Hirdetés
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Pánik a memóriapiacon
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
Ebből nekem nem derül ki, hogy pontosan melyik típus. Rá van írva a készülék előlapjára. Ahhoz megkeresed a legfrissebb firmware-t valamelyik linken amiket beraktam. Letöltöd és kicsomagolod egy pendrájvra. Javaslom az EMU végűt feltenni. Csinálsz egy firmware frissítést a loaderrel együtt és kész. Utána újrahangolás (csatornakeresés) és használhatod. Esetleg annyit tehetsz frissítés előtt, hogy egy másik pendrájvra lemented a csatornalistát amit a frissítés után visszatölthetsz róla, ha nem akarsz újrahangolni.
Ha van Ralink RT5370 chipes WiFi adaptered, akkor fel is tudsz jelentkezni a hálózatodra így az Internetre. A Youtube az kétséges, hogy működni fog e. Ott folyamatos a változás így nem biztos, hogy a box eléri. Jelenleg nálam speciel éppen nem működik. Az időjárás működik. Ha vannak net-es rádió esetleg TV-s lejátszólistáid és kompatibilisek a box által elvárttal akkor nézheted ill. hallgathatod őket. Én egyszer hozzájutottam egy ilyen IPTV gyűjteményhez, de a ~80%-a nem működött, a maradékon meg számomra érdektelen műsorok voltak.
MindigTv-re vagy kábelTV-re használod? A saját kártyaolvasóját használod ha egyáltalán használsz kártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vírusirtó topic
- World of Tanks - MMO
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann