- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- SONY LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Nem tud valaki kupont a Quelima SQ12 kamerához? Volt már Randy-nél 10$ is, de az inaktív
Egy 14$-ost találtam már, de 10-ért még jobb lenne
Tudom fillérba$ás level 100
Más, aki használja ezt a kamerát, mennyire használható tolvaj kifigyelésére? Van egy szarka a melóhelyen, szinte tuti megvan ki az, de azért jó lenne megbizonyosodni róla. Elvileg ennek van mozgásérzékelője, leteszünk egy tárcát és megfigyeljük mi történik. Elment már pofátlanba, az egyik kollégától múlthéten már 40eFt-ot zsebelt
De ez heti szinten így megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest