- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kína-exkluzív Arrow Lake-S processzorral gyarapodott az Intel portfóliója
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
greike
tag
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék! Kizárólag merevlemezről HDR anyagok lejátszásához melyik lejátszó lenne a jobb választás? Dune HD real vision 4K vagy a Dune HD 4K Pro II? Előre is köszönöm a választ!
-
Sonja
nagyúr
Most szembesültem egy feliratos problémával (Dune HD Real Vision 4K). Egy 4K és DV MP4 file-t játszottam le (Halo sorozat), és bizony néha kihagy 1-1 sort a feliratból (A felirat jó, ez 100%!)! Mi a fenétől lehet ez? Esetleg javították ezt már az alpha firmware-ben? Én csak az utolsó stabilt használom rajta.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok. Úgy tudom van valami kiegészítés (régi bejegyzés a Dune oldalon) ahol a lejátszót összelehet hozni a Plex-szel (szinkronizáció). Persze egyszerűbb lenne felrakni a klienst de az még a Sony Tv-n is néha homokórázik
-
Beni2360
félisten
válasz Simi2000 #8590 üzenetére
Mivel ugyan az a SOC van benne mint a ZIDOO-ban és az 14 TB-ig kezel szvsz bőven tudja.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Simi2000
tag
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Dune HD Real Vision 4K vásárlásán gondolkozom, és nem találtam róla információt, hogy USB-s kűlső merevlemezből kezel-e 8TB-osat? Van valakinek ilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban?
-
fecke78
senior tag
Pro vision 4k solom nfs el van a synology nassal ,ma csinálhattam bármit akadozott minden film , restartok megvoltak , router,nas, dune , nem oldodott meg smb - n no problem , ki érti ezt...
-
aktív tag
sziasztok
Pro Vision 4K solo-hoz milyen külső infra vevőt lehet használni? Egyformák ezek a 2-3E Ft-os érzékelők? Használ valaki ilyet?
-
akovacs
csendes tag
válasz junior19 #8584 üzenetére
Köszönöm, megtörtént a hard reset, semmi eredmény. Az NFS-t feladtam, próbálok a SMB-ra valami megoldást találni, ugyanis - mint a #8583-ban írtam - a család másik NAS-ára SMB-án simán be tudok jelentkezni. Átnéztem a két NAS beállításait, engedélyeket, de minden azonosnak tűnik.
-
akovacs
csendes tag
válasz junior19 #8581 üzenetére
Köszi az ötleteket. A több lejátszó miatt *.* -al van engedélyezve a NAS-on. Egyébként egy hard reset után jött ez a hiba elő, addig nem volt ezzel gond.
Érdekesség, hogy én ellennék a Samba-n is, de ott sem enged be, semmilyen fh. név/jelszó párossal sem. A hálózatban van egy másik NAS is, egy DS218-as, arra viszont be tudok jelentkezni Samba-val, de NFS-sel oda sem.
Passz... -
dh66e
veterán
válasz Perillustris #8577 üzenetére
Lehet hogy bug nem tudom,de egy rendszer visszaállítást megpróbálnék hátha bezavart egy frissítés.Esetleg egyel korábbi fw-t tegyél fel.
-
junior19
senior tag
válasz akovacs #8580 üzenetére
De a Nasnál is engedélyezted ezt a lejátszót?
Ennek más az ip címe, mint ami már működik neked másik Dune lejátszóval. A működő Dune meg van adva a Nas-ban a megosztásoknál, az NFS engedélyeknél az ügyfélnél meg van adva. Ezt a másik lejátszót is hozzá kell adni. Ha minden adat egyezik a másik lejátszó adataival az ip címen kívül, akkor passz.codec project
-
junior19
senior tag
válasz akovacs #8578 üzenetére
[link]
Ne a Hálózati böngészőben keresd az NFS megosztást. A főképernyőn nyomj egy POP Menü-t , adj hozzá egy új hálózati megosztást. Megjelenik a linken látható kép, s a Típusnál az NFS-t választod az SMB helyett. Megadod az adatokat, de szerintem a nasban is hozzá kell adni. De az már menni fog, hiszen egy másik lejátszónál már megadtad.codec project
-
akovacs
csendes tag
Üdv mindenkinek.
A következő ügyben szeretnék segítséget kérni:
Adott egy Dune HD Solo Lite lejátszó a legutolsó FW-vel. Kábelen csatlakozik a gigabites hálózathoz, többek között egy, a hálózatban lévő DS418Play NAS-hoz.
Jeleneleg Samba-n csatlakoznék, de nem férek hozzá, az eddig alkalmazott fh.név/jelszó párost nem fogadja el. Azért használonám a Samba megosztást, mert az NFS nem is érhető el a Források/Hálózati böngésző menüben. Csak a "SMB szerverek" és az "UPNP/DLNA" látszik ott. A hálózatban lévő másik Dune és Mede8er lejátszók hasonló menüpontjában ott az "NFS szerverek" lehetőség, de ennél ez nincs meg. Amúgy a másikon az NFS megosztás kiválóan fut, a NAS-on az idevonatkozó beállítások rendben vannak. Hard reset-et próbáltam, nem oldotta meg.
Köszöm a segítséget! -
Perillustris
senior tag
Jó estvét! Real Vision 4k beállításainál sem az Általános, sem a Rendszer menüben nem jegyzi meg a beállított képernyőkímélési paramétereket. Át tudom állítani, de újraindítást követően már ki van kapcsolva. Egyedül az alvó üzemmódot jegyzi meg. Más tapasztalt ilyet?
Perillustris
-
asddsa
tag
Sziasztok
Elo lehet hozni valahogy egy csuszkat, ahol latszik az aktulais fajl pozico? hihetetlen, hogy mindenhol van, csak a dunenek ne lenne
O_o // Megbízhatóságom : http://tinyurl.com/asddsamegbizhatosag
-
kokokka
őstag
válasz Whiteshark13 #8573 üzenetére
Akkor neked is :
-
Csabi1984
addikt
válasz Whiteshark13 #8571 üzenetére
Szerintem ez az eszköz nem igazán való streamelésre (HBO,Netflix stb) amúgy nekem is ilyen van és imádom
-
Whiteshark13
tag
Sziasztok!
Tegnap boldog tulajdonosa lettem egy Dune HD Real Vision 4K-nak. Eszméletlen jó lejátszó, eddig a TV médialejátszóját használtam, ez ahhoz képest maga a mennyország!
Viszont, az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám normális működésre bírni a streaming appokat? Azt olvastam már mindenhol, hogy a Netflix max FHD-ben működik, ez OK. Viszont nem tudok se feliratot, se hangsávot váltani, mert nem lehet kiválasztani a kis szövegbuborékot, ahol választani lehetne. Az Amazon Prime szaggat. Néhány másodpercenként megakad a kép. Az HBO Max egész jól működik pár percig. Aztán megáll, majd kiírja, hogy nem lehet lejátszani a kiválasztott forrást, próbálkozzak később.
Nem olyan nagy tragédia, mert a TV-en ezek működnek frankón, a lejátszót meg kimondottan nem ezek miatt vettem, de ha már tud ilyeneket, működjenek rendesen.
Tudnátok ebben esetleg segíteni?
Előre is köszönöm! -
Rederik
tag
Sziasztok,
Lehet tök hülye kérdés, de nem értem miért nem boldogulok vele. Dune HD Pro Vision 4K Solo médialejátszóm van, ezen nem lehet normálisan Netflix-et nézni? Mármint 4K/Dolby vision stb? Csak a mobillal kompatibilis applikáció megy fel rá, ami tök gyenge minőséget produkál. Azt nem lehet elérni ezzel az eszközzel, mint amit pl egy okos TV tud NEtflix vonalon?
Köszönöm!
-
stemplar07
őstag
[link] Végre valami fejlesztést is csináltak.. a régebbi készülékekre is ..és sok javítást is
-
nagyúr
A régi Dune HD sorozatra (HD Duo, HD Max, HD Smart D1, H1, B1 stb.) létezik még mai is garantáltan működő youtube app?
Szerintem.
-
Beni2360
félisten
válasz DasBoot #8565 üzenetére
Meg érne egy misét és szetkapni hátha lehetne benne lejátszót cserélni?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
DasBoot
aktív tag
válasz junior19 #8562 üzenetére
junior19! Valóban, hosszabb ideig nem használtam, de ez lassan 1 éve derült ki. Nemrégen vásároltam egy BD writer-t, és egy LG br lejátszóval sikerült a lemezeket lejátszani, de Dune-vel a hálózati lejátszás remek, az utóbbival gyenge. Szóval a kettőt tudom használni, ha már megvannak, ezért beruházni sem szeretnék.
LEGO-ból bármit megépíteni, csak idő kérdése.
-
junior19
senior tag
válasz DasBoot #8561 üzenetére
A Dune BD lejátszói híresen gyengék voltak, képesek voltak megadni magukat úgyis, ha nagyon ritkán használták. Nagy az esély, hogy nálad is ez történt.
Esetleg beruházol egy külső usb-és BD lejátszóba, ha gyakrabban használnál lemezt, ha nem, akkor pedig kérj kölcsön egyet amíg lemented egy HDD-re ezt a lemezt.
Mielőtt a minőségi jelző szóba kerülne, a gyári lejátszó sem jobb egy külső usb-től.codec project
-
DasBoot
aktív tag
Jó szerencsét! A Dune HDmax-szal szeretnék lejátszani egy műsoros blu-ray lemezt. Sajnos nem érzékeli a lemezt. Látatlanban tudna valaki megoldást írni? Esetleg merre induljon el a hibakeresés? Másik lejátszóban működőképes. Üdv.: Joe
LEGO-ból bármit megépíteni, csak idő kérdése.
-
baluka
tag
A 8551-es hozzászólásomban vázolt problémát sikerült megoldanom, magam sem hittem el hogy ilyen egyszerű lesz a dolog: nem a Dune ill. a TV beállításaiban kellet keresnem hanem a HDMI kábelt ellenőriznem, hangyányit ki volt mozdulva a csatlakozó a TV aljzatából, miután igazítottam rajta minden rendben a fekete színt illetően.
Csak azt nem értem hogy miként mozdulhatott meg a csati, nem matattam még csak a környékén sem...
Könnyen lehet, hogy a kábel kvázi a saját súlyátol mozdult meg, mivel egy kimondottan robosztusra sikerült példányról van szó:Mindenesetre köszönöm a tippeket, tanácsokat!
[ Szerkesztve ]
-
IP1954
aktív tag
Vannak kisebb csapdák:
Rossz a fordítás, nem "könyvtár" nevet kell megadni, hanem "megosztás" nevet.
A Windows alapból letiltja az SMB elérést, engedélyezni kell saját kockázatra.
A forrásoknál célszerű felvenni a megosztásokat, nem tallózva.
Elképzelhető, hogy nem találja meg számítógép név alapján, ilyenkor átmenetileg IP cím kell.
A Windows változtatások után egy Dune áramtalanítás sem árt.
. . . -
Tyrone89
aktív tag
Sziasztok!
A kb 1 hete vásároltam egy Dune HD Real Vision 4K médialejátszót, eddig mindig külső HDD-ről néztem csak filmeket, sosem használtam még hálózati megosztást. Most szeretnék, DE..dlna megosztásnál akadoztak a filmek, mind1 hogy egy nagyon magas bitrátájú 4k remux vagy egy alacsony bitrátájú 4K netflixről származó anyag, akadozott a lejátszás, pedig vezetékes csatlakozással történt. Javasolták többen, hogy próbáljam ki az SMB megosztást, kaptam leírást ehhez, javaslatokat több fórumtárstól is hogy milyen dolgokat próbáljak még meg hozzá beállítani, de egyszerűen hiába csinálok és állítok be mindent úgy ahogy a leírásban szerepel, és ahogyan tanácsolták, nem tudok belépni a megosztott mappába. Látja a Dune a mappát, de nevet és jelszót kér, amit be is írok, de egyszerűen csak a hálózati könyvtár nem elérhető üzenet fogad.
Lenne esetleg valakinek még bármi ötlete, hogy mit lehetne tenni azért hogy működjön?
-
junior19
senior tag
Vagy a Dune és a tévé dinamika tartománya nem egyezik meg, vagy pedig a Dune képbeállításoknál a Fényerő meg van emelve.
Feltételezve hogy a képi beállítások megegyeznek a Dune bemenetén a Sony BD lejátszó bemenetével, tehát mindkét bemeneten a sötét részek fényereje a gyári középértéken van, akkor a fenti két lehetőség lehetséges.
A Dune beállításai között van lehetőség RGB vagy YCbCr jel (a helyes az YCbCr) kiadására, a tévén pedig a HDMI beállításoknál kell keresni a megfelelő lehetőséget. A Sonyn alaphelyzetben Automata van beállítva, ezt kell a megfelelő korlátozott vagy 16-235-ös tartományba tenni. Esetleg a tévén is lehet RGB vagy YCbCr lehetőség. Ezeket az opciókat keresd.codec project
-
baluka
tag
Tiszteletem mindenkinek!
Dune HD Max Vision 4K tulajaként kérdezem, hogy miért van az hogy amennyiben a nézett film nem 1.78 vagy 1.85 képarányú és ezáltal ugyebár a képernyő alsó és felső részén fekete sáv van ez a fekete valójában nem fekete hanem inkább szürkésfekete. Ugyanez érvényes akkor is, ha két jelenet között néhány pillanatra elsötétül a képernyő, illetve a vége főcím előtti "fekete" képernyőre is.
A nézett anyag minőségétől teljesen független a dolog, jelen van 4K DV, HDR anyagoknál is.A TV-m OLED, konkrétan egy Sony A1, tehát elvárható lenne a tökéletes fekete, annál is inkább mert a BD lejátszómról (Sony X700) lejátszva ugyanaz a film "kávái" illetve fekete képernyői tényleg tökéletes feketék...
A Dune-n a legújabb alpha firmware van telepítve, a HDMI kábel a lehető legjobb minőségű, a TV-n az összes HDMi bemenetre ugyanazok a beállítások vannak rögzítve, tehát úgy gondolom a Dune beállításaiban kell keresnem a probléma forrását...
Létezik ilyen beállítás egyátalán vagy ez a Dune lejátszók sajátsága?!
Köszönöm a tanácsokat!
-
kokokka
őstag
Mert nem erre van kitaláltva. Ezen nem kell kiakadni, le lett már írva ezerszer : ha stream-et szeretnél nézni úgy, hogy ne forrjon fel az agyvized, vásárolni kell egy erre dedikált eszközt. Én is így tettem, mert se a Dune-ön, se a Zidoo-n semmi nem megy értelmesen ami stream. FTV stick, Shield, Mecool meg még van pár készülék aminek van licence. Persze egyik sem teljesen tökéletes (szerintem nincs is olyan eszköz ami az lenne), de a médialejátszók erre biztosan nem jók.
-
rudi77
tag
Dune hd max vision 4k a készülákem.
Hbo max-ot probáltam de nem megy az 5.1-es hang.
hmmmmmmmmmmm -
Zsömica
aktív tag
Sziasztok, a cél lokális média tartalmak lejátszása FullHD-tól 4k-ig minden jelenleg ismert/jobb formátumban.., mennyire lenne jó vásárlás egy 4k Solo beszerzése jelenleg időtállóság szempontjából/ vagy várhatóak esetleg idén újabb modellek..? Érdemes lenne várni..?
-
IP1954
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #8544 üzenetére
Ha csak hozzádugod a merevlemezedet, akkor alap lejátszóként a tévéd is használható.
Első körben a tévéd saját lejátszóját is megnézhetnéd.
Az önálló médialejátszók főleg kényelmi szolgáltatásokban és hálózatkezelésben jók. -
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Megpróbálom röviden összefoglalni, hogy hogyan találtam ide a fórumba..
Van egy Wd tv live médialejátszóm, amit már szeretnék nyugdíjba küldeni, és helyette egy újabb médialejátszót venni. Kipróbáltam egy Vontar X3 készüléket, CoreElec rendszerrel, de annyi beállítási lehetőség van, hogy még leírással és számtalan segítséggel is túl összetett nekem.. A Wd tv live-ban pont az tetszett, hogy egy egyszerű felhasználói felülete volt, rádugtam a külső tarhelyet, és azonnal beolvasta a rajta lévő filmeket, infókkal, képekkel tarkítva.
Na most mivel elengedtem a CoreElec/Kodi dolgot, így jutottam el ide.. Videók alapján a Dune olyasmi mint a Wd tv live, ha jól láttam? Csak filmeket szeretnék nézni külső witchesterről, semmi mást..Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok. Nincs arra orvosság, hogy automatikusan törölje ha töröltem valamit a NASról ? Leghamarabbi 1nap utáni újra szkenneréles automatikusan módot találtam.
[ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
válasz Liliomszal #8540 üzenetére
köszi
Van arra orvoslás, hogy a felület teljesen magyar legyen? Sajnos van ahol angolul vannak a szavak. -
Laszlo733
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, végül sikerült beállítani az NFS -t ennek segítségével: [link]
-
junior19
senior tag
válasz Laszlo733 #8526 üzenetére
[link]
Itt a link a Synology nas NSF megosztásához,
A Dune lejátszón pedig ne a hálózati böngészőben próbáld hozzáadni, illetve kerestetni a megosztott mappát, hanem hozz létre új hálózati könyvtárat, s ott kitudod választani az nfs megosztást az smb helyett.codec project
-
Beni2360
félisten
válasz Laszlo733 #8531 üzenetére
A felhasználói névhez próbáld a root beirasát. Igaz nekem zidoo-m van de mindenhol előbb a fajlkezeloben rögzítem a kapcsolatot az adatokkal és ez után már gond nélkül megy a média tár mokolasa. Hátha?
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Laszlo733 #8528 üzenetére
Az én NAS-m csak SMB1-t tud és több mint 5 éve szolgál ki mindent. 2008 őszén a win 10-ben letiltották mindig vissza kellett kapcsolni. Vagy újabb box ami már kezeli a SMB 2-t is.
-
blakey
titán
-
Laszlo733
aktív tag
Sziasztok! Van egy régi Dune HD Base 3D készülékem, melyet SMB - n keresztül szeretnék Syonology NAS -hoz kapcsolni. A felhasználó név, jelszó párosnál hiába töltöm ki a mezőket nem enged be. Az NFS kapcsolat sajnos ennél a készüléknél nem az igazi, mert előfizetés kell hozzá. Van valami megoldás, hogy SMB - n keresztül tudjak kapcsolódni a NAS -hoz?
-
gaborpapa
friss újonc
Ugy nez ki ,par napot tolodik az uj Firmware .Nekem hetföre igertek .Eddig mindeg elküldtek nekem elsönek az infot .Bekell vallani ,ök is szoktak azert füllenteni .De ennyit azert en megbocsatok nekik ,mert iszonyu nehez munka a programozas .
Masik dolog .Valaki probalta a HBO MAX ot a Dune n? Mert nalam egy idö utan töbször is megalt ,majd ujra kell inditani a filmet . Nem azert ,mert nem birom az OLED smartjan is nezni ,csak hogy megis tudjam hogy masnal is van e ez a problema ?
Nem tudom befolyásolni, hogy mások mit gondolnak rólam, de eldönthetem, érdekel-e!?
-
Mizurichi
tag
igen, erre gondoltam. Viszont a spotify egyszerüen megy a Dune app-bol is, és a Spotify appol is. Mindent látsz a telefonodon. Nagyon kényelmes. Ezért kértem segítséget, hátha használja valaki így Tidalt. De így kénytelen vagyok lemondani.
Amúgy neked is videokat tölt be a Tidal? Ez is milyen érdekes. nagyon nehézkes a csak zene keresés. Még tv-n keresztül is.
Dune előtt Zappitim volt, ott sem lehetett tv nélkül használni, de legalább ott a rendes Tidal appot kaptam meg. Nem értem hogyan szelektál a Tidal.
Köszönöm a fáradozásod.
Üdv -
Valkűr
addikt
Na kozbe mar a Tidalt keverem a Netflixel…😂😂 Szoval igy már értem mire gondolsz, te egy TIDAL alkalmazást szeretnel a telon nyitni a Dunevel, az nekem se megy,… Nem tudom miert nem oldottak meg ugy mint a filmek könyvtárat! Nekem telon a Dune távvezérlőn a TIDAL egyáltalan semmit se csinal, csak a Dunen elindít valamit de nekem semmit se mutat, h mit még videot se.De telon nekem alapból semmi se indul el, nem mutat semmit!
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Valkűr
addikt
válasz Mizurichi #8520 üzenetére
Hat akkor csak van valami kijelzo mögötte, ha nem írod honnan kéne tudjam mire gondolsz? Azt irtad tv nelkul Ugy ahogy te szeretnéd nem megy a TIDAL mivel az csak távvezérlő alkalmazás, és mint tudható a Tidal a duneken nem hivatalos alkalmazás, gondolom ez végett nincs hasznalhato kezelőfelület sem amit alapból még a Dune menüje sem tud normálisan kezelni, csak egy tákolt megoldással. Elvileg van valami amivel a Kodiba is illeszthető Netflix az megy megy a Dunen is, de annak használata le van irva a Dune fórumban. Azt még nem használtam…Én ugy ertettem hogy alapbol nem megy neked a Tidal azért nem értettem a problémát! 👍🙂 Nem tudom h telefonrol Bluetooth vagy Airplay nem lehet tidalt kiküldeni a Dacodra vagy Dunére?!
[ Szerkesztve ]
-
-
PishT
tag
Köszönöm a válaszokat!
Akinek van erről tapasztalata: 2GB RAM-os Dune-khez mekkora türelem kell? érezhetően kevés a 2GB?
néha HBO MAX-ra lenne használva, de többnyire külső SSDről vagy hálózatról menne filmezés..
nagyon dilemmázom.. mert érzékelhető az árkülönbség egy 4GB RAM-os és Dune Real Vision 4K-hoz képest. (ha jól néztem) köszi a tapasztalatokat -
Valkűr
addikt
válasz Mizurichi #8511 üzenetére
Nem ertem a Tv nelkul nem használható részt, hogy akarod bármiféle kijelző nelkul hasznalni ha nem latod a TIDAL menut? Mediaplayerhez kell kijelzo hisz nincs sajátja. Kijelzo nélkül semmi sem megy róla, mint ahogy semmi mas lejatszoval sem …
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Ez telefonos Netflix, mindegy, hogy Dune vagy sem. A TV-s Netflix nem ilyen és az távirányítóhoz van optimalizálva. Tehát addig amíg a Dune-n nincs hivatalos Netflix támogatás addig a Dune fejlesztőit kell kérni, hogy tegyenek valamit.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Telefonos app esetében csak légegérrel működik, a távirányítót nem kezeli.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Mizurichi
tag
Le töröltem vissza tettem a Tidalt , ahogy írtad, de ugyan azt tölti le, itt csak videót ajánl fel és tv nélkül nem használható. Próbáltad?
-
Valkűr
addikt
válasz Mizurichi #8509 üzenetére
Android appok kozt a hozzáadásban feldobta a letöltés oldalt, ott az elso volt ami kompatibilis..
Viszont most nekem akadt gondom, na nem mint ha használnám a Netflix de nekem nem akar menni a Netflix menu…Egyszerűen nem lehet kezelni a főoldalt, nem megy se fel se le, semmire sem reagál…
Erre valami ötlet, igy nez ki a menu es nem tudok lapozni sem
-
Valkűr
addikt
válasz Mizurichi #8502 üzenetére
Jo reggelt, ahogy ígértem teszt alatt a TIDAL! Tökéletesen működik vele minden funkcio! Mikor töltöd le nem mindegy melyiket szeded, a legfelsőnél irja, hogy az ön tévéjével kompatibilis, ezt kell leszedni. Bedob egy oldalt egy linkkel indításkor amit vagy telon vagy Pc megnyitsz és beírod a kódot amit kidobott a Dune.. Ekkor automatikusan elindul a TIDAL. Nálam gyönyörűen fut!
[ Szerkesztve ]
-
Mizurichi
tag
Sajnos abban nem nyitja meg a Tidal alkalmazást.A tv-n látom csak ha meg nyitja. De ott is csak videokat tölt be. Nagy nehezen lehet keresni albumokat, de a videokat erölteti. Kiváncsi vagyok neked mit sikerül. Nem is értem, a Tidal app érzékeli mire van letöltve, és úgy ajánlja a lejátszani valót?
Érdekes -
Mizurichi
tag
Sajnos a telefon Tidal app-ja nem ismeri fel a Dunet, míg a Spotify minden további nélkül megy rajta.
Mivel egy nagyon komoly dac-kon hallgatom így nagyon is eszem ágában van hallgatni. Ráadásul nekem a dune kijelzőjén ott tündököl az MQA logó.
Előre is köszönöm ha kipróbálod. -
Valkűr
addikt
válasz Mizurichi #8502 üzenetére
Na ezt pld nem próbáltam, a már leírt és általam vázolt dolgok miatt, eszem ágában nem volt még ezen zenét hallgatni, de ha holnapig nem jön válasz ígérem ki fogom probalni! Esetleg érdemes lenne a telefon approl vezérelni ha tidalozol! Valszeg ott könnyebben menne…
[ Szerkesztve ]
-
Mizurichi
tag
Üdv!
Valaki tudna segíteni abban hogy, hogyan lehetne Tidalt hallgatni Dune hd pro vision 4k solo-n, a tv bekapcsolása nélkül?
A spotify remekül megy így, de Tidal nem. Ráadásul a Tidal app csak videokat ajánl fel, nagyon nehéz benne lejátszási listákat keresni. Meg makacsolja magát rendesen
Előre is köszi a segítséget. -
kezo0
addikt
OFF
„… az se mindegy hogy azt mondom idd ki a bilit, vagy vidd ki a bilit!”
Ahogy az sem mindegy, hogy „egyet értesz” vagy egyetértesz. Mert a kettő tök mást jelent. Bocs a nyelvészkedésért, és ne is vedd magadra, mert ezt nagyon sokan írják rosszul.
Tudom, nem nyelvtan topik, de ha lenne is helyesírással foglalkozó topik, ott nem azok gyülekeznének, akikre a leginkább ráférne…
ONBeam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Kuponkunyeráló
- Íme az új Android Auto!
- YouTube
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Kína-exkluzív Arrow Lake-S processzorral gyarapodott az Intel portfóliója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget