Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo9201
senior tag
Üdvözletem!
Olyan problémám van, hogy van egy Triax TR41-es DVB-T vevőm. Ezzel ma felvettem a Forma 1 időmérőjét és valamiért két fájlba rögzítette. Ez gondoltam nem is nagy probléma, mert a VirtualDub-al össze lehet fűzni a teljesen egyforma típusú videókat.
Viszont, mint kiderült a VDub nem ismeri fel a készülék által készített *.ts nevű fájlt. Ahogy nézem ez egy MPEG2-es cucc. Rákerestem, a neten, hogy mi okozhatja a gondot és azt találtam, hogy a VDub alapból nem kezeli az MPEG2-t. De innen nem jutok tovább. Hogy lehetne a VDub-ot rávenni, hogy befogadja a *.ts fájlt? Amit linkeltem angol leírás elvileg ugyanezzel a problémával foglalkozik,de sajnos én nem boldogultam vele (nyelvtudás híján).Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni, újrakódolni semmiképpen sem szeretném a videókat (esetleg csak, akkor ha már a VDub felismeri, mert a többi konvertáló programban nem igazán bízok).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Gamepad
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest