Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
petkow
tag
Köszönöm a segítséget. Végigpróbálgattam a dolgokat, de sajnos a probléma fennáll. Lementettem az m1 hd adásának ts-ét a dvbviewerben.
[link]
Itt ti is láthatjátok, hogy néha beakad, vagy kockázik. (Véletlen pont a mindigtv-s figura kockásodott be)
Egy apróságra még rájöttem. A DVBViewernél a mainconcept h264 codecnél van a quality beállítás, ami alapértelmezetten "obey quality messages"... ha ez erre van állítva akkor folyamatosan nagyon akad, szakaszosan játszik
ha átkapcsolom "skip none"-ra akkor folyamatos, és ugyanazt az eredményt kapom mint ha a lementett ts-t játszanám le valamivelPS: Amúgy most ha nagyon figyelek a tvn is észreveszek néha kockázásokat, de sokkal ritkábbnak és kevésbé szembetűnőnek tűnnek. Azthiszem az antenna aljzatot is megprobálom kicsit rendberakni, mert tákoltam rajta és lehet zajosít vagy reflexió bezavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Silent Hill f teszt
- Milyen házat vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garry84: Sumák aprós?
- Witcher topik
- További aktív témák...
- ASRock B550M-ITX/ac alaplap + Crucial Ballistix 16GB DDR4 3600MHz CL16 memória kit - ELADÓ!
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest