- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- Androidos tablet topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Apple MacBook
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeG3Nd
tag
Beszereztem egy Leadtek DTV Dongle Gold-ot, készülve a decemberben induló dolgokra. Tegnap körbenéztem az osztrák adók frekvenciáin, és sikerült elcsípni a Hirscensteinről (Írott-kő környéke), 650 MHz-en (43. csatorna) sugárzott A MUX-ot. Ami meglepő, hogy ez a tetőtérbe, egy gerendára felakasztott legalább 20 éves lepkeantennával, egy eléggé kétes minőségű elosztó és még 10 méter ősrégi koaxkábel után sikerült. a jel minősége így is állandó 100% TSReader szerint, és még nem láttam akadást vagy blokkosodást.
Hirscenstein körülbelül 80 kilométerre van tőlem (Csornától), ugyan úgy mint Kabhegy, szóval nem hiszem hogy aggódnom kell mikor decemberben elindul az üzemszerű magyar sugárzás is. Csak az antennán kell forgatni egy keveset. Érdekes, hogy csak egész kis nyílásszögben van adás, de ott tökéletes. Eddig úgy tudtam a lepkeantenna nem annyira irányérzékeny mint egy yagi. Bizakodásra ad okot az is, hogy Hirscenstein csak 25 kW-tal sugároz, míg Kabhegy 49 kW-tal fog. Később megpróbálom még Kahlenbergre is ráforgatni az antennát, ami mindkét osztrák MUX-ot sugározza, 63 kW teljesítménnyel, de az adótorony lényegesen alacsonyabban van. Nem tudom ez mennyit számít a vétel szempontjából...
Itt van egy minta az ORF2 adásából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Silent Hill f teszt
- Anime filmek és sorozatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Dying Light Beast
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest