Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Léghűtés topik
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blountex
senior tag
válasz
DJGABI #66890 üzenetére
Ahogy elnézem túl sok lehetőség nincs töltőválasztékban, van a gyáritöltő, ez a B3, és a Imax B6 töltő
Találtam egy ilyen opciót még:
Elosztó töltőkábelek
A képen látható a gyári töltő (eredetileg ilyet kaptam hozzá), tehát ha jól értelmezem akkor akár ezzel a módszerrel tölthetem a 3 aksit egyszerre nem lesz baja semminek??
Ami nem tetszik a gyári töltőben, hogy nem jelzi mikor van fullon az aksi, csak azt hogy folyamatosan tölt.... elvileg kéne, de még sem tesziImax B6 töltő
Ez egy komolyabb töltő drágább is 8-9e körül van, és ahogy látom csak 1 aksi tölthető vele?Kérdésem az lenne hogy melyikkel járnék a legjobban?
A gyors feltöltési idő az annyira nem lényeges nem repülök vele napi szinten talán heti 1 alkalom.
1-1 alkalom előfordulhat mikor jó lenne pl másnapra ha feltöltődne.Más jellegű kérdés:
Teszteltem a drónon a follow me funckiót, sikerült is, de egy másik próbálkozásra nem igen akart működni és ez az üzenet fogadott. Nem igazán értem mit is akarhat ez jelenteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest