- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Apple MacBook
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
Ebből nekem nem derül ki, hogy pontosan melyik típus. Rá van írva a készülék előlapjára. Ahhoz megkeresed a legfrissebb firmware-t valamelyik linken amiket beraktam. Letöltöd és kicsomagolod egy pendrájvra. Javaslom az EMU végűt feltenni. Csinálsz egy firmware frissítést a loaderrel együtt és kész. Utána újrahangolás (csatornakeresés) és használhatod. Esetleg annyit tehetsz frissítés előtt, hogy egy másik pendrájvra lemented a csatornalistát amit a frissítés után visszatölthetsz róla, ha nem akarsz újrahangolni.
Ha van Ralink RT5370 chipes WiFi adaptered, akkor fel is tudsz jelentkezni a hálózatodra így az Internetre. A Youtube az kétséges, hogy működni fog e. Ott folyamatos a változás így nem biztos, hogy a box eléri. Jelenleg nálam speciel éppen nem működik. Az időjárás működik. Ha vannak net-es rádió esetleg TV-s lejátszólistáid és kompatibilisek a box által elvárttal akkor nézheted ill. hallgathatod őket. Én egyszer hozzájutottam egy ilyen IPTV gyűjteményhez, de a ~80%-a nem működött, a maradékon meg számomra érdektelen műsorok voltak.
MindigTv-re vagy kábelTV-re használod? A saját kártyaolvasóját használod ha egyáltalán használsz kártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest