- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóhifi
- LG LCD és LED TV-k
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
Megvettem az uClan USTYM 4K Pro Combo beltéri egységet. A hét elején érkezett. Végül Magyarországról lett rendelve. A szlovák bolt ajánlata a kis hazánkban alkalmazott 27%-os ÁFA és egy 8 €uros szállítási költség miatt ugyanis már csak ezerötszáz forinttal lett volna kedvezőbb. Pedig most még viszonylag erős is a Forint.
Első benyomásaim pozitívak. Úgy látom, tényleg nagyon sok minden testreszabható lesz. Külön tetszik például, hogy konfigurálható a box kijelzőjének és Power gombjának a világítása - színe, fényereje a különböző állapotokban.
Örülök, hogy már sikerült beállítani, hogy a csatornák felvételeit a helyi hálózaton lévő NAS-ra rögzítse. A TimeShift funkció is ezt a mount-olt hálózati könyvtárat használja tárhelyként.Egyelőre csak DVB-T csatornalistám van. Még nem jöttem rá, hogy egy-egy adót hogy tudok a kedvencek közé tenni. Van arra lehetőség, hogy magát a csatornalistát és a kedvenc csatornák listáját file-okon keresztül kezeljem, szerkesszem? Kell ehhez valamilyen extra plugint telepíteni vagy valamelyik már jelenleg is meglévő file-on keresztül megoldható?
Telepítettem a készülékre egy YouTube plugint. Ezzel egyelőre nem vagyok elégedett. Nem olyan teljes értékű programot kaptam, mint amire vágyok. De ha jól tudom, ezt majd a Kodi megoldja. Mert ezt is raktam rá - még csak egy alap installációval, kiegészítők nélkül. Így a videókat még nem játssza le, a képernyő fekete. Gondolom, codec-eket kell majd hozzá telepíteni. Kodi-ban is kezdő vagyok, úgyhogy még csak ismerkedem vele.
Egyetlen nem túl marginális, de azért engem mégis kicsit zavaró dolgot vettem észre. A készülék fogyasztását alapvetően jónak tartom: 5,0-5,5 watt körül van működés közben, ha például egy FHD-s DVB-T csatornát nézek. Deep Standby módban 0,1 watt - ami szintén rendben van. Viszont sima Standby módban is 5 wattot fogyaszt gyakorlatilag ugyanannyit, mint amikor normál módban működik. Ezt kicsit furcsállom, mert így nem tudom, mi értelme van ennek a Standby módnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 13" 2020 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest