Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
Topikgazda
válasz
Toto2000 #14344 üzenetére
A szerelők is szokták mondani, hogy az antennaerősítő legyen az utolsó, csak akkor, ha semmi más nem megy. - én három erősítős szobaantennát is próbáltam teljesen eredménytelenül. Viszont hajogattam drótból egy, itt a fórumon talált Biquad-antennát, ami használhatóan működik.
-
azbest
félisten
válasz
Toto2000 #14344 üzenetére
Örülök, hogy sikerült és megosztottad a megoldást is
A homesys azért népszerű, mert sima smartcard olvasóval képes használni az előfizetési kártyát. Csak össze kell dugni, feltelepíteni a szükséges drivereket és általában megy, mivel szoftveres cam emulációja van. Más programoknál, smartdvb, progdvb, dvbviewer, mediaportal vagy argus tv programoknál plugin telepítése és konfig fájlokban matatás is kell ehhez. A hardveres cam modult viszont nem biztos, hogy támogatja. A fórumuk már nem érhető el, ahol ez kiderülne.
Az erősítős antenna kapcsán lehetséges, hogy mivel eleve jó a vétel, az erősítés már túl erős jelet eredményez, amit már nem tud kezelni a vevő. Vagy valamilyen közeli zavarforrás (wifi, gsm torony, helyi tv adója) miatt vezérlődik túl.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Parfüm topik
- Subaru topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest