- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elstartolt az Ulefone vetítőtáblája
- Socket AM5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
Topikgazda
válasz
Toto2000
üzenetére
A szerelők is szokták mondani, hogy az antennaerősítő legyen az utolsó, csak akkor, ha semmi más nem megy. - én három erősítős szobaantennát is próbáltam teljesen eredménytelenül. Viszont hajogattam drótból egy, itt a fórumon talált Biquad-antennát, ami használhatóan működik.
-
azbest
félisten
válasz
Toto2000
üzenetére
Örülök, hogy sikerült és megosztottad a megoldást is

A homesys azért népszerű, mert sima smartcard olvasóval képes használni az előfizetési kártyát. Csak össze kell dugni, feltelepíteni a szükséges drivereket és általában megy, mivel szoftveres cam emulációja van. Más programoknál, smartdvb, progdvb, dvbviewer, mediaportal vagy argus tv programoknál plugin telepítése és konfig fájlokban matatás is kell ehhez. A hardveres cam modult viszont nem biztos, hogy támogatja. A fórumuk már nem érhető el, ahol ez kiderülne.
Az erősítős antenna kapcsán lehetséges, hogy mivel eleve jó a vétel, az erősítés már túl erős jelet eredményez, amit már nem tud kezelni a vevő. Vagy valamilyen közeli zavarforrás (wifi, gsm torony, helyi tv adója) miatt vezérlődik túl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T (nem Redmi) 12/256-14 hó garancia-11 tok-11 fólia
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann