Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
Nem értem a kérdést, de azért körültekintő módon próbálok válaszolni:
Van ugye a 10.10-es ubi. Rjta van minden kodek, ami csak létezik ezen a bolygón. Van egy DVB-T dongle, amivel felveszek a mindigtv műsoraiból például TV2-es, vagy RTL KLUB műsort. Aztán próbálom vagdosni. Például a TSMUXER-rel. Az elkészített fájlnak nem lesz hangja. Egyszerűen hiányzik. Én ezt a jelenséget, az AAC dekódolás hiányára vezetem vissza.
Szóval ebben kellene segítség.
Például itt egy rövid felvett anyag. Megkérlek ellenőrizd le, hogy nálad egyáltalán le lehet-e játszani a VLC és az MPLYER-en kívül bármi mással. Ha nem, akkor nálad is fennáll ugyanaz a helyzet ami nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű MacBook Pro M1 256GB SSD Apple magyar space gray
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann