Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
Tulajdonképpen igaza is lehetett volna, de nem ;-)
Fejet lehet, hogy kell cserélned, de mint írtam, itt sincs digitális ;-). Mint a földfelszíni vételnél: analóg és digitális, sőt HD-s antenna :-D. Szegény antenna, azt sem tudja, mit vehet, és mit nem.
Egyszóval kell fejet cserélni, ha nem látod a felső tartományt.
A Pro7HD-t azért nem fogod látni, mert fizetős. A német kereskedelmi csatornák SD-ben ingyenesek, HD-ban fizetősek.
Itt nézz körül http://hu.kingofsat.net/pos-19.2E.php, ebből láthatod, hogy mi hol jön, mi fizetős, mi ingyenes, stb.
Amit a fej vesz, azt látod. Amit nem, azt nem. De csak az ad majd képet, amelyik ingyenes, tehát a linkelt táblázatban fehér. Ha csak az első fele jön be, akkor fejcsere, ha a második fele is, akkor jó vagy.
HD-t látnod kell:
- ARD,
- ZDF,
- ARTE
- Servus (van egy német verzió is),
- Einfestival (ez csak demó, de legalább szép)A többi kódolt ezen a holdon.
(az eletlen kepet a upc-re ertettem, hogy ha bedugom a tv DVB-S tuner-jaba ott olyan, bocsi, hogy ezt nem tettem hozza...., EZ lehet kabel hiba is?)
Ezt nem értettem. A tv-be dugva a kártyát is életlen? Vagy ott jó, csak a műholdvevőben?
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1B
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann