Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
Ebből nekem nem derül ki, hogy pontosan melyik típus. Rá van írva a készülék előlapjára. Ahhoz megkeresed a legfrissebb firmware-t valamelyik linken amiket beraktam. Letöltöd és kicsomagolod egy pendrájvra. Javaslom az EMU végűt feltenni. Csinálsz egy firmware frissítést a loaderrel együtt és kész. Utána újrahangolás (csatornakeresés) és használhatod. Esetleg annyit tehetsz frissítés előtt, hogy egy másik pendrájvra lemented a csatornalistát amit a frissítés után visszatölthetsz róla, ha nem akarsz újrahangolni.
Ha van Ralink RT5370 chipes WiFi adaptered, akkor fel is tudsz jelentkezni a hálózatodra így az Internetre. A Youtube az kétséges, hogy működni fog e. Ott folyamatos a változás így nem biztos, hogy a box eléri. Jelenleg nálam speciel éppen nem működik. Az időjárás működik. Ha vannak net-es rádió esetleg TV-s lejátszólistáid és kompatibilisek a box által elvárttal akkor nézheted ill. hallgathatod őket. Én egyszer hozzájutottam egy ilyen IPTV gyűjteményhez, de a ~80%-a nem működött, a maradékon meg számomra érdektelen műsorok voltak.
MindigTv-re vagy kábelTV-re használod? A saját kártyaolvasóját használod ha egyáltalán használsz kártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló kiárusítás! Csak 25.000 Ft / szett
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest