicsit át kellene néznie a fejlesztőknek... szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged