Új hozzászólás Aktív témák

• PappZ75

tag

Sziasztok!

Régi jó öreg Popcorn B110 lejátszom cserélném le.
    A Duna HD Solo Lite-ot néztem ki.
    Egy Optoma Projektorhoz szeretném csatlakoztatni a lejátszót.
    A Popcorn B110-emhez egy analog fadobozos aktív hagszoró szett volt csatlakoztatva, ez továbbra is megtartanám. Mivela Popcorn képes volt analog 7.1-re ezért ott a hang közvetlenül ment, ide ezt az eszközt néztem ki: [link] Elvileg ezzel a hangnak mennie kell. tudom nem egy erősítő de a célnak nekem megfel.
    A média egy ZyXel 4 lemezes NAS-ról kell elérje LAN-on kersztül.

Volna pár kérdésem. Ugye nem csak DNLA-s elérést tud a Dune, azaz látja majd fájlszinten könyvtárazva a filmeket/zenéke a NAS-ról? (NAS-nak fix IP-je van az itthoni hálózaton).
    A filmek FullHD-n kell menjen, tudom menne a 4k is de nem igazán van rá szükség.
    Mivel nem volt DUNE-m még lenne pár kérdésem:
    1. Amit fentebb is kérdeztem, tudok e majd fájl alapon böngészni a NAS-ről és úgy indítani a filmeket?
    2. A DUNE távirányítóján is van direkt gomb a hangsáv és felirat állításhoz, hogy ne mindenféle menükön keresztül keljen állítani?
    3. A Popcron távirányítóján a szám billentyűkkel tudtam 10%-onként gyors pozicionálni a filmekbe, azaz 1-es gomb 10% 2-es 20% és így tovább. Itt van ilyen?
    4. A Popcorn a NAS-on a nagy felbontású képek lejátszásában szinte használhatatlanul lassú volt. Az általam választott DUNE HD Solo Lite -n ez milyen?
    5. Az iDune fut ezen is? [link]
    6. Esetleg ha nem ezt, akkor melyik változatot ajánljátok? Miért?
    7. Néztem androidalapú lejátszókat is, akár DUNE-ből, de picit idegenkedek a kadencia és egyéb problémák miatt. Erről mi a véleményetek?

Tehát nekem egy robosztus jó képminőséget adó LAN keresztül-i NAS-os főleg film és kis %-ban kép lejátszásra kell. Internet elérése lesz. Youtube ha van oké, de nem kardinális.

Köszönve a válaszaitokat:
    PappZ

Új hozzászólás Aktív témák