Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi81
tag
válasz
syler123 #50159 üzenetére
Nekem nagyon bejön a leader120. Volt egy qx70 szoba cirkálóm amivel 1aksit repültem, mert annyira nem tetszet. Gondoltam eladom és megpótolva veszek egy Furibee Q95-t. Hát az már használható volt, de nem bírtam megszokni a nagygép után azzal max 10aksit mentem. Most itt a leader és imádom, mert nagyon hasonlít a nagygép mozgására. Jó 2s aksival a gyári proppal, vagy 3s-el kisebb proppal. Őrület ahogy megy! Én is gondolkoztam hogy lecserélem megint a leader egy olyan Babyhawk-ra, de félek hogy a mérete miatt teljesen más lesz a viselkedése, mint ennek a gépnek. Meg már úton 1hónapja a kamera meg itt a vtx02 már régen és a nagygépet el is felejtem tavaszig szerintem. Szóval kinek a pap...
Itt egy újabb lebegés/kalibrálás a fogyasztás mérőt. 17percet lebegett a gép. Nem értem ezt fogyasztás dolgot...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest