Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaCa
csendes tag
Make a choice: 1
Checking if i should run in Normal Mode or special Sony Mode
Please connect your device with USB-Debugging enabled now
Waiting for device to shop up, if nothing happens please check if Windows ADB-drivers are installed correctly!
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *Ezt írja ki... win8, és win7 alatt is. ADB drivert honnan szerezzek be.
-
Gustavson
tag
Gyári 4.1.1-es rendszernél megcseréltem a belső memóriát a külsővel, és meglepően gyorsabb lett

Egy Samsung Class10 16GB mSD-vel látványos a változás. -
vazulka2800
tag
Feltettem a cyanogen mod 9-et tökéletesen működött újraindításig de utána minden elállítódik mit tegyek?
-
csattos09
csendes tag
Azert a Samsung tab azert sokkal jobb mint a Dps. Nekem is Dps van es a wifim szokott szarozni es neha nem kapcsolja be a kepernyot. Mi lehet a gond?
-
Mond
senior tag
Sziasztok!
Ilyet vegyetek ti is: http://logout.hu/bejegyzes/mycso/samsung_galaxy_tab_2_7_0/hsz_1-50.html
-
Trianta
tag
Talán már ma.
-
Trianta
tag
Ha nálam lesz az új érintőpanel, megírom, hogy azonos e a tiéddel.
-
üszök
őstag
Bocs,rosszul írtam,nekem is érintő kéne.Sajnos az enyémbe az a 12 lábú kell
Így néz ki teljes méretben.
Ha küldesz privátban egy mail címet,tudok küldeni egy pár képet a szétszedett gépről. -
Trianta
tag
Nekem nem kijelző kell, hanem érintópanel.
Ahogy beleláttam kissé szétnyitva, úgyláttam az előlapi részre van feltéve minden, kivéve a hangszóró.
Ha lefotózod a tiédet, megírom, hogy ugyan olyan e.
-
Trianta
tag
Egynelőre még nem szedtem szét teljesen, csak megpróbáltam, hogy lássam mennyire bonyolult.
Körömmel alányúltam (a h.krátya jobb ötlet) és majdnem teljesen szétjött, csak a csatlakozós oldalon fogja valami picit erősebben.Még nem vettem érintőpanelt, de fogok és akkor szétszedem és kicserélem.
Nekem nem DPS dream van, de szerintem a kijelzőjük illetve a felépítés azonos.
-
Alister71
nagyúr
válasz
vazulka2800
üzenetére
Az eszközkezelőben ha van sárga felkiáltós cucc, akkor ott kattints rá, driver frissítése, majd ott tallózd be neki a Live Suitban lévő usb drivert.
Ha nem vagy messze Miskolctól, elhozod megcsinálom neked

-
Alister71
nagyúr
válasz
vazulka2800
üzenetére
Ez igaz, ha nincs rajta a CWM, akkor az nem fog menni. Kénytelen leszel a LiveSuitot életre kelteni, és valamelyik rom-ot rátölteni. [link]
-
Alister71
nagyúr
válasz
vazulka2800
üzenetére
Akkor rakd fel mem kártyáról a CM9 béta 2-őt. Én régóta azt használom, tökéletes.
-
Alister71
nagyúr
válasz
vazulka2800
üzenetére
-
vazulka2800
tag
Segítség a tabletom nem akar beindulni már próbáltam a recovery ben a vipe factory resetet is de semmi a chainfire 3d-t akartam rátenni és amikor újraidult azóta nem indul be.
-
üszök
őstag
A hátulját hitelkártyával szét tudod pattintani,a memo kártya foglalatnál meg lehet kezdeni.Az érintő rá van ragasztva,elég nehezen jön le,azt is le lehet szedni hitel kártyával.Nekem még jobban össze tört mikor le feszegettem.Vettél bele érintőt? Ha igen honnan milyet?
-
Trianta
tag
Valakinek van service manual-ja ehez a tablethez vagy klónjaihoz?
Érintőpanelt szeretnék cserélni és jó lenne tudni, hogyan kell szétszedni. -
Atek1213
tag
Frankón elb...tam a tabom. Live suittal akartam frissíteni, újraindúlt a tabom, de nem érzékeli az ujjam.Még a bilzárt se tudom kinyitni.. Mi lehet a gond?
-
Atek1213
tag
Még egy kérdésem lenne:
Billentyűzet tokot használok a tablethez Anysoft nevü progival, magyar packkal, viszont az y-z felvan cserélve. Lehet ezt orvosolni? -
Atek1213
tag
Sziasztok!
Létezik ehez a 4.0.4-hez másik kernel? -
whiskeys
őstag
ez a tablet ennyire gyenge? scope beta nevű progi lefagyasztja.... telón meg szépen megy...
-
üszök
őstag
válasz
androidzero
üzenetére
Elbeszélgetek itt magammal.
Sajnos nem ez a kijelző kell bele.Ami bele való az 38 dolcsi. -
üszök
őstag
válasz
androidzero
üzenetére
Milyen irányból a legkönnyebb szétszedni? Nekem is van egy ilyen törött érintővel.
Videó nincs esetleg róla? -
Poonkie
tag
válasz
michael22
üzenetére
ES File Explorerben van lehetőség az azonos hálózatban lévő megosztási mappák böngészésére. Ezekből a mappákból másolhatsz is fájlokat a tabletre vagy meg is nyithatod őket hálózaton keresztül. Az ES File Explorerben a LAN fület választva Add Server-Scan metódussal találhatod meg a hálózati megosztásaidat.
Üdv, Poonkie
-
michael22
csendes tag
Üdvözlet!
Olyan kérdésem lenne, hogy van nekem egy Dps dream 7-sem, a pc fájlaimat (videó, képek, doksi) megtudom valahogy osztani wifin, hogy a tablet lássa őket és arról is tudjam a pc-n levő filmeket nézni, zenéket hallgatni?Segítségeteket előre is köszönöm!
-
tomifix16
csendes tag
Üdv.
Van egy garanciális tab, amin betört kijelző. Érvényes erre a gari? Kicserélik a szervízben?
-
FireLord
aktív tag
Sziasztok, en vettem egy dream dps 9-et, viszont eleg lassu, nem lehet lecserelni az SW-t rajta valami gyorsabbra, es ha igen milyenre? Koszi

-
Alister71
nagyúr
válasz
Atek1213
üzenetére
dev_mount sdcard /mnt/sdcard auto /devices/virtual/block/nandj
dev_mount extsd /mnt/extsd auto /devices/platform/sunxi-mmc.1/mmc_host /devices/platform/sunxi-mmc.0/mmc_hostezt kell átírni erre:
dev_mount extsd /mnt/extsd auto /devices/virtual/block/nandj
dev_mount sdcard /mnt/sdcard auto /devices/platform/sunxi-mmc.1/mmc_host /devices/platform/sunxi-mmc.0/mmc_hostForrás: klikk
-
kanyi51
senior tag
válasz
Atek1213
üzenetére
Szerintem ezeket nézd meg :
https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.codlab.int2ext&feature=also_installed#?t=W251bGwsMSwxLDEwNCwiZXUuY29kbGFiLmludDJleHQiXQ..
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.slf.ListglApp&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zbGYuTGlzdGdsQXBwIl0.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hala01.apptosdexternalstorage&feature=also_installed#?t=W251bGwsMSwxLDEwNCwiY29tLmhhbGEwMS5hcHB0b3NkZXh0ZXJuYWxzdG9yYWdlIl0.
NEM ismerem egyiket sem , nem próbáltam !!
-
Atek1213
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,(bár lehet hogy elsiklottam felette).Azt szeretném megcsinálni, hogy a memoriakártyát lássa a belső memoriának. Van erre megoldás? DPS dream 9- 4.1.1 root-olt gépem van.
Előre is köszi a válaszért. -
Alister71
nagyúr
1: Gondolom a te tanácsod az, hogy vigye vissza a boltba, mert nem tölt be a rendszer. Beveszi garabciába, 3-4 hétig üldögélnek rajta, majd valamelyik "szerelő" megcsinálja a recoverybe a visszaállítást, és 1 hónap múlva ugyan azzal az eredménnyel visszakapja a gépet. Amit én tanácsoltam, viszont azzal 3 perc alatt végez. 1 óra alatt visszarakja a korábbi cuccokat az áruházból és megy tovább a gépe.
De ismételten köszönöm a topik nevében is a a messzemenően segítőkész okoskodásaidat.
2: én nem köteleztem, hogy csinálja meg, és arra is figyelmeztettem, hogy ha megcsinálja, mi a végeredmény.
3: ha ez még most is rossz tanács várom a jobbat, mert eddig kb. feleslegesen jöttél ebbe a topikba, ha csak azokat osztod, akik megpróbálnak a másiknak segíteni.
-
üszök
őstag
Szerelt már szét valaki ilyen gépet?
Egy rövid leírás róla vagy egy videó esetleg? -
moli.hu
őstag
válasz
Alister71
üzenetére
1. valaszoltam volna, ha tudnam a megoldast. de szerintem amit te irtal, az NEM megoldas. hanem egy kerulout. ami visszavisz 0-ra. szerencsetlen srac elvesziti minden adatat. rossz tanacs. karosabb, mintha inkabb nem mondanal semmit. ugyanis igy mindenki azt hiszi, hogy a problema megoldva, es nem foglalkozik tobbet vele, gyakorlatilag (nem elvileg!) elveszed mastol a lehetoseget, hogy jobb megoldast ajanljon, sot arra masokat is megtanitson. aki nem ert a szamitogepekhez, az szokta mondani, hogy "kapcsold ki, kapcsold vissza".
2. attol meg cache.
-
Redpapa
csendes tag
Még karácsony előtt vettem a tabot. Gyárilag rootolt ICS. Semmi gond nem volt vele, nem is volt hozzápiszkálva az agyához, de tegnap óta nem akar bekapcsolni. Az android logó megjelenik és kész, annyi. Valami ötlet? Vagy egyszerűbb ha visszaviszem a boltba?
-
vazulka2800
tag
Segítség kellene a wi-fi vel van baj router csere volt és elérek néhány oldalt de a google play azt írja hogy nethiba van a youtube hibát ír de betölti még a facebookot sem de ezt az oldalt elérem ezt a hozzászólást is a tabletról írta m nem értem a helyzetet.
-
moli.hu
őstag
probalok felrakni cwm-en keresztul egy .zipbol romot, nem megy: "E:can't open /sdcard/update.zip (bad) Installation aborted."
probaltam:
-2 sd kartyaval
-3 formatalasi moddal: linux, windows, sdformatter
a zip hibatlan, teszteltem: test of update.zip OK
rendesen ejecteltem (linuxon:synceltem)
cwm recovery v6.0.1.2Mi mas lehet meg a baj?
-
üszök
őstag
Ennek a készülékbek kifejezettentörékeny az érintője? Annyi törött kijelzős van eladó mint a tenger.
-
moli.hu
őstag
válasz
hodostamas
üzenetére
istibizti?
hogy tudom kitomoriteni az allwinner imageeket windows nelkul, csak linuxszal?
-
poero
aktív tag
-
moli.hu
őstag
sziasztok!
Kaptam egy ilyen tabletet azzal, hogy november ota belassult, javitsam meg.Utanaolvastam (ezt a teljes topikot es a teljes android-forum alforumot), vilagos, hogy gyari tamogatas nincs, igy kenyszeritett vagyok megserteni a garanciat. Ehhez megkaptam a jovahagyast.
Mar regebben is szemeztem a flashelessel es a rootolassal, mikor a Nook tabletek utan olvastam, de aztan sose jutottam el odaig. Igy ismereteim csak elmeletiek. Ezert kerem segitsegeteket.
Mindenkepp le akarom menteni a konkret tablet konkret rom-jat, de ugy, hogy teljesen eredeti maradjon, tehat se cwm, se rootolas - hiszen ezek mind valtoztatnak az eredeti romon. Ezt hogy lehet?
-
Mond
senior tag
válasz
androidzero
üzenetére
http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=137&t=665
-
Mond
senior tag
válasz
androidzero
üzenetére
Akkor rootold, majd írj, ha kész!
-
androidzero
csendes tag
nem
-
Mond
senior tag
válasz
androidzero
üzenetére
Rootolt?
-
dzsidzsas
tag
válasz
androidzero
üzenetére
Gyári visszaállítás, valamelyik program meghülyítette.
-
androidzero
csendes tag
na most van nekem egy sérült dream7-em is(rácsüccsentem és betört az lcd kijelzője)Eljutottam ma odáig hogy szétbontsam az LCD-panel-ha valaki keres(és persze nem tudja
akkor így kell keresni AT070TN90 V.1
Úgy néz ki hogy eby-en kapok is de majd kiderül mennyiért...viszont a problémám továbra is fenntáll a másik ugyanilyen tabletemnél:nem enged fényképezni azt írja nincs elég hely az sd-kártyám
pedig nincs tele tettem bele sd-kártyát is de úgy sincs hely

-
Canloud
csendes tag
Sziasztok! Most vettem egy DPS Dream 7-et (JB). Az a problémám, hogy amikor USB kábellal csatlakoztatom a számítógéphez (Windows 7) az "android.process.media" folyamat leáll, és a számítógép nem ismeri fel. Van rá megoldás? Köszi a válaszokat.
-
androidzero
csendes tag
nos egyenlőre mükszik a letöltés a play áruházról de elég sok mindenre azt irja,hogy nincs elég helyem az sd kártyán és fényképezni sem enged továbbra sem

-
Alister71
nagyúr
válasz
vazulka2800
üzenetére
Én a Modern Combat 3-at vettem meg nemrég, de se szó, se beszéd, úgy kidob mint a sicc. A korábbi 1.0.1-es verzió működik, de van pár apró bug, amit gondoltam a frissítés javít. De tévedtem.
Most a 4 van leárazva, azt is megvettem, működik is, de már kevés hozzá a gép. -
Joker88
őstag
ma vettem végül egy ilyen készüléket.. mivel a neten csak facebookozok,meg hírportálokat böngészgetek..
kérdések :
1- első használatkor mennyi ideig kell tölteni az akksit ? mert már 2 órája van töltőn ( hálózati adapteres töltőn) és még csak 10%-os... (legalábbis ezt mutatja )
2- milyen játékok mennek el rajta ?
3- Gyártó/készülék weboldala ? -
Mond
senior tag
válasz
vazulka2800
üzenetére
Kipróbálom, majd írok!
-
vazulka2800
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Apple asztali gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- További aktív témák...
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G, (14.6") SM-X906B 128 GB tárhely 8GB RAM
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest