- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toto2000
tag
válasz
csendes #14339 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek!
Kb. 10 óra el****sa után sikerült életet lehelni a cuccba. Az volt a megoldás, hogy az Azurewave VP-7070-es "friss" driverét telepítettem (1.0.8-as verzió) és a DVBViewer Pro 5.1-et használom. Így már tökéletesen működik, vagyis kikódolja az adásokat. A drivert ebből a csomagból kell kibányászni: [link]
Megjegyzem, hogy a Homesys továbbra is képtelen érzékelni a CAM modult, a 4.50 sehonnan sem tölthető le, a 4.54 és a 4.46 meg zéró eredmény. Nem értem, hogy miért van körülötte ekkora hype (úgy tűnik, hogy már nem is támogatott termék, honlapja sincs). Ez azért szomorú, mert egész megszerettem a felületét, még használnám is, dehát a Kártya menünpont továbbra is tök üres.
Most csak az alábbi két kisebb gond maradt:
- A távirányítót nem lehet sehogysem működésre bírni. Próbáltam külön a HID eszköz driverét cserélgetni minden létező variációban, de semmi. Tegnapelőtt még a teljesen gyári beállításokkal a DVBViewert tudtam irányítani vele... Most meg hiába próbálom a beállításokon belül "tanítani" a DVBViewer-t, nem érzékeli, hogy nyomkodom a távirányítót. (a homesys sem irányítható vele most) Lehet valahogy tesztelni, hogy veszi-e egyáltalán a jelet?
- Az az érdekes jelenség figyelhető meg, hogy a Thomson beltéri antennám, ha ki van kapcsolva akkor kb. 60-70%-os jelszint mellett gyakorlatilag tökéletes élményt nyújt, míg ha bekapcsolom, akkor gyakorlatilag nem működik (folyton szétesik a kép, leesik nullára a jelerősség). A bekapcsolással nem az erősítőt kapcsolom be, ami éppen arra szolgálna, hogy még jobb és stabilabb legyen a jelerősség? Egyébként fullra tekerve ment pénteken egész este, akkor még nem volt ilyen háklija...
Új hozzászólás Aktív témák
- 90-es években voltam gyerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest