Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Hibajavításokra fókuszál az új Arc meghajtó
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hermina49
csendes tag
Sziasztok. Segitséget szeretnék kérni.Kaptam alányoméktól Németországból egy TEAC DVB-T101 USB DVB- T TV receiver nevü cucot hogy tudjak aszámitógéppel a z HBO-ról felvenni filmeket.Müholdas DIGITV -ém van beltérivel.Feltelepitettem a saját telepitő lemezével.,össze dugtam a beltérivel, de nem talál csatornát.Van hozzá saját antennája azzal is próbáltam de azzal sem talál csatornát.Kérdeztem alányomákat. ők ki próbálták kint nekik müködött. Hátha tud valaki segiteni?Nagyon megköszönném,A gépemen Win 7-van ,elégerős videókártyával.az uj játékok is elmennek rajta.Várom a tippeket. mindenkinek jó hétvégét Üdv Colos2
.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Nyaralás topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Dell Vostro 3520 notebook Core i3-1215U processzorral eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- AudioQuest Boxer SUB kábel - 2 m (197cm)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest