Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
csendes #7357 üzenetére
Ne warezoljatok már...
Pontosítom... Arra vagyok kíváncsi, hogy előfizetés nélkül a kódolatlan csatornákat tudom-e nézni, vagy nem. Mert vannak olyan kódolatlan csatornák, amikhez odaírják, hogy valamilyen csomagban van, és olyanok is vannak, amikhez nem. Például ezen az oldalon vannak olyanok, és van, ahol pirossal írták ki, hogy kódolatlan, stb.. Lényeg, hogy én nem értek ehhez, ezért akarom tudni, hogy ami nem kódolt azt tudnám nézni, vagy azok közül is csak azt tudnám, ami valamelyik konkrét csomaghoz tartozik? Mert ha csak azokat lehet nézni, amikhez nem írtak csomagot, az elég silány, de ha a többit is lehet nézni, az elmegy. De szerintem ebben a kérdésben semmi warez nincs, csak tisztában akarok lenni vele, hogy hogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest