Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autóhifi
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
válasz
zhagyma #11585 üzenetére
Bedugtam a lapost most a modemba, ami osztja a router felé a netet, és a boxok felé a tv-t. Ezt az ip-t kaptam. de a gondom az, hogy nem tudom most bedugni a stb-t a gépre, hogy wiresharkkal kinyerjem az adatokat. du lesz plusz hálókártyám, akkor folyt köv.
Közben próbáltam keresni multicast iptv scanner progikat, de még elég eredménytelen vagyok. amit egyet találtam, azt meg még nem értettem meg, mit hogy kéne megadni neki...
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szimulátor index kar (Logitech, Fanatec, Moza, Thrustmaster, Simagic bázisok mellé) - MT Simtech
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- i5 10500/ RTX 2060/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest