Új hozzászólás Aktív témák
-
nagypasztor
tag
Most ott járok, hogy bár a biosban nem találtam beállítást, de miután kiléptem, és újraindult a win, felismert egy MTD kártyát. Eddig ez sem volt, úgyhogy haladunk!
Viszont az eszközkezelőben hiába nézem a hardver részleteit, mivel nincs feltelepítve, semmi azonosítót nem mutat...
De valószínűleg a driverrel lesz probléma. Viszont ez azért ciki, mert kaptam hozzá telepítőt, azzal nem ismeri fel, eddig a neten találtam két másikat, amit szintén nem akar engedni tallózáskor sem. Szóval nem tudom, hogy hol keressek. Próbáltam torrentek között is, de ott sem nagyon találok.
Mindegy. Keresek tovább!
Esetleg ha van valami ötlet, akkor szívesen veszem!KösziMost látom, hogy a devnode jelzőknél ezeket írja:
DN_ROOT_ENUMERATED
DN_HAS_PROBLEM
DN_DISABLEABLE
DN_NT_ENUMERATOR
DN_NT_DRIVER
Új hozzászólás Aktív témák
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Gumi és felni topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces videók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 5700G , RTX 4060 , 32GB DDR4 , 1TB NVME
- Apple iPhone 12 64GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan Új
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan
- INTEL NUC (Celeron J3455 4 mag 4 szál, 8GB DDR3, 256GB SSD) 29.990Ft
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest