Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
mrrr74 #25028 üzenetére
Az van (volt), hogy zárt part rész (céges üdülő), nádassal elzárt csónak kikötő. A vízfelszín ott meg se rezdült, csak, amikor 20cm-re fölé mentem.
Kintebb persze fújt a szél, meg a nádas takarásából kiérve fölfele. Meg is kergette kicsit az X250-t, de ura voltam a helyzetnek (kicsit néha beterelte a part fölé). A lényeg, hogy ha épp bizonytalan voltam, merre is van az eleje, a kamera segített pontosan betájolni, ergo,
a kb 5 akksit gond nélkül kirepültem belőle.Persze, én is inkább tolatva közlekedtem vissza, minthogy szembe forgassam magammal, aztán csinálok egy jobbrát, miközben Neki az ballra.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Cyberpunk 2077
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Posta, csomagküldés
- Star Trek
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- További aktív témák...
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest