- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- OLED monitor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós kamerák
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
csendes #7357 üzenetére
Ne warezoljatok már...
Pontosítom... Arra vagyok kíváncsi, hogy előfizetés nélkül a kódolatlan csatornákat tudom-e nézni, vagy nem. Mert vannak olyan kódolatlan csatornák, amikhez odaírják, hogy valamilyen csomagban van, és olyanok is vannak, amikhez nem. Például ezen az oldalon vannak olyanok, és van, ahol pirossal írták ki, hogy kódolatlan, stb.. Lényeg, hogy én nem értek ehhez, ezért akarom tudni, hogy ami nem kódolt azt tudnám nézni, vagy azok közül is csak azt tudnám, ami valamelyik konkrét csomaghoz tartozik? Mert ha csak azokat lehet nézni, amikhez nem írtak csomagot, az elég silány, de ha a többit is lehet nézni, az elmegy. De szerintem ebben a kérdésben semmi warez nincs, csak tisztában akarok lenni vele, hogy hogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali notebookos kérdések órája
- iPhone topik
- Játékmenet előzetest kapott a Warhammer 40k: Dawn of War IV
- Mobil flották
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest