- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi hangfal építés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilga
tag
válasz KonzolKartel #5494 üzenetére
dh66e
(Topikgazda)
PC és Mobilalkalmazások....Dune HD RC
Androidról távvezérlés és fájlböngészés.A letöltött .apk fájlt másoljátok fel a telefon memória kártyájára és telepítsétek.
letöltés
ezután a böngészőbe: Dune ip/rc, és látni fogod a hozzácsatolt hdd tartalmát.
Én pl pc-ről használom[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz zsolti7890 #5495 üzenetére
Szia!
A kérdésedet ebben a topikban tedd fel kérlek.
Köszönöm! -
KonzolKartel
őstag
Az a problémám, hogy halózati dolgokból én se vagyok toppon. Elméletileg DLNA képes az eszköz. Letöltöttem a Play Áruházból különböző upnp programokat, de nem tudok a megosztott tartalomhoz hozzáférni. Távoli elérés sem megy. Pedig ha jól gondolom, akkor csak el tud róla indítani egy torrentet távolról...
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
BBéci
legenda
válasz KonzolKartel #5494 üzenetére
Nem vagyok szakértője a hálózatoknak, ezért nem lennék meglepve, ha az, amit eléképzeltél nem működne.
A Dune lejátszó, ezért a felé streamelt, vagy a hozzá USB-n csatlakoztatott tárolón lévő anyagokat HDMI-n továbbítja a képmegjelenítő felé.
A tévedés jogát fenntartom.(#5495) zsolti7890
Miért ordítozol?
A nyomtatott nagybetűs írás kiabálást jelent! Valamint próbálj meg helyesen írni!
Olvasd el az utolsó 200 hozzászólást, benne van a válasz a kérdésedre.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
zsolti7890
újonc
sziasztok..
médialejátszó vásárlás előtt állok.DUNE HD 4K PRO VAGY HIMÉDIA Q10 PRO VAGY ESETLEG ZAPPITI ONE 4K HDR
MEJK A LEGJOBB KÉPMINŐSÉGRE???????
VÁLASZOTOK ELÖREIS KÖSZI
-
KonzolKartel
őstag
Sziasztok!
Kicsit már örületbe kerget ez a Dune HD Pro 4k. Egyik kollégám vásárolta, és próbálom neki belőni itt a munkahelyi hálózaton tesztként. Amit szeretnék: A Dune-hez csatlakoztatott 3TB-s HDD-n található tartalmakat szeretném más eszközökre streamelni (DLNA?). Hogyan tudom megosztani ezket a fájlokat? Böngészőbe beütöm a készülék ipcímét, és connection timed outot kapok...nem tudok hozzá csatlakozni.
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
arsenlupin
aktív tag
Hm... úgy néz ki meghalt a dune duo-m! Nem kapcsol be!
Kihúzom, majd bedugom a tápkábelt, világít szépen a standby led, ha bekapcsolom távirányítóval vagy a gombbal, csak villog ez a led.... és nem történik semmi, se vincseszter felpörgés, se ventilátor, se utp led világítás hátul....
Találkozott valaki ilyennel?Üdv:F
-
kissdani
senior tag
Sziasztok 100k alatt érdemes dunét venni? 4K HDR lenne a cél. Ha esetleg nem merre fele nézelődjek? Mi lenne e legjobb választás? Dune HD Pro 4K vagy ZAPPITI PLAYER 4K MINI HDR esetleg?
Köszönöm85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
djnice
veterán
válasz Csabroncka #5489 üzenetére
A HBO GO 25 fps-el adja a stream-et, ezért 50 Hz-re kellene váltani a kimenetet.
-
djnice
veterán
válasz Csabroncka #5487 üzenetére
Köszi, Fire TV 4K-n működik, de sajnos nem vált frekit így marad a Kodi + Plugin
-
Csabroncka
addikt
"in medias res"
-
Locsi
senior tag
Alin vettem kíváncsiságból egy Wechip W1 airmouse-t. 95%-ban működik a Düne Hd Solo 4k-val.
-
kokokka
őstag
válasz Csabroncka #5482 üzenetére
Gondoltam megpróbálom, de elakadtam. A DuneHelper-el hogyan? És pontosan hova kell az api.txt? Mert én simán a HDD-re tettem (nem rendszermappába) de a Helper semmit sem csinál. Valamit nem értek szerintem...
-
Csabroncka
addikt
Dune HD pro 4K
Időjárás widget rendbetétele:
Hasonlóan a régi Dune lejátszókhoz, gyárilag itt sem működik!Kipróbáltam a régi bevált dolgot, és a Dune héj megette!
Szóval így járjatok el és a hőfok és város is a helyére kerül, az API kódot a pendriveról kiolvassa (csak így működik, pötyögve nem) >>
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
M@trixfan
addikt
válasz Csabroncka #5479 üzenetére
Basszus, nagyon kár, hogy ide jutott a Dune is! Mostanában olvasom vissza ezt a topikot, mert vennék lejátszót. Ebből szerintem az lesz, hogy Apple eszközök és a kiforrottság miatt lesz egy Apple TV 4K és a komoly házimozi HTPC-re kerül. Igaz, hogy többet kell foglalkozni vele, de a színtér kezelési gondok számomra pont értelmetlenné teszik a lejszót. Itt már olyan árakról beszélünk ahol komolyabb elvárásai vannak az embernek mint a Kínából rendelt olcsó Android cuccokal szemben.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
viera
őstag
válasz Csabroncka #5470 üzenetére
Ez tetszik,azt hiszem erre fogom lecserélni a HD BASE3D-t. Egyébként sárga megvilágítású távirányító nekem is jobban tetszik.Gondolom kompatibilis az összes Dune lejátszóval.Ha igen,addig meg használom a BASE3D-hez.
[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Csabroncka
addikt
A Realtek chip-el meggyűlik a bajuk. Több sebből vérzik a kép a színbitmélységtől a képfrissítési frekvencián át. Valószínűleg ennek lehet köze a crhoma kép kinézetéhez. Mielőtt bárki felszisszenne, egy most már 80 ezer forintos médialejátszóról beszélünk, amit így kalibrálni nem lehet normálisan.
"in medias res"
-
Rbert
aktív tag
válasz Csabroncka #5476 üzenetére
Szia
Most vettem Zappiti lejátszót,Dune Hd Lite után. Zappiti képe miben jobb a Dune-nél? Hasonlitgattam LG oled Tv-n de nem igazán találtam benne nagy különbséget,talán annyit,mintha 'színesebb' lenne a Zappiti képe. -
dh66e
veterán
válasz Csabroncka #5476 üzenetére
Valamit lépnie kell a Dune-nek hiszen az új sorozat is erre a procira épül.
-
Csabroncka
addikt
Azért lehet "csodát" várni, mert a Zappiti valahogy megoldotta, tehát valamit tudnak, amit a Zidoo és a Dune nem!
Azért itt a színbitmélység konvertálgatás jobbra balra is érzékeny dolog, de ilyen elven akkor a nagy testvérek is ugyan olyan "hibás" megjelenítéssel jönnek....
"in medias res"
-
dh66e
veterán
válasz Csabroncka #5473 üzenetére
Nekem van egy olyan érzésem hogy ez ügyben nem lesz változás,de ne legyen igazam.
-
Csabroncka
addikt
Még pár szoftveres dolgot javítanak (fejezetkeresés egyebek) akkor abszolút a régi szoftver kényelmét adja, kíváncsian várom mikor térnek rá a nagyobb dolgokra, mondjuk a kép rendberakására, itt ugye sok mindent kell orvosolni a chroma kép csak egy dolog a tengerben...
"in medias res"
-
dh66e
veterán
válasz Csabroncka #5470 üzenetére
Azért remélem normálisabb HDMI kábelt adnak az újabb lejátszókhoz.....
Köszi hogy beraktad a sub javítást ,úgy volt hogy szerzek normális áron egy pro4k-t,de sajna az eladó...szóval nem jött össze.
Megvárom a Pro4k Plust bár félek hogy az 100k lesz- ha nem több- mire ideér hozzánk. -
válasz Csabroncka #5469 üzenetére
Waooo, ez de tetszik
No majd ha ez kezeli az isot és mindent mint a cxuhd akkor lehet rakok egy ilyet is az állványra"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Csabroncka
addikt
válasz Csabroncka #5469 üzenetére
Max 4K:
Ami elsőre látsztik, hogy sajnos megöröklik a Pro 4k frissebb vátozatainak távirányítóját!
Lehet túl drága és szép volt az eredeti táv?
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
Pár kép AVS fórumról:
Ultra 4K:
"in medias res"
-
folzol
csendes tag
válasz Csabroncka #5466 üzenetére
Nagyon köszi a megosztásokat, az HBO GO-t is.
-
solaris7
tag
válasz Csabroncka #5466 üzenetére
Tényleg működik Köszi neki is "Istennek legyen hála" és neked is hogy megosztottad
-
Csabroncka
addikt
Felirat patch Pro4K-hoz beragadás ellen.
(működik , Istennek legyen hála )[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
Androidos boxok:
KODI 18 (Leya) alól egyelőre úgy tűnik működik a HBO GO szolgáltatás HD ban! Részelteket majd holnap után elmondom, rövden:
Telepíted a KODI-t, majd ráküldöd az Add-on installert A 4-es béta szépen fut a HD Pro-nEzt követően így jársz el, a telepítés előtt a Inputstream Adaptive plugint engedélyezd!
A KODI alatt minden telepítést a .zip fájlból egyszerűen az usb-ről tudod indítani.
"in medias res"
-
dh66e
veterán
4k stick
-
kokokka
őstag
Tud valaki mondani olyan app-ot a HD Pro-ra, amelyiken jól működik a touchpad?
-
djnice
veterán
válasz Csabroncka #5461 üzenetére
Hát az új Dune kínai klón projektorral még jobban beigazolódik, hogy csak a lehúzás a cél:
[link] - 500 EUR
864x480 0.2" DLP DMD with 150 ANSI lumens -
Csabroncka
addikt
AZ egy dolog,pl, hogy klón (számomra nem ez a kérdés), ha rendszer héj szépen meglenne írva és számos régi+új funkcióval rendelkezne senkit nem érdekelne, hogy a másik hardveresen féláron ua.
Nézd meg a synology árazását, a hardver olyan amilyen és mégis eladják dupla áron a jó szoftverrel - erre kellene rámenniük, remélem sikerül - +1 év alatt kiderül mit kezdenek vele.
"in medias res"
-
djnice
veterán
Jó kis Eweat klónok lesznek az új Dune-k [link]
Nem tudom mire jó ez... -
kokokka
őstag
Én a DUNE-t egy 1080p-s projektoron és egy 4K-s, 65''-os QLED-en is nézem. Semmi komolyabb baj nincs vele, ha egy 4K-s filmet megnézek rajta szemem szám tátva marad még mindig, annyira szép. Ezt logikusan a MEDER nem fogja tudni, ahogy az én A300-am sem tudta. Minden kép- és hang formátumot lekezel, nem találkoztam még ezzel kapcsolatban hibával. A felirat beragadás nálam a mai napig megvan a legújabb firm-mel is, ezt viszont érthetetlen, hogy nem lehetett eddig még megoldani!
A chroma clipping-et mivel lehet tesztelni? Nem találtam hozzá értelmes dolgot a NET-en. -
csabi1971
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, a DUO 4K Base lejátszón szeretném a HBO GO-t nézni, ha már a Sony TV nem tudja.
Visszaolvasva másfél évet, nem találtam meg a megoldást (bocs ha béna vagyok)
Ha ez lehetséges akkor valaki írja le egyszerűen, mit kell tennem ehhez.
Előre is köszönöm! -
Carasc0
őstag
válasz Csabroncka #5451 üzenetére
Milyen TV-d van azt megkérdezhetem?
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Csabroncka
addikt
válasz Carasc0 #5450 üzenetére
Még nem, de én a Dune-t 64.000 vettem, amikor a zappiti ugyan így 80 volt. A Zappiti képe tökéletes, a Dune chroma képe siralmas és a 30 ezres Zidoo szintjén van ez tény, ahogy az is tény, hogy nem Zidoo klón. 1 évet adok neki és megyek át vagy Apple TV 4k-ra vagy Zappitire ha nem javul a helyzet.
"in medias res"
-
Carasc0
őstag
válasz Csabroncka #5449 üzenetére
Te lecseréled a DUNE-d erre Zappiti-re?
-
-
kokokka
őstag
válasz Carasc0 #5445 üzenetére
Mindenképpen érdemes. Én egy Popcorn A300-at cseréltem le erre : sokkal többet tud, sokkal gyorsabb, új formátumokat tud hangban és képben is, nem is egy kategória a kettő. Pedig az A300 sem volt rossz (és olcsó sem) ezért vettem meg. Van még amit javítani kell a 4K Pro-n, de nem igaz, hogy kell neki még egy év. Van hiányosság ami engem nem is zavar, van akit viszont igen. Én most is megelégedéssel használom, egy percre sem bántam meg, hogy megvettem.
-
Csabroncka
addikt
Kivágott a google play szolgáltatásból és folyamatosan hibát dadogott az android. Gyári visszaállítás és újra beállítás segített, de érdemben nem léptünk előre.
tehát egy nyomorult fejezetkeresés még mindig nincsen
külső felirat beragad- Bugfix: When SPMC/KODI was used as a player, there could be problems when
switching to/from SPMC/KODI in some cases.ember b..meg először a gyári lejátszót rakd rendbe, ne az alternatív utakat
...
Carasc0 a Pro-nak még legalább egy év kell, hogy kiderüljön lehet-e valamit kezdeni vele a jövőben!
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
SUHD 4K TV-t tekintve érdemes lecserélni a jelenlegi MEDE8ER 1000X3D médialejátszómat egy DUNE HD 4K PRO cuccra? Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
kokokka
őstag
Új Beta firm. Most telepítem.
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
-
ginola
addikt
Sziasztok
Dune 102 Youtubenál semmit sem játszik le 720p-ben, pedig arra van állítva, mi lehet a gond?
-
Sonja
nagyúr
TV-101 lejátszóm egy MP4 filenál kiírta, hogy nem támogatott formátum?! Egyszerűen nem értem, hogy mi a baja, mert a hasonló MediaInfo leírású fileal semmi baja!
Ez a rossz, ez pedig a jo file. Szerintetek mi lehet a baja a filenak, amitől nem tudja lejátszani?
Ui.: Se a TV-m, se a Blu-ray lejátszóm nem ismeri fel, és nem játssza le!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
kokr
tag
Sziasztok!
Dune Duo-hoz csak a gyári usb-s Dune HD wifi stick használható?
Esetleg más gyártmánnyal is lehet vezeték nélkül hálózatra kötni? -
atica83
újonc
Sziasztok!
4K Pro vásárlása előtt állok. A segítségetekre lenne szükségem. Sok más mellett IPTV használatára szeretnem használni, Kodin keresztül, mivel Németországban élek. Fontos lenne a stabil 5G WIFI és a stabil android a Kodi miatt. Ezzel kapcsolatban várnám a tapasztalatokat.
-
Csabroncka
addikt
Dune Pro 4K őszi béta firmware tapasztalatok:
+ BD menü szépen működik, a funkciókat ki-be lehet kapcsolni igény szerint, lejátszót pop up menüből tetszőlegesen hozzárendelhetek.
+ kedvencek hozzáadásával a film/BD végre közvetlenül a főablakról indítható
+ egyedi skin telepítése működik
+ top menübe lépve film és zene lejátszás közben fagyás nélkül android applikáció indítható. (Nekem nagyon tetszik, hogy a DS Photo diavetítése mellett zenét hallgathatok)
+ már az augusztusi gyorsjavítással is megszűntek a random fagyások és a zöld képernyős fagyásos bekapcsolás.
+ magyar karakternevek megjelenítése hiba nélkül
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- külső feliratkezelés továbbra is bugos
- fejezet választás sem zene (.cue, .mka..stb), sem filmek esetén még nem elérhetőopcionális beállítás: Az android rendszer menü/fejlesztői beállítások/ CPU performance --> maximum cpu perf. (határozottan pörgősebb a kicsike)
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
JrCsG
tag
válasz Csabroncka #5423 üzenetére
Úgy látom van remény, hogy mégiscsak egy jó kis lejátszó lesz
Annak meg kifejezetten örülök, hogy még "időben" meg is vettem, elnézve az új árakat -
Csabroncka
addikt
Pro 4K - kint a szeptemberi béta!
(A fordítás google fordítóval történt az orosz fórumról)
-Új funkció: Pro 4K: A teljes BD menü támogatásának első bétaverziója.
- Általánosságban elmondható, hogy a BD Menu támogatás ugyanazon a technológián alapul,
amelyet a Sigma alapú Solo 4K és Duo 4K médialejátszó
modellekben használnak, és ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik.
- BD-J teljes mértékben támogatja és a kompatibilitás a különböző lemezek
jelenleg már elég (legfeljebb körülbelül 95 tesztek alapján% elvégzett
eddig).
- A BD Menu módot mind a BD ISO fájlok, mind a BDMV mappák (valamint
a külső optikai
BD meghajtón keresztül nem titkosított optikai Blu-ray lemezek esetében is támogatják ).
- A zökkenőmentes elágazáshoz speciális támogatás valósul meg, amely biztosítja
a BD lemezek (még azok belső használatát is) lenyomását
nagyszámú kis videofragmentum.
- A HD audio, az automatikus képsebesség, az automatikus felbontás és a nagy sebességű videó
teljes mértékben támogatott (ugyanúgy, mint a BD Lite módban).
- A BD régió kiválasztása támogatott ("Setup / Misc / Blu-ray" menü vagy
gyorsbillentyűkkel, ugyanúgy, mint a Sigma alapú modelleken).
- A felhasználó választhat a BD Menu és a BD Lite mód között.
- Az első bétaverzió ismert korlátozásokkal rendelkezik, amelyek
várhatóan a jövőben a firmware-verziókban lesznek.
- A 3D lejátszás nem támogatott. A 3D-s lemezek
csak 2D módban játszhatók le .
- A BD4K nem támogatott.
- Néhány lemezzel problémák vannak (például a lejátszás nem
indul el).
- Az FF / REW funkciók néhány problémával foglalkoznak.
- A külső SRT feliratok nem támogatottak.- Új funkció: Pro 4K: Külső optikai meghajtók támogatása.
- Az optikai meghajtó (BD, DVD, CD) USB vagy SATA csatlakozón keresztül csatlakoztatható.
- Ha optikai meghajtót csatlakoztatott, megjelenik a "Források / optikai meghajtó" elem
.
- Az optikai meghajtó tálca az RC segítségével nyitható / zárt: válassza a "Források /
optikai meghajtó" elemet, nyomja meg a POP UP MENU gombot, válassza a "Eject / Insert" lehetőséget.
- A következő optikai lemeztípusok támogatottak: CD- *, DVD- *, BD- *
adatlemezek, nem titkosított DVD-Video lemezek, nem titkosított Blu-ray lemezek.
- A következő funkciók támogatottak:
- Nem titkosított Blu-ray videokártyák lejátszása a BD menüben.
- Nem titkosított Blu-ray videokártyák lejátszása BD Lite módban.
- Nem titkosított DVD-Video lemezek lejátszása (ugyanaz, mint
a DVD-Video ISO fájl lejátszása).
- A fájlok lejátszása (video, hang, stb. - pl. MKV, MP3, stb.)
Bármely adatlemezről (CD- *, DVD- *, BD- *).
- fájlok másolása lemezekről a Dune fájlböngészőjétől bármely más
tárhelyhez (pl. HDD vagy NAS).
- DVD / BD-Video lemez behelyezésekor a lejátszó felismeri és megjeleníti
. Ez a viselkedés
konfigurálható az "Setup / Misc / Optical drive" új Beállítás menüben.
- Több optikai meghajtó csatlakoztatható és használható egyidejűleg.- Új funkció: Az IP Control funkció most már teljesebb, támogatja a
lejátszásvezérlő parancsokat, és általában támogatja
a Sigma alapú Dune HD modellekben található legtöbb parancsot és funkciót.
- A jegyzőkönyv a Same | as korábban az Sigma alapú Dune HD
models: http://dune-hd.com/support/ip_control
- integrációk az, ami 3 különböző párt lakásautomatizálás-Systems, mint a
Control4® a Crestron, stb, a melyeket Korábban a Sigma
alapú Dune HD modellek számára elérhetővé kellene tenni.- Új funkció: A "Források / belső memória" új elem mostantól
kényelmes módon tárolja a felhasználói fájlokat a belső flash memóriában.
- Az új beállítás "Setup / Misc / File Browser" segítségével megjeleníthető / elrejthető
/ A belső a memória tételt „(alapértelmezett látható).
- fájlok tárolják van” Belső Memória „mappa foglalja el ugyanazt | tárolási
hely az, ami tárolására használják EGYÉB médialejátszó adatok és beállítások,
beleértve Dune HD plugins és azok adatait, összes Android alkalmazásokat és
azok adatok, Saját gyűjtemény index és egyéb adatok Android
alkalmazások esetén ez a mappa az
Android belső tároló "DuneHD" almappájaként érhető el.
MEGJEGYZÉS: A "belső memória" mappát gondosan kell használni
, és győződjön meg róla, hogy mindig van szabad hely.- Új szolgáltatás: Saját gyűjtemény: ha több
Saját gyűjteményt / mappát / összes mappát meg lehet adni
az összes mappa automatikus kezelése (például az összes
címtár indításának indítása , az összes mappa indexelésének leállítása, az összes mappa teljes indexelése, az
összes mappa indexelési eredményeinek törlése stb.).- Új funkció: A POP UP MENU most új "Play with ..." parancsdal rendelkezik, amely
ideiglenesen kiválaszthatja a lejátszó alkalmazását egy adott
fájlhoz. Például AVM fájl lejátszására használható SPMC-n keresztül abban az esetben,
ha ez a fájl nem játszik jól.- Fejlesztés: Pro 4K: Az új
videó streamek új, kifinomult, automatikus fókuszálási mechanizmusa (Dune HD
alkalmazásokon keresztül ).
- Az új fejlett mechanizmus ugyanazt a Dune HD-t használja egyedivé (pl
RTD1295 alapú médialejátszók) villódzásmentes megközelítés auto framerate
az internetes videó is adatfolyamokként amelyet korábban végrehajtotta a helyi
videó fájlok: a framerate érzékel és videó üzemmódban van-e kapcsolva az előtt
az első videó képkocka jelenik meg a képernyőn, amit elkerülni a kellemetlen
vibrálás és megszakítása video lejátszás lejátszás közben.
- HTTP / TS, HTTP / MP4, HLS videofolyamokat támogat.- Javulás: Pro 4K: Méretarány most helyesen felismerte (és helyes
videozoom beállítások alkalmazása) nemcsak fájlokat (mint korábban), hanem
az internetes videó stream (amikor játszott keresztül Dune HD alkalmazások).- Javítás: Pro 4K: Az internetes videofolyam lejátszása (ha játszott a
Dune HD alkalmazások) már stabilabb hálózati hibák esetén.- Javítás: Az MPEG-DASH streamek támogatása javult (jobb protokoll-
kompatibilitás, jobb pufferelési jelzés).- Új szolgáltatás: az SMB v2 használatával az SMB hálózati megosztások mostantól támogatottak.
- Új funkció: A bővítmények mostantól lefoglalhatják a kiegészítő kulcsokat a
plugin mappákban (például TOP MENU, STOP, ZOOM).- Javítás: A hálózati hibák pontosabb kezelése
.- Javulás: mikor a network az USB kapcsolatot (a pl LTE USB modem) használnak,
azzal azt jelzi, az in „Beállítások / Information rész” menüt, és helyesen figyelembe
véve az, ha vár network Egy kapcsolat (a pl megnyitásakor
amely hálózati kapcsolatot igényel.- Javítás: A hálózati kapcsolat várakozásakor (pl. Ha van olyan
alkalmazás, amely hálózati kapcsolatot igényel) és a Wi-Fi kapcsolat típusát
használja.- Javítás: Az
"INFO" mondatban az aktuálisan lejátszott tartalom további technikai információinak megjelenítése a "SELECT" segítségével
.- Javítás: Ha a Kedvencekhez hozzáad egy filmet társítandó fájlt,
az adott filmről (filmes plakátról) szóló információ mostantól megjelenik a Kedvencek
menüben is.- Javítás: A BD / DVD ISO fájlok belső azonosítása a
a filmekkel való társítás célja javult; majd segítséget az ezen
problémák elkerülése megtekintéséhez amikor rossz film információs sikerült az elismerhető
a BD / DVD ISO fájlok bizonyos esetekben.- Javítás: A felhasználói felület fontjait
további nyelvek támogatására bővítik .- Javítás: Bizonyos
esetekben a készenléti időzítő funkció pontosabb kezelése , például párbeszédablak megnyitása esetén.- Fejlesztés: Az USB és Bluetooth billentyűzetek és távvezérlők
támogatása javul a különböző típusú billentyűzetek és távvezérlők támogatása
érdekében.
- Az ENTER gomb ugyanúgy kezelhető az Android alkalmazásokban, mint az
infravörös távvezérlővel (DPAD_CENTER) ellátott ENTER gomb. Ez megold néhány problémát
néhány Android alkalmazásokkal.
- A következő a kezelési számára F1..F12 gombok bmp most! Éppen végre:
- az F1: az INFO
- az F2: A közelmúltban
- az F3: a SEARCH / fenntartva
- az F4: A SETUP
- az F5: A MODE
- F6: A ZOOM
- F7: AUDIO
- az F8: FELIRAT
- az F9 / F10 / F11 / F12: A / B / C / D
- Shift + F1 / F2 / F3 / F4: A / B / C / D
- Shift + F5: szög / forgatás (Frissítés)
- Shift + F6: TV
- a Shift + F7: VIDEÓK
- a Shift + F8: a ZENE
- a Shift + F9: a PLAY / PAUSE
- a Shift + F10: a STOP
- a Shift + F11: a néma
- a Shift + F12: a KIADÓ- javulás: a szöveg szerkesztő mezők Dune GUI vannak továbbfejlesztett változata, hogy jobban
Támogatja a bemeneti eszközöket színes gombok nélkül:
- A POPMA MENÜ a szövegmezőkhöz tartalmaz "Billentyűzet megjelenítése / elrejtése" és
"Tiszta szöveg" műveleteket.
- Az ENTER gomb egy szövegmezőn most "Billentyűzet megjelenítése" (még akkor is, ha a
szövegmező nem üres) működik.- Fejlesztés: A Dune GUI (néhány TV-
alkalmazásban használt) szülői kód párbeszédablaka javul a bemeneti eszközök támogatása nélkül 0..9 gombokkal:
- Egy speciális, képernyőn megjelenő billentyűzet 0..9 gombokkal.- Javítás: A hangerőszabályozó grafikus felület javítása a bemeneti
eszközök jobb támogatása érdekében V + / V- / MUTE gombok:
- A LE / UP gombok MUTE / UNMUTE néven használhatóak.
- A BAL / JOBB gombok mostantól V- / V + -ként használhatók.
- Mind az ENTER, mind a RETURN gombok bezárják a hangerőt.- Javítás: A virtuális egér javul, hogy kényelmesebbé tegye
az egérmutatót a nyílgombokkal.- Javítás: Pro 4K: Ha a HDMI CEC engedélyezve van (a "Setup / System" menüben),
akkor nagyobb esélye van arra, hogy bizonyos TV modellekkel együtt dolgozzon, különösen a
váltáshoz.
TV modellek még mindig korlátozottak).- Javítás: A hibakeresési fájlok most tartalmaznak pontosabb információkat, és
hasznos lehet.- Bugfix: Pro 4K: A HEVC fájlokat nem lehet lejátszani néhány esetben.
- Bugfix: Pro 4K: A médialejátszó
egyes esetekben spontán kiléphet készenléti módból .- Bugfix: Pro 4K: A hálózati kapcsolatok spontán lehetnek
bizonyos esetekben újraindít vagy újraindul, ami a
hálózati működés nem kívánatos megszakítását okozhatja .- Bugfix: a merevlemez-meghajtók és más típusú tárolóeszközök bizonyos esetekben nem
ismerhetők fel a rendszerben, és
a "Források" menüben hibásan nem elérhető elemek .- Hibajavítás: Ha USB médialejátszóhoz csatlakoztatta vagy leválasztotta az USB billentyűzetet
, vagy a Bluetooth eszköz aktiválódott / deaktiválva volt, ez
a felhasználói felület újraindítását okozta .- Hibajavítás: Az NFS kódolás és az EXT2 / EXT3 kódolási beállítások a Beállítás
menüben jelennek meg, de nem működtek; mostantól az NFS kódolási beállítás fix és
helyesen működik ; Az EXT2 / EXT3 beállítás eltávolításra kerül, mert nem támogatott
Android modelleken.- Hibajavítás: A GIF fájlok megtekintésének kísérlete a fotó-megjelenítőben zavarást okozhat.
- Bugfix: Saját gyűjtemény: "Frissítsd a filmek adatait" akció bizonyos
esetekben elakadhat.[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
bava
csendes tag
Amúgy nyoma sincs, hogy mennyiért rendeltem, mert az elküldött rendelésre érkező visszaigazolásban már a magasabb ár szerepelt és a honlapon is rögtön átírták. Mivel máshonnan még be tudtam rendelni kedvezőbb áron, nem álltam le vitázni. Onnan egyelőre nem jelezték, hogy magasabb áron tudják csak szállítani.
-
bava
csendes tag
Ahol olcsóbban szerepel most, ott sem biztos, hogy megkapod annyiért, én pont ma rendeltem meg 69ezerért, ahol volt még raktáron, aztán a visszaigazolásban már 83ezer volt, rákérdeztem, azt mondták, hogy a raktáron lévőt pont pár másodperccel előttem megvették :-) az új szállítmány pedig már ennyibe kerül.
-
dh66e
veterán
Nem tudom miért -alapból mindig a forint gyengülése az indok-,de iszonyat felment az ára a pro 4k-nak.Már 82k
Pár helyen még láttam 67-68k-ért.[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz Bazijoe73 #5409 üzenetére
Ez a Dune első igazi androidos sorozata ők is tanulnak,nehezen indul be ez a vonal nekik.
Remélhetőleg hosszú ideig kap ez is támogatást és az alapokat megcsinálják-mert ezt ígérték a felhasználóknak.
Persze ki is próbálhatod valamelyik kereskedésben ami a közeledben van. -
Bazijoe73
senior tag
Valaki mondhatna pár biztató szót!
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
-
kokokka
őstag
válasz Csabroncka #5400 üzenetére
A BD motor teljes lesz, de csak sima BD esetén. Sem a 3D BD-nél sem a 4K BD-nél nem lesz menü egyenlőre, így szólnak a hírek.
-
djnice
veterán
Megszűnik a Neo 4K és lesz helyette fémházas, 2GB RAM-os Neo 4K Plus: [link]
Ahogy nézem egy T95-höz hasonló házba költöztek bele: [link]
A kijelző az kérdéses.Amúgy simán csinálhattak volna egy linuxos verziót és akkor nem kellett volna dobni az 1GB-os modellt. A kernel hibátlan és használhatták volna az ffmpeg-et a saját felületükkel mint a Kodi.
-
Bazijoe73
senior tag
válasz Csabroncka #5400 üzenetére
Na pont ez a bajom épp vétel előtt álok és nem akarok olyat venni ami nem játszik le mindent rendesen!
Samsung Galaxy S5 Rootolt
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nők, nőügyek (18+)
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest