- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdő
senior tag
Fejlemények:
Megpróbáltam életet lehelni a TSReaderbe, de egyszerűen nem tudom rávenni semmire.
Betettem hozzá a mellékelt dll-t, valamint a regisztrációs adatbázist is felülírtam.
Lehet ennek következtében, de eltűnt a MC-ből a M1 és lehet helyette Duna. (de semmi több ami azon a frekvencián van)
Viszont a VLC majdnem hibátlanul behoz mindent, csak az Euronews angol és francia adásánál nincs kép csak hang. (néha viszont csak az angol jön be)
Ezt nem tudom miért lehet, de nem akadok fent rajta.
A Duna néha be-beakad, antenna pozíció függő a dolog.
1-2 adónál sokat számít ha tényleg vízszintesen van az antenna, ezért egyszerűen elborítottam az ablakpárkányon.Szóval a konklúzió annyi, hogy a MediaCenter egy .........
Szerintem belövöm magamnak a VLC-t (valamint variálni kell a váltósorral szerintem mert néha csíkos a kép) legfeljebb nem használom a távirányítót.
Esetleg van más hátránya is? (talán a képarány nem mindig stim)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest