Új hozzászólás Aktív témák
-
Nakivagyok
tag
Sziasztok
USB-s DVB-T tunerrel rendelkezem (TechniSat AirStar Telestick 2). Adóhoz közel használom, így vételi gondjaim nincsenek.
- Windows Media Centerrel a képminőség tökéletes, a HD adások tűélesek.
- DvbViewer Pro-val illetve SmartDVB-vel a képminőség nagyon jó, talán néha egy picit elmarad a Media Center által produkálttól, de sok különbség nem látszik
- Homesys-el viszont teljesen szét van esve a kép és a hang is.Eddig ezzel nem is volna probléma, de beújítottam egy Smart Card Readert és egy MindigTV Extra csomagot, és a fenti programok közül egyedül a Homesys-el tudom a kódolt adásokat nézni, vagyis tudnám ha nem lenne borzalmas a mindősége. (4es verzión belül próbáltam a 4.46-os verzióval, valamint frissítettem a legújabbra is, de azzal is rossz...)
Kérdéseim pedig a következők volnának:
- Valahogy működésre lehet bírni a kódolt csatornákat a fent felsorolt programok valamelyikével?
- Valahogy meg lehet oldani, hogy a Homesys is a többihez hasonlóan szép képet adjon?
- Van-e a fentieken kívül bármilyen másik program ami képes kezelni a kártyát és tudom nézni a kódolt csatornákat?Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest