- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fujifilm X
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz kokokka #10249 üzenetére
Sőt, a Homatics (Dune, Premier 4K Pro) sem rossz, viszont ott van a "de"…, ami miatt az elmúlt 8 év és több eszköz használata után, még mindig az Apple TV a legstabilabb, viszont, ha valaki olcsón szeretne jót, valamint nem idegenkedik az apróbb "buherálástól", manuális telepítéstől, esetleg parancssoros megoldásoktól, valamint nem zavarja, hogy Magyarországon az eszköz nem támogatott, illetve a kelleténél több a reklám (ajánló a felületen), akkor a Fire TV (Stick, Cube) jó társuk lehet, mert stabil, ahol használom, ott nagyon jó. ChromeCast with Google TV is jó eszköz.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz kokokka #10247 üzenetére
Miért, a Fire TV 4K nem jó streamingre?
- egyáltalán nem rossz, olyat is használok, de Apple TV jobb.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kezo0
addikt
válasz kokokka #9620 üzenetére
Mit kellett volna biztonsági mentenem? Minden filmem megvan a két belső merevlemezen, a Forrásoknál le is tudom őket játszani, csak a jukebox felejtette el az összes borítót és a filmek beszkennelt adatait. A mappák újbóli szkennelése is eredménytelen, mintha üresek lennének a merevlemezek, pedig tele vannak.
Legutóbb a firmware újbóli telepítése után minden helyreállt, most ez sem segít.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
-
BBéci
legenda
válasz kokokka #9142 üzenetére
Félreértettél. Azt nem állítom, hogy biztosan látnám. Azt viszont határozottan állítom, hogy már többször láttam az átvezetés negatív hatását. Sajnos, mert nagyon drága és kiváló hangú készülékekről van szó, nem belépő kategóriásakról.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz kokokka #9138 üzenetére
Nem mondom, de attól még tény, hogy nem lehet 100%-ig ugyanolyan az átvezetett jel, mint a direktben érkező. Marantzom OSD-je, konkrétan a hangerő grafikon és szám csak akkor jelenik meg, ha nem tiltom le a processzâlást. Akkor is piszkálja a csőrömet, ha nem látom egyértelműen a hatását.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz kokokka #9131 üzenetére
Egyáltalán nem értelmetlen! Aki a lehető legjobb kép- és hangminőség elérésére törekszik, az külön vezeti a két jelet: lejátszóból hang a processzorba/AVR-be, kép a vetítőbe/tévébe. Ezért gyártanak kettős HDMI kimenettel rendelkező lejátszókat.
-
mglita
tag
válasz kokokka #9038 üzenetére
Szia! Melyikre cserélted?
SETUP 1 — LG OLED 77 CX / DUNE Vision 4K Solo / JBL 9.1 / Synology +920 / AudioQuest Pearl HDMI — SETUP 2 — JVC X7500 Projektor / DENON X3700 AVR / DUNE Vision 4K Solo / Klipsch 115sw / MONITOR AUDIO / Screen Research 270cm / AudioQuest Pearl HDMI
-
ricsik
őstag
válasz kokokka #9038 üzenetére
Engem nagyon zavar, hogy van egy egész jól működő, de elavult, fapados kezelőfelület,
ami után bétában kiadták a nagyobb tudású, korszerű felületet, ami nekem sokkal jobban tetszik. Ezek után a kitudja hányadik béta után jó ideje semmi, se újabb béta, se végleges verzió, úgy, hogy ami a stabil régiben szuperül ment, az újban full bugos -
IP1954
aktív tag
válasz kokokka #9002 üzenetére
Ami egy kicsit is eltér a szabványostól, azt a tévé nagy valószínűséggel nem tudja lejátszani.
Nem állandó megoldásnak javasoltam, csak egy tesztelés idejére.
Ellenőrizhető, hogy van-e értelme néhány estben kihagyni az asztali médialejátszót.
( Néha fordítva is előfordul, az asztali médialejátszón nem megy, de a tévé sajátján működik. )[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz kokokka #8968 üzenetére
Ideje volt már hogy lépjen a gyártó a streaming vonalon is bár még sok a nyitott kérdés.
A magyar oldalon is beharangozták ma.Dune HD Homatics Box R 4K Plus -
limpi
aktív tag
válasz kokokka #8899 üzenetére
HDMI-n nincs ez a probléma. Optical és Coax S/PDIF-el van (és Z9X-el is).
(Nem az erősítő hibája, a KODI nem produkál kattanást.)
Ezek szerint el sem olvastad rendesen amit írtam.
De a lényeg, hogy ha nem találkoztál vele, akkor nyilván nem is tudsz rá megoldást.
Másvalaki esetleg?(Értem, hogy a többség HDMI-vel használja, kicsit kevesebben sztereóban és valószínűleg legkevesebben S/PDIF-el. De ha már van rajta ilyen kimenet, igazán működhetne hibátlanul...)
<:v)
-
limpi
aktív tag
válasz kokokka #8897 üzenetére
Optikai S/PDIF kimenettel használsz 5.1 hangot és úgy nem?
Nekem sem minden fájllal csinálja.
A kisebbekkel (sorozat epizódok) nem, a nagyobbakkal (jellemzően filmek) meg igen.
Legalább is eddig 3 filmből 3-nál csinálja.Nem csak a Dune saját lejátszója, de az Android beépített lejátszója is. Viszont a KODI nem csinálja…
Az a gond, hogy Pause esetén valójában nem felfüggeszti, hanem teljesen leállítja az audio stream lejátszását (látszik is az erősítőn, hogy nincs 5.1 jel addig). Resume esetén újrainicializálja a hangkimenetet, akkor tud nagyot kattanni.
Ehelyett csak szüneteltetnie kéne, a KODI ezt megoldja. (Meg a régi Dune, meg az Infuse és MrMC Apple TV-n…)Vmi Realtek bug lehet, mert a Zidoo Z9X-el is ugyanez volt…
[ Szerkesztve ]
<:v)
-
Beni2360
félisten
válasz kokokka #8783 üzenetére
Na jó van két db légegeret nem számoltam bele. Meg egyet nagyon elpakoltam egy éve nem találom.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
IP1954
aktív tag
válasz kokokka #8424 üzenetére
Nyithatnátok erre egy külön topikot pl.:
A legeslegeslegszuperebb média lejátszóm csodálatos varázsló képességei
Szerintem értelmetlen vita a rossz forrás jó megjelenítése 2022-ben.
5-10 éve is felment a vérnyomásom, amikor azt bizonygattátok, hogy bezzeg az X.Y. lejátszó az 1 Mbit/s alatti forrással is tökéletes képet és hangot produkál.
(Nem létezik ilyen médialejátszó olcsón és méregdrágán sem).
Feltételezzük, hogy jó tévén és lejátszón nézünk jó forrásokat.
(Mindenkinek a saját igényei és az anyagi forrásai alapján.)
Ha a lánc valamelyik eleme szerényebb képességű, ne itt vitatkozzunk azon, hogy milyen remek ötletekkel lehet pótolni az alapvető hiányt. -
Valkűr
addikt
válasz kokokka #8404 üzenetére
Szimplán csak nem ide illő, ezekből a képekből túl sok mindent nem lehet leszűrni a termék valós megitélését illetően...Nem is értem aki nem használja mert szerinte a legszarabb az minek is posztolgat ide? Engem ha egy Márka orientált topik nem érdekel nem megyek odacsúnyitani, meg lehúzó posztokat gyártani!
Évek óta zajló vita megy ezekkel és a TV boxokkal kapcsolatban tök értelmetlenül. Minek is kellett ez a poszt most pontosan? Azért ugye nem baj, h nem értek egyet veled hosszú évek Dune használata után, valamint minden más teszt és felhasználó is kezdő, laikus, nem hozzá értő akkor ezek szerint akik épp az ellenkezőjét állitják? Az ilyen posztok miatt egy márkatopikban ne is csodálkozzatok ha valakinek véletlen kinyilik a bicska a zsebében és kifakad! Volt nekem is zidoo és más mediaplayer is, meg volt bluray is, valszeg laikus idiota kezdő vagyok, h ismét újra és újra a Dune mellett tettem le a voksom Előre is elnézést kérek a tudatlanságom miatt
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
blakey
titán
válasz kokokka #8374 üzenetére
Legördítesz a legaljára és az "alpha firmware" alatt lesznek a további firmware-ek.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
félisten
válasz kokokka #8332 üzenetére
Arra, hogy amint olvastam az új média tárról és láttam előzetest kb olyan lesz mint a HT.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz kokokka #8310 üzenetére
Így már értem mire gondoltál.
Egy illető megvette,mert neki még csak 4K-s TV-je sincs. 1080ba nézi a filmeket. Neki pont jó lesz."Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz kokokka #8305 üzenetére
Miért volt felesleges? Én megvettem és használtam fél évig. Teljesen megvoltam vele elégedve.Azért cseréltem le a Dune HD Real Vision 4K-ra ,mert nem tudta a Dolby Visiont.Arról mi a véleményed?
[ Szerkesztve ]
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
nagyúr
válasz kokokka #8264 üzenetére
Ezt írtad:
"Pro 4K Plus II utódja
Az egy tévedés, úgy ahogy van."Szerintem úgy értette (először én is úgy értettem), hogy az tévedés szerinted, hogy az utódja. Aztán rájöttem (remélem jól tévedek), hogy arra gondolsz, hogy a Pro 4K Plus II a tévedés, tehát elcseszett konstrukció.
[ Szerkesztve ]
Szerintem.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz kokokka #8258 üzenetére
Ettől függetlenül mind form factor-t, mind árazást tekintve is utódja, nem értem a kötekedést. Nem volt véletlen beleriand72 kérdése, hisz első ránézésre megkülönböztetni se lehet a két lejátszót, egyértelműen a Pro Vision 4K Solo váltotta a Pro 4K Plus II-t. Attól, hogy ez utóbbival már kiköszörülték a korábbi csorbát, ez még tény marad.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
beleriand72
tag
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz kokokka #8245 üzenetére
NEM tévedsz.
Azt nem írtam, hogy DUNE az alany, csak kérdeztem, hogy, ilyenre gondolt-e?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
IP1954
aktív tag
válasz kokokka #8178 üzenetére
Gyűjtök, de a sok merevlemezemet úgysem láthatnám egyszerre, és nem is látom értelmét.
Ha lesz 50+ winchestered, azokat is mind bekötöd valahogy?
A dizájn tényleg nem érdekel, csak a filmek és a sorozatok.
Természetesen nem akarok beleszólni, mit tegyél, csak jeleztem, hogy van más út is.[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
válasz kokokka #7999 üzenetére
A szándékom a fentiekkel nem az volt , hogy beugassak. Gondolkodtam/gondolkodom egy komolyabb lejátszón (Dune/Zidoo, vagy esetleg Minix vonalon), mert hát lássuk be a CE is beszokott időnként fagyni (nekem meg marha nagy, a film/sorozat gyűjteményem) Ráadásul ott van nekem még egy olyan "bajom", hogy a DJI által felvett "egzotikus" 4K videot az X96 Max+ sajnos csak röcögve hajlandó lejátszani (ezért is gondolkoznék Realtek-es playába)
Szerintem még megvárom az AV1-es lejátszókat (ill. a 905X4-re íródott CE-t) és majd döntök.[ Szerkesztve ]
-
-
djpundro
aktív tag
válasz kokokka #7620 üzenetére
DR es chip külömbseget gondolta kivenni es a többit bennhagyni ,a Firmwarebol kiszedni Pro Visonba gondolt DV szoftver reszt es rögtön a Pro 2 re is jo lesz .Ugy gondolta .
Szerintem komplikaltabb az .
A masik most leterheltek az uj Vision modelekkel mert ilyezgeti öket a Zidoo es Dune elöbbre akar lenni mindeg egy lepessel .Harc megy .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
emre33
addikt
válasz kokokka #7620 üzenetére
Rosszul fogalmaztam.
Kettőre kb egyforma FW kellene, csak a DV-s cuccokat kellene kikapcsolni.
Elég hiba ezt külön kezelni.https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
djpundro
aktív tag
válasz kokokka #7520 üzenetére
De szerintem tarhely sem eleg ra .Több hely kell ra ,mondjuk egy Linux fele dolgot elhinnek ,de ezt en sem .Addig is meg ilyenekkel etetik az embereket ,veszik az emberek .
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
blakey
titán
válasz kokokka #7363 üzenetére
Csak, hogy hozzászóljak , a kadenciahelyes lejátszást már nagyjából abszolválták, a tvOS 14.5-ben, a hangtovábbítás meg soha nem is volt "porondon", teljesen jó a 7.1 LPCM, HDR10+ szerintem senkinek nem hiányzik, VP9.2 meg az új Apple TV-ben lesz. Aki pl Apple TV-t vesz az tudja mit vesz és valószínűleg nem bánja meg, ahogy 5 éve rendszeresen használom megfelelő app-al ahogy a CE boxokat is, szóval erről kb. ennyi.
-
BBéci
legenda
válasz kokokka #7195 üzenetére
A fröccsöntő formára gondoltam.
A szóban forgó két lemezt a Sztereó magazin akkor főszerkesztője vette, hogy AB tesztelni tudjon CD-játszókat. Szuper minőségben tudott volna írni CD-t, mert hangstúdiója volt és van, de ragaszkodott az eredeti gyárikhoz.[ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
válasz kokokka #7184 üzenetére
Teljesen korrekt az érvelésed Arra próbáltam fókuszálni, hogy a készülék hardver értelemben majdnem azonos csak míg az egyik ahogy írtad Outbox míg a másikat magadnak kell felhozni arra a szintre, hogy... De ez inkább készség és anyagi szempont
Egy szó mint száz: Mindegyik tökéletes és ugyan akkor mindkettő esetben lehet miérteket találni, hogy Igen megvenném, és nem, nem venném meg[ Szerkesztve ]
-
IP1954
aktív tag
válasz kokokka #7022 üzenetére
Nekem is fontos a kinézet, de nem az első szempont, és még a második sem.
Mivel állandóan változnak a formátumok és egyre nagyobb lesz a bitráta, nincs olyan médialejátszó, ami mindent kifogástalanul teljesít. Meg kell itt ott alkudni, vagy több médialejátszót kell használni.
Pl. az Apple TV 4K esetén szép a menü és Dolby Vision, de ott sem minden fenékig tejföl.
Nincs hangtovábbítás.
Az Infuse alkalmaz egy fura módszert. Kiemeli a magányos fájlokat, ha egyedül vannak a könyvtárban. Ha a nevük eltér a könyvtár nevétől, akkor kerülhet az elejére a végére vagy akárhová. Próbáltam a fejlesztőknek elmagyarázni, engedjék meg egy kapcsoló beállításával, hogy ez kikapcsolható legyen, és ne össze vissza jelenjenek meg a fájlok, de szerintem nem is értik a problémát.
-
djpundro
aktív tag
válasz kokokka #7004 üzenetére
Különben mind a 3 kritika a Dune leszegyenlitesere iranyult .Nem tudom miert beszelsz ilyen negativul ellenem ,miert akarnak valamit is bemagyarazni magamnak ?Eggyaltalan nem tudom mit akarsz evvel mondani .Lehetnel pontossab is .
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz kokokka #7004 üzenetére
OLvastam , van ott rögtön 2 hozzaszolas meg nem csak ott az AV en is nagyon kivancsian a hibakat keresik .Tudom hogy nem Zidood van .Velem majdnem megvetettek .Hala istennek nem vettem meg .Kokokka vegyel eggyet .
En nem kötök beled .Te viszont mar egy parszor belem igen .
En birom ,nem vagyok könnyen sertödö.
Szerintem ebbe az irasomba is fogsz eleg hibat talani .Esetleg ez a hobid ?Jelen pillanatba kilehet mondani a Dune a legjobb .
Itt Nemetorszagban is a Dune t dicserik .A nemet jol tudja mi a minöseg .[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz kokokka #6998 üzenetére
Nekem a text ,javitasi lista nagyon jot mutat amire nem hogy en ,de sok mas sem szamitott ,megha van benne füllentes is .
De ha nem tetszik topikgazdanak ,vegye ki .[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
válasz kokokka #6963 üzenetére
nem én nem látom, hanem hárman nem látjuk, mindhárom Dune készüléken.. ( meg az a ,,pár,, ember aki a hivatalos Dune terméktámogatási forumon vagyunk a Pro II-nél senki ilyennel nem találkozott.. ) biztos vakok vagyunk ..de ahogy írtam is, befejezhetnéd, ... mit nem lehet érteni ezen ?
[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
válasz kokokka #6944 üzenetére
Still there have been issues other people did notice like the lack of HDR meta data, wrong frame rates and the ff/rw functionality all of which "plagued" the original Pro 4K model. These may not have been game breakers for some people (myself included) but even so I’m happy to report that Dune HD has resolved those with the Pro 4K II model as they have with the issue of color banding (at least to a large degree - this however seems to be an issue caused by the Realtek chips and not Dune HD) így gondolom már azért érhető, nem pedig kiragadva egy számodra ,,kedvező,, magyarázatot,.. azaz a sima ,,pro,, esetén előfordulhatott sávosodás, bár én ezt is kétlem.. de a lényeg, hogy ezt a Pro II-ben javították.. ( részben vagy egészben) mindegy is mert 2 hete használom, és én semmi nyomát nem látom semmiféle képhibának, és egy Realbox, úgyszintén, kétféle 75" -os Qleden.. (Q80T,Q70T)Igaz mindketten jobb minőségű HDMi kábelt használunk erősítőbe be és ki.. hiába állítod, ha látnám, már visszavittük volna 2 héten belül , netes vásárlásról lévén szó, de eszünk ágában sincs, mert kiváló képe van mindkettőnek, ellentétben a Q10 Pro val.. ami előtte volt .. ti mást sem csináltok, mint vélt, vagy ,,látott,, hibát erőltettek, ami a mi készülékeinkben nincs.. az is lehet, hogy a HDMi kábel volt hibás akinél ez probléma volt, vagy az erősítő ,,ráskálázott,, vagy a TV volt más.. passz..( részemről ezzel be is fejezném ezt a kérdést..)
-
djpundro
aktív tag
válasz kokokka #6959 üzenetére
Ez mondjuk lehet , de Software teren eddig is a Dune ellovas volt a stabilitas teren .Hibakat lehet talani ,de a Zidoo nal valahogy lasabban megy a dolog .
-
djpundro
aktív tag
válasz kokokka #6952 üzenetére
Nem igaz ,elfogom fogadni a hibait ,ezt elertetted ,elöre megigerhetem .
Nem vagyok olyan elfogult hogy amit dragan ha megveszek ,majd nem szabad szidni .
Megvan a Philips 65oled754 em is ugy szidom neha DjNicenek is hogy gagyi a szoft rajta ,meg lassu a HDMI atvaltas stb .De kurvara szeretme ennek ellenere is ,ambilight +oled egy elmeny .Volna egy keresem hozzatok ,
Van egy oldal nalatok ahova csak olyan tagok tudnak belepni akik magyarba vettek a Dunet .
Szeretnem csak olvasgatni ezeket .Nem tudna valaki töletek hozzaferest adni ? Nem csinalnak semmit ,nem irnak be ,csak az infokat kigyüjtenem ,a leirasokat mit hogyan kell a Dune nal csinalni ?!
http://dune-hd.hu/?oldal=termektamogatas&cikkid=65Köszi
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz kokokka #6949 üzenetére
Remenykedem ,nem hogy elhiszek mindent .Csak remenykedem .
Es minnel jobban kapom az ellenszelet hogy egy Dune t vegyek ,annal jobban van kedvem hozza .
-
djpundro
aktív tag
válasz kokokka #6944 üzenetére
De az uj Dune mas es pont most kaptam a valaszt a Dune tol .Es erre mondtam ,ha nem biztos annyira magaba ,akkor nem nyitotta volna meg a nemet piacot is maganak .
Meglepödesz.Az en kerdesem ez volt .
Are you really using the improvement levels (FEL or MEL)? With FEL this should result in a 12-bit picture.
But then Dune you need two video decoders for this, which the Realtek frankly doesn't have.
Es a valasz a Dunetol
Hello,
The extended Dolby Vision information is used and passed to HDMI, when playing both MEL and FEL Blu-ray images.
This is possible due to unique video playback and output engine created by Dune HD.
Zidoo do not have such their own engine, they only use standard SDK possibilities provided by Realtek, so they lack this function.
Where do you get the information about the limitations of Realtek chip?
If you get it from Zidoo people, there is a reason why they say this: they do not have this function in their products.
Note, there are other things Zidoo did not implement and said that this is impossible because Realtek chip does not have power to do it, for example, multichannel DSD decoding, which works on Dune boxes.Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz kokokka #6940 üzenetére
Mondjuk erre nem gondoltam .de ha nem mprobalom ki ,akkor nem fogom megtudni .Mas valasztas nincsen .
3 meterröl szeretnem en meglatni .Majd a Nemet eppen aki olyan erzekeny a minösegre ,gondolod megvenne ha csikokat latna ?Azt nem hiszem el .
Mind veszik es mind dicseri ,akkor ezek az emberek mind vakok ?
Esetleg igenytelenek ?Na mar ezt nem hiszem a nemet nem veszi meg a rosszat . Ha annyira meglatszana biztos elterjedne mindenütt es nem vennek az emberek .Epp most terjeszkedik pont a Dune a nemet piacon is .Nem csinalna ha tudna mijen szart arul .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen autót vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külpolitika
- Dell notebook topic
- Óra topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...