Hirdetés
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
zhagyma #5493 üzenetére
Voltam ma az Árwillben, ilyen kábelük már nincsen, helyette egy másik 3-as árnyékolásút mondott, CTF-113 tipusú, ez 195Ft/m. Erről mit tudsz ?
Amúgy tényleg ilyen CommScope kábelt használtak nálunk is a UPC-sek.
Elég erősnek néz ki, és igen a csatlakozót is fel vannak rakva elég durván. Bár némelyik kicsit ferde, de ez gondolom semmit sem befolyásol.
Úgyhogy ahol ezek megvannak, ott mindenképp ezt fogom használni.
Van egy 4-way splitter is, amit szintén ők adtak, a középső szinten ahol bejön a kábel a lakásba.Viszont felfigyeltem még egy érdekes dologra.
Bedugtam a bejövő UPC-s kábelt (amin elvileg semmi jelet nem adnak, amióta bekötötték kb. 4-5 éve, sosem fizettünk elő rá) a splitter bemenetére, az egyik kimenetet meg a TV-re.
És nagyon rossz minőségben, de bejön jó pár UPC-s csatorna !
Elsősorban a 600-700Mhz körüli tartományban. A legjobb talán a NatGeo 671Mhz-en - ez pont a leginkább érdekelne is.
Próbáltam hogy az Antenna Digital-os dekóderünk erősítő funkcióját felhasználva (analóg földinél működik, sokat segít) elöször abba dugom, majd utána a tvbe, de csak sokkal rosszabb lett, úgy asszem semmit se talál meg a tv.
Van rá valami esély, hogy ezeket kicsit "feljavítva" tudjam nézni ?
Egyáltalán mitől lehet ez, valamit nem tökéletesen kötött a szerelő ?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest