- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PappZ75
tag
Sziasztok!
Régi jó öreg Popcorn B110 lejátszom cserélném le.
A Duna HD Solo Lite-ot néztem ki.
Egy Optoma Projektorhoz szeretném csatlakoztatni a lejátszót.
A Popcorn B110-emhez egy analog fadobozos aktív hagszoró szett volt csatlakoztatva, ez továbbra is megtartanám. Mivela Popcorn képes volt analog 7.1-re ezért ott a hang közvetlenül ment, ide ezt az eszközt néztem ki: [link] Elvileg ezzel a hangnak mennie kell. tudom nem egy erősítő de a célnak nekem megfel.
A média egy ZyXel 4 lemezes NAS-ról kell elérje LAN-on kersztül.Volna pár kérdésem. Ugye nem csak DNLA-s elérést tud a Dune, azaz látja majd fájlszinten könyvtárazva a filmeket/zenéke a NAS-ról? (NAS-nak fix IP-je van az itthoni hálózaton).
A filmek FullHD-n kell menjen, tudom menne a 4k is de nem igazán van rá szükség.
Mivel nem volt DUNE-m még lenne pár kérdésem:
1. Amit fentebb is kérdeztem, tudok e majd fájl alapon böngészni a NAS-ről és úgy indítani a filmeket?
2. A DUNE távirányítóján is van direkt gomb a hangsáv és felirat állításhoz, hogy ne mindenféle menükön keresztül keljen állítani?
3. A Popcron távirányítóján a szám billentyűkkel tudtam 10%-onként gyors pozicionálni a filmekbe, azaz 1-es gomb 10% 2-es 20% és így tovább. Itt van ilyen?
4. A Popcorn a NAS-on a nagy felbontású képek lejátszásában szinte használhatatlanul lassú volt. Az általam választott DUNE HD Solo Lite -n ez milyen?
5. Az iDune fut ezen is? [link]
6. Esetleg ha nem ezt, akkor melyik változatot ajánljátok? Miért?
7. Néztem androidalapú lejátszókat is, akár DUNE-ből, de picit idegenkedek a kadencia és egyéb problémák miatt. Erről mi a véleményetek?Tehát nekem egy robosztus jó képminőséget adó LAN keresztül-i NAS-os főleg film és kis %-ban kép lejátszásra kell. Internet elérése lesz. Youtube ha van oké, de nem kardinális.
Köszönve a válaszaitokat:
PappZ
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Minden ami hőszivattyú
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- Milyen billentyűzetet vegyek?