Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen házat vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mini PC
- Milyen TV-t vegyek?
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrc
tag
válasz
HarryPotter
üzenetére
Az átalakítót megveheted pl. az infopatika-n.
Tényleg nem túl drága. Mondjuk azt írják tetőantennához, de gondolom ilyen tekintetben nincs különbség a tető- és a szobaantenna között, így használható ahhoz is is. Ezt inkább zhagyma tudná megmondani, Ő sokkal jobban ért ehhez a témához.Az antennát amit megrendeltél néztem én is, de akkor nem találtam olyat aki hajlandó lett volna kis hazánkba postázni.
Egyébként csak azért akartam beszerezni, mert kíváncsi vagyok, hogy tényleg van-e jelentős különbség pl. egy néhány ezer ft-os parabolahálós szobaantennához képest.
Azért városon belül ennél kevésbé brutális és olcsóbb antenna is elég, még a jelenlegi jelentősen csökkentett Budapesti adóteljesítmények mellett is.
Azt azért vedd figyelembe, hogy ez irányított antenna, ami azt jelenti, esetleg nehezebb lesz találni olyan pozíciót amivel egyszerre több (jelenleg kettő van) frekvenciát (csatornát, mux-ot) is jó minőségben tudsz befogni.
Persze ez csak akkor gond, ha a mux-ok jelei nem ugyanott foghatók. Ez függ attól, hogy hány helyről sugározzák őket (jelenleg Széchenyi-hegyről és Száva utcából, de elvileg mindkét helyről ugyanazt) valamint attól, hogy milyen, mennyire reflexiós a vételi hely. A beltéri vételre, főleg lakótelepi környezetben jellemző, hogy visszavert jelet (is) veszel így ilyenkor nagyobb az esély, hogy a különböző frekvenciák eltérő antennapozícióban érhetők el a legjobb minőségben.
Szóval kíváncsi vagyok, hogy teljesít az antenna, ha megérkezik akkor jó lenne ha tudnál néhány szót írni róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann