Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cantus
tag
válasz
zsigus #10374 üzenetére
Szia!
Nekem egy Emtech d850h ketyerém van, ami tökéletesen megfelel az általad leírt feladatokra. Tökéletes minőségben tud felvenni időzítve, miközben mást nézhetsz is rajta, mivel dupla tuneres. Illetve elől és hátul is van USB-je, wifin is kommunikál. Van benne DVD lejátszó, amiről rippelni is tud a belső HDD-re ha raksz bele egyet. Reggelig tudnám írni a készülék előnyeit. Hátránya talán az, hogy a belső venti miatt kissé hangos, bár nagy szobában nem zavaró, illetve nem a legolcsóbb DVB-T tuneres doboz. Mindenesetre én nagyon megszerettem, mert minden igényemet kiszolgálja. Kártyát nem lehet beletenni, de nekem az ingyenes adók bőven elegendők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Beelink ME Mini
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Medion Akoya P7817- i7-3632QM 2,2 GHz, 8Gb RAM, NVIDIA GeForce GT 730M 2 GB, Intel HD 4000
- Asztali PC R5 3600 RTX 2060 Super 16GB DDR4 512GB NVME
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude E6540- i7-4800MQ - 16GB RAM - Intel HD 4600 VGA
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest