Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nakivagyok
tag
Sziasztok
USB-s DVB-T tunerrel rendelkezem (TechniSat AirStar Telestick 2). Adóhoz közel használom, így vételi gondjaim nincsenek.
- Windows Media Centerrel a képminőség tökéletes, a HD adások tűélesek.
- DvbViewer Pro-val illetve SmartDVB-vel a képminőség nagyon jó, talán néha egy picit elmarad a Media Center által produkálttól, de sok különbség nem látszik
- Homesys-el viszont teljesen szét van esve a kép és a hang is.Eddig ezzel nem is volna probléma, de beújítottam egy Smart Card Readert és egy MindigTV Extra csomagot, és a fenti programok közül egyedül a Homesys-el tudom a kódolt adásokat nézni, vagyis tudnám ha nem lenne borzalmas a mindősége. (4es verzión belül próbáltam a 4.46-os verzióval, valamint frissítettem a legújabbra is, de azzal is rossz...)
Kérdéseim pedig a következők volnának:
- Valahogy működésre lehet bírni a kódolt csatornákat a fent felsorolt programok valamelyikével?
- Valahogy meg lehet oldani, hogy a Homesys is a többihez hasonlóan szép képet adjon?
- Van-e a fentieken kívül bármilyen másik program ami képes kezelni a kártyát és tudom nézni a kódolt csatornákat?Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest