- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
Szépen felszaladt a Smart D1-esemre, de kissé kiábrándító, hogy 2, azaz kettő napot adnak a kipróbálásra... Legalább lenne egy hónap, vagy csak egy hét, de most komolyan: két napra szkenneljem végig a teljes médiatárat? És ha szerdáig nem érek rá ezzel a kellő mélységben foglalkozni?
Jött egy-egy online filmnézési és zenehallgatási feature is, de nem egyértelmű, hogy ezek is a prémium funkciók közé tartoznak-e. Mindenesetre a filmes szekcióban rengeteg műfaj gazdag kínálatából lehet válogatni, ez pl. a sci-fik böngészése:
A címek, leírások, infók magyar nyelvűek, trailerek is nézhetők, de bármit próbáltam lejátszani, maga a film sosem indult el, csak egy keresés egy számlálóval, melynek mindig az a végeredménye, hogy 0 db lejátszható elemet talál... Szóval nem tudom, ezt hogyan és mikor lehet tényleges működésre bírni, de amíg csak tallóz az ember, addig jó... Eddig lehet eljutni:
A zenehallgatós feature viszont úgy néz ki, működik. Itt is sok szempont szerint lehet válogatni, és amit kiválasztottam, az nálam el is indult. Nem hittem volna, hogy valaha lesz ilyen az én ősöreg Dune-ömön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Hobby elektronika
- Packeta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest