- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.varga
csendes tag
Sziasztok, nos úgy nagyjából végigolvastam, szép hosszú topic. DVB-T-vel próbálkozgatok.
Pár dolog világos. Szóval nekiálltam tsreaderlite-tal keresődni. Az eredmény siralmas. Egyrészt van a 610MHz, ami a beállítási útmutatóban van. Na ott van 100% minőség, vannak az adónevek, de adás nincs. Aztán akkor néztem a 802 és a 742 MHz-ekre.. Nos 802-n van minimális érezhető jel. Értsd ezalatt, hogy mozoknak a vonalak, de 10-100 bps adatátvitelt jelez, meg no signal, not tuned. És ennyi az adott botantennával.
Szerintetek van esély szobaantennával? Láttam azt a Hama-t írtátok valamikor, mint konkrét típust. Érdemes próbálkozni? Ablakba kirakva?
Lónyay u. 18. alatt van a lakás, legfölső emelet. Észak fele szabad kilátás, a Gellért-hegyen a sörbontótól egészen keletre ellátni a házak felett. Viszont a Széchenyi-hegyet google maps szerint takarja a Gellért-hegy. A Száva utca felé meg még van egy ház, amögött nem tudom mi van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest