- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Monitor hiba topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kd
aktív tag
Nem tudom menyire vagytok képben a következő hiba jelenséggel (DJI P 3 A)
A hiba videó felvétel indításkor jelentkezik. A felvétel gomb lenyomását követően a felvétel néhány másodperc elteltével indul el ( jellemzően 10-20, de gyakori a 30 s. is.) A felvétel megkezdése után 10-40 s elteltével meg áll a felvétel számláló,ez követően kb egy perc múlva automatikusan az app ban átvállt az" ikon" mintha én kapcsoltam volna ki a videó felvételt.
Előfordult már az is, hogy amikor meg állt a felvétel számláló( automatikusan leáll a vid. felvétel) Az élő kép is kifagy a kijelzőn. A gép továbbra is irányítható marad, de kb 15-20 s. ig élőképet nem küld a kijelzőre.
sd kártya format,cserélgetés,usb kábel csere,go app reinstal, androidon, és iphone megvolt.A controllert is frissítettem .van valakinek ötlete,hogy mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest