- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
wwenigma #11859 üzenetére
Amit a "rilizer" csinál, az nem újrakódolás, csak belecsapja mkv-be és kész. Amit Te akarsz, és csinálasz is, az meg újrakódolás. A 2. sokkal lassabb, időigényesebb feladat, de a végeredmény rosszabb, mint a forrás, hisz 1080i-ből csinálsz kisebbet. Én meghagynám a .ts eredeti streamet, azt sok minden lejátsza. Ha meg nem, akkor kell belőle más formátumot csinálni. Én tudok 1080i-ből 720p-t csinálni, viszont a .ts-t én sem tudom normálisan becsomagolni mkv-ba, hiába szedem szét tsmuxer-al, majd mkvmerge-vel meg össze, az 50i-től megbolondul a program. De ezt max 1x-2x próbáltam és nem sikerült, tovább nem is érdekelt a dolog, hagytam a csudába. Úgyis mindent tévén nézek meg, amit előtte felvett a STB.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest