- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxon
tag
válasz
maggi1886076 #1898 üzenetére
hogy kel gomb kombinációval resetelni?
-
maggi1886076
addikt
Tudtok ajánlani erre a tablet-re egy jól működő romot?
-
További hülye kérdés, hogy létezik-e erre CM10, vagy nem béta CM9? Mert a 9beta2 amit lehet találni, az nem túl jó.
-
-
válasz
quailstorm #1894 üzenetére
Köszi!
-
quailstorm
nagyúr
akkor ezen rom sokat nem segít
romot passzolom, egyszerűbb ha felrakom -
válasz
quailstorm #1892 üzenetére
4.0.4 volt, ja.
Concorde FW hol van fent?Illetve valószínű szívás lesz, mert most esett le, hogy a recoveryben is ilyen a kép, tehát valami hardveres para van, mármint a hardveres kontrasztbeállítás nem lesz jó. Az meg vagy a kijelzővezérlő FW, vagy egy alkatrész értéke az alaplapon.
Olyan, mintha egyes pixelek értéke túlcsordulna, így lesz a 255,255,255-ös fehérből valami szín.
Hopp, és tényleg, pár alkatrész más helyen is van a másik lapon a kijelzőcsati mellett.
-
quailstorm
nagyúr
eddig mind a 4 féle Dream7 volt a kezemben, de ilyet még nem láttam
ez egy ICS 4.0.4-es Dream 7 V2?
Mert akkor felrakhatnád rá a ConCorde JB-t, hátha alapon, bár nem hiszem.XDA-n meg iyen vackokkal nemigen szoktak foglalkozni, a dream7 magyar fórumának meg már régesrég kampec
-
Hello!
Hozzám került egy ilyen csoda. A benne levő alaplapon egy dióda forr, ha felhúzom a fényerőt, és a melegedésével egyenes arányban vibrál a kép. Inet-86-v2 alaplap volt benne, ez egy egy hangszórós Dream 7-et jelent, DC tápcsatlakozóval és USB-vel.
Na, cserélünk alaplapot, ugyanolyan Inet-86-V2 lapra. Ezzel az a jelenség, hogy a kép kontrasztosabb részein villogó, színes pöttyök jelennek meg... Mindenesetre működik.
Az új lap gyári szoftvere is DPS Dream 7 logót jelenít meg.Build.prop-ban a LCD density-t átírva valamivel kevésbé pöttyösödik, de legalább megdöglik a launcher is.
Áttettem az eredeti lapjáról a szoftvert (CWM-mel). Ugyanúgy túlkontrasztosít.Csinálok majd képet is... Fura a jelenség.
Valakinek van ilyesmire ötlete?
Vagy esetleg arra, hoyg a Slatedroidon vagy az XDA-n melyik témában lehet ilyeneket kérdezni?
Köszi mindent
-
Dzsolo
senior tag
válasz
quailstorm #1889 üzenetére
ezer köszönet
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok!
Hozzám került egy ilyen eszköz, újra kellene telepíteni mert a GPS nem megy rajta gyárilag 4.1.1 jött ki, a problémám az hogy a Live Suit nem fut a gépemen, fogalmam sincs miért, letöltöttem a linken a gyári romot meg a programot is de el sem indul. Egy kis segítség jól jönne, ja igen a gyári beállítások visszaállítása menü nem működik semmi nem történik hiába nyomkodom.
-
Poonkie
tag
válasz
gipsztigris #1884 üzenetére
Szia,
Ha van rajta hangerő gomb, akkor kapcsold be úgy, hogy nyomod a hangerő fel gombot is közben. Elméletileg így kapsz egy recovery menüt.
Üdv,
Poonkie -
kanyi51
senior tag
válasz
gipsztigris #1884 üzenetére
Elvileg a reset gomb is ugyan azt csinálja, esetleg tovább vagy többször kell nyomkodni, pontosan ezt nem tudom.
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok! Nem találok topikot, ez van a legközelebb hozzá.
Egy kolléganőm kezembe adott egy DPS Dream 9 tabletet, mely az android logónál tovább nem jut.
Próbáltam reset gombot, de azzal sem változott semmi. Tabletekben semmi gyakorlatom.
Van-e ezen valami gyári recovery mód ahol egy teljes vipe-ot tudnék csinálni első körön? Vagy a reset gomb ugyanezt csinálja?Minden segítséget szívesen veszek!
-
Love You
újonc
Nem tudtam feloldani a képernyőzárat, az érintőképernyőre nem reagál. Reset gombot is próbáltam, de az sem segítet, a billentyűzet sem jelenik meg. Esetleg valakinél felmerült hasonló probléma?
-
kakukkmarci
senior tag
Tud-e valaki méretpontos fólia beszerzési forrást ???
Fiaim még mindig gyűrik, a fólia azonban már nem bírja tovább... -
quailstorm
nagyúr
válasz
akosvargaa #1878 üzenetére
ez mond valamit
screenshot UX is menne, de az fizetősamúgy a 4.2.2-es a leglassabb tényleg, de nem nagyobb gépigénye alapvetően mint az ICS-nek, csak ha el van baszva
-
akosvargaa
csendes tag
Sziasztok!
van egy ilyen tabletem (4.2.2)
nagyon nem értem,hogy 512MB ramra miért kellett ennyire új rendszert rakni rá?!
na mindegy.
bele sem merek piszkálni,hogy rakok rá egy másik romot, jól van ez így.
netezni, facebookozni, sorozatot nézni bőven elég.
DE
hogy a jó istenbe lehet vele képernyőfotót készíteni?
próbáltam a hangerő gomb összes kombinációját
sőt minden gombbal kombinálni
de semmi
próbáltam applikációval
úgy se ment
na akkor hogy a fenébe?
ehhez kéne root?segítsetek
-
Tomeehun
újonc
Üdvözlet!
Szeretnék segítséget kérni DPS Dream 7 tablet hibakeresésében! Kaptam egyet javításra, még kezdő vagyok kicsit a témában. Az a hiba jelenség, mikor bekapcsolom beadja a boot képeket, majd mikor az Android felirat következik ott megáll és csak tölt majd egy idő után kikapcsol, ha USB-n keresztül csatlakoztatom PC-hez ugyan ez a jelenség van és a PC-s sem ismeri fel a tabletet. A tulaj azt mondta, hogy egyszer már volt javításon azután egy darabig ment majd ismét megállt, de azt nem tudom, hogy akkor milyen hibával került szervízbe. Ha valaki találkozott már ilyesmivel és tudna egy kis irányt mutatni azt megköszönném!
-
quailstorm
nagyúr
amúgy én meg azért nem szoktam segíteni mert túl sok féle Dream 7 van és kockázatos
Concorde romot én a gyárilag play hibás Dream 7 v2-re raktam már, leírás alapján, az OK. De nem gyors nagyon. A HW az kaka marad.
-
Teasers
tag
Sziasztok.Nemtudom aktuális-e de olvastam valami Concorde Rom-ról.Nem tudom mi ez,mit csinál.Tudnátok segíteni? DPS Dream 7--es tabetem van,most inditottam el újból sok idő kihagyása után,és szeretném ha gyorsabb és stabilabb lenne.Azt olvastam hogy ez a concorde rom segít ebben.Ez mi? Hogy tudom feltenni a tabomra? Mik a következmények,miket csinálhat? Segítenétek? Köszi!
Az android rendszer rajta 4.1.1-es ! előre is köszi -
SPF
senior tag
Ezt a tabletet nem lehet menüből frissíteni, mint pl. a telefonokat?
-
97bandy
tag
Sziasztok!
Tudom nem jó topikban járok, de hátha van itt valaki, aki a kínai tabok nagy mestere!
Van egy Navon Platinum 7 tabletem, amiben sikerült a build.prop-ban elírni egy sort, azóta nem tudom bekapcsolni, mert a bootképernyőnél megáll. Sajnos az USB debugolás ki volt kapcsolva, így nem megy rajta az ADB hálózat. Recovery mode és upgrading mode megy, M3 chip néven látszódik a gép.
A gépben AMLogic 8726-os SOC van.
Ha valaki tudna küldeni egy hozzá való ROM-ot, már lehet, hogy az is nagy segítség lenne. -
amandaok
újonc
Sziasztok!
Van egy Dream 7-esem, de bekapcsolásnál a dps logónál megáll, nem megy tovább. Csináltam factory reset-et és rebootoltam is, de amikor bekapcsol, ugyanúgy a dps logónál ragad. Mit tegyek? -
meroly
veterán
válasz
quailstorm #1869 üzenetére
Igen nálunk is más a tavalyi vásárlás mint amit most vettünk, külsőre is meg picit a rendszer is, részleteket nem tudok, mert nem értek hozzá.
-
quailstorm
nagyúr
Alcor tablet is ugyanezt csinálja.
Amúgy ismerősömnek a Dream7-e az stabil, bár már Concorde ROM van rajta. Az több mint egy éves...
De Dream7-ből is legalább 4 féle van... -
niof
veterán
Nem, semmi fizikai behatás nem látszik rajta, még a gyári fólia is rajta van, még csak nem is karcos nagyon (mármint a fólia), tehát vigyázott rá.
Azt mondja, egyik nap használta, kikapcsolta, másnap meg már nem kapcsolt be, csak jött a bootloop.
Se leejtve, se megfürdetve nem volt.Ha más nem lesz, megy szervízbe, aztán vagy megcsinálják, vagy nem.
-
meroly
veterán
Elkeserítő amiket írsz. Nálunk kettő van, azt leszámítva hogy az egyiket összetörtük, addig mind a kettő tökéletesen ment. Alap dolgokra, játék, net tökéletesen elég. A multitaskot erőforrás hiányában nem igazán lehet kihasználni, de app bezár, új app indíttal mennek a dolgok. Az áruházban lévők eddig mind hibátlanul futottak.
Az a furcsa nekem hogy kolleganődé magától adta így meg magát vagy csinált vele valamit? -
niof
veterán
Nem jutottam semmire ezzel a vacakkal. Fastboot devices parancsra semmi, fastboot reboot recovery-re odáig jut waiting device...
Manuálisan recovery-be nem sikerült belépni, kb 50* próbáltam. Szerintem ez egy szar...
Ha van még ötlet esetleg, akkor ne fogjátok vissza magatokat! -
niof
veterán
válasz
cappa72 #1860 üzenetére
Áhh... semmi. A win annyit se mond, hogy nyekk...
Azt se látja, hogy van rádugva valami.
Azt hiszem, inkább hazaviszem, otthon játszok vele picit még, ott legalább root jogom van a gépemhez, nem úgy mint itt...Majd jelzek, hogy jutottam e valamire vele.
Ha recovery meglenne, akkor már boldogulnék amúgy... -
niof
veterán
Sziasztok!
Kaptam egy kolléganőmtől egy ilyen tabletet "javításra". Az a gondja, hogy mikor megjelenik az android felirat, bootloopba kerül, és csak köröz szegény, mint állat. Elég sok hozzászólást elolvastam a topikban, de sehogy nem tudtam recovery-be lépni, a win telepítés meg addig nem működik, míg a készülék be nem bootol. Legalábbis a win8 nem észlel belőle semmit.
Valami ötlet? Nyomogassam addig bőszen a resetet, meg utána a PWR + Vol+ gombokat, míg egyszer csak sikerül, vagy van valami más mód is?
Előre is köszi a válaszokat!
-
-
bijuca
újonc
Sziasztok!
A dps dream 7 tabletem nem kapcsol be, és nem is érzékeli hogyha töltőre teszem. Egyáltalán nem reagál semmire. Elvittem szervizbe, gondoltuk hogy esetleg a töltő részével lehet probléma és azt kicserélik akkor jó lesz, de most kaptam infót , hogy nem javítható a készülék.
Esetleg tudnátok ötletet adni, hogy mi más lehet a gond, vagy esetleg egy jó szervizt ahol meg tudnák nézni?!Előre is köszönöm a válaszokat!
-
csabaxd14
csendes tag
Sziasztok.Körülbelül 1 hónapja vettem egy ilyen tabot azóta volt egy gyári visszállítás is. Problémák most is vannak nem is kevés. Ezekre gondolok: wifit ledobja,lassúság, Ezekre lenne valamiféle megoldás?
A segítséget előre is köszönöm!
-
meroly
veterán
Bekerült a családba a második DPS Dream 7-es is
Gyerek kapott tavaly karácsonyra, ez most az enyém.Viszont annak ellenére, hogy ugyanaz a típus azért mégis más kicsit a most vásárolt:
- a hátlap puhább bevonatot kapott,
- 20g-al nehezebb (én úgy vettem észre hogy nagyobb az akku)
- multitask kezelése kicsit más,
- csak egy microusb kábel van a csomagban, 220-as töltő nincs,
- lett rajta DC töltő kimenet.Erről szeretnék kérdezni. Utána jártam kicsit és 5V, 2A és 2,5mm kell (majdnem a vékonyabb nokia töltő, de az csak 800mA-es, úgyhogy nem tölt). Vett valaki ehhez hasonló töltőt már hozzá? [link] Működik vele?
-
shaggy
aktív tag
sziasztok!
Lenne egy olyan problémán a tablattel hogy egyszer csak eltűnt a play áruház.
tettem rá egy másikat ezzel meg nem tudok semmit letölteni azt írja ki hogy hiba törtétn valami információs serverrel.Most tegyem fel rá újra az androidot attól rendbe jönne mert egy gyári visszaállítás gyanítom ezen nem segít.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Alister71 #248 üzenetére
Érdekes, most lett 1 1 fiam és neki vettem én is!
Viszont egy napig tudta kb. használni. Addig jó volt. De most bootolás után nagy fekete semmiHa hosszasan nyomom a bekapcsot, akkor bejön
- Reboot system now (ez nem megy tovább a fekete képernyőn)
- apply update from ADB
- wipe data/factory reset
- wipe cache
- apply update from external storage
- apply update from cacheMelyiket érdemes választani?
Factory resettel elindult, de nem ez a legjobb megoldás a jövőre tekintettel.. -
Neo85
tag
Helló van egy dsp dream 7 tab nálam másik romot kéne rá tennem, melyiket ajánlanátok és egy leirást is kérnék ha lehet
most 4.2.2 van rajta ez a gyári, de jó lassú
valaki segitsen pls.
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Vettem egy ilyen tabletet, amelyen már a 4.2 android fut. Szeretném jobbá tenni, de ahogy látom az összefoglalót, a régi rendszerekhez vannak ott romok, cuccok. Az újhoz nincsenek? Vagy nem is kellene hozzá nyúlnom?
Illetve ami nagyon zavar jelenleg a készülékben, hogy a kép össze van nyomva, illetve ha elforgatjuk, akkor meg széthúzza. Ezzel nem lehet valamit kezdeni? Mert elképesztően irritáló.
-
pcguru14
tag
válasz
quailstorm #1843 üzenetére
Nem találok usb beállítást és rá dugtam másik kábellel is de semmi jelzi a gép ki is irja dps de valami hibát észlel és a tabon belül nem jön fel az usb jel csak a töltés.
le fordítanád nekem "paraszt" felhasználói módra
-
pcguru14
tag
Sziasztok. Most vettem egy DPS Dream 9 -es tabot. rádugom az usb kábelel pc-re (Win7 x64) de a töltésen kívül nem csinál semmit nem tudok váltani USB Tárhelyre mint a telefonomon. Esetleg tudtok benne segíteni????? Nagyon hálás lennék
-
attyla999
csendes tag
Van egy ugyan ilyen tablettem. 1 hónapja valamiért nem akart bekapcsolni csak az android jelig ment el a gép. Utánaolvasva megnyomta a bekapcsoló gombot és a hangerő gombot és csináltam rajta egy factory resetet. 1 hónapig jól működöt a szerkezet de tegnap ismét ugyan ez a problémám lett. Ismét megcsináltam az 1 hónapja csinált bekapcsoló gomb és hangerő gomb és factory resetel visszaállítottam. Most ismét jó de mit tudnék csinálni hogy ezt ne csinálja a tablet folyamatosan?
Valami vírus lehet? Lehet rá megoldást találni? Valami vírus irtó kéne rá?Még csak 6 hónapos a készülék.
Mit lehetne vele csinálni? Mit javasoltok? -
EatSleelColt
újonc
Sziasztok! Tudom nem igazan ide valo de van egy titan 7 tabletem. Az volna a problemam, hogy probalok torrentel letolteni a radugott pendrivera de azt irja minden torrent progi, h irasvedett a pendrive, holott egyebkent a sajat fajlkezelojevel tudok torolni' letrehozni barmit a pendriveon.
-
Szitymó
tag
Valaki tudja, honnan lehet letölteni a gyári romokat? Titan 8 Áprilisi firmware update óta sokkal gyorsabban meríti az akkumulátort sajnos.
-
PannonBivaly
újonc
Sziasztok! Azt kérezném, hogy hogyan lehetne a DPS Dream 7 (4.1.1) frissteni, mivel akkár hol keressem nem találom a meoldást! a választ előre is köszönöm!
-
bokrosolajos
őstag
válasz
quailstorm #1834 üzenetére
Mintha azt a beállítások menüből nem lehetne megcsinálni
Látomnemmegy a szövegértelmezésAzzal kezdtem!
Nekem még soha nem szólt vissza Clean master egyetlen készüléken sem, ahol Sygic volt. Egyébként meg egy kérdésre Igen/Nem a válasz a többi rajtad múlik, mit kezdesz vele
-
quailstorm
nagyúr
Taskkillert azért nekem is muszáj használni. 512RAM mellett. Van ami csak úgy fut hogy megnyitom az appot. Meg se várom hogy crashel csak bekerüljön a legutóbbi appokhoz.
Home, taskkiller. Gyilkolok vele. Aztán legutóbbi appok menü, ott kilövöm a taskkillert, és rábökök az appra. És akkor épp van elég ram (nem megy a launcher) -
üszök
őstag
válasz
quailstorm #1834 üzenetére
Ja.
Ram kell nem takarító program. -
quailstorm
nagyúr
válasz
bokrosolajos #1833 üzenetére
Mintha azt a beállítások menüből nem lehetne megcsinálni
Én nem vagyok híve az ilyen szaroknak. Nem egy ccleaner. Ott kiakadtam mikor felkerült a telóra a sygic, és kiírta hogy értelmezhetetlen fájlok vannak a telón és törölné ha nem baj. A navit, érted
-
bokrosolajos
őstag
Beállítások / Alkalmazásknál az alkalamzás nevén tartva bejön a lehetőség, hogy át telepítsd SD-re.
Egyébként javaslom a Play-ről töltsd le ezt az ingyenes és kihagyhatatlan appot: CLEAN MASTER
Ez nem csak a memóriát menedzseli, de ha telepítesz appot, feldobja, hogy áttehesd SD-re! -
kisspall
aktív tag
Ez a Dream7 topik. Titán nem úgy látjátok?
-
quailstorm
nagyúr
-
ffhun
újonc
Sziasztok!
Szintén DPS Titan-nal küzdök..
2,5 gb-ot lát a belső memoja amit sd-card-nak hív. bele tettem egy külsőt 16gb. gyereknek elég.
De telepíteni nem arra telepít hanem a a belső "sd-re" áthelyezni sem tudok a "külső" sd-re..
Van ötlet..
PLS.
THX -
tomiii.
aktív tag
Sziasztok!
Titán rootoláshoz van valami leírás? 4.2.2 van rajta, de a dream-es megoldás nem igazán működik.
-
cellpeti
nagyúr
üdv
ismerősömnbek betört az érintő. Együtt van az kijelzővel, vagy szét lehet szedni?
-
gery14
senior tag
Sziasztok hogy tudom a nyàkokat lehuzni az alaplaprol elakarom adni a kijelzőt/érintőt mivel elszàlt az alaplap
aksit kivetem màr de a gyàkoknak nem akarok nekiesni meg a vegen megserulnek
!
-
Blac1
aktív tag
válasz
AeSDé Team #1820 üzenetére
Szia!
Igen a főképernyőre szeretnék mappát kirakni. De közben rájöttem. Csak az alsó sorban ahol a menübelépés ikon is van lehet egymásra húzással mappát létrehozni. Ha már ott létrehoztam utána már bárhova húzhatom a főképernyőn a mappát, és bárhol átnevezhetem és új ikonokat húzhatok bele. Hülyeségnek tartom hogy nem lehet bárhol létrehozni. De legalább lehet. -
AeSDé Team
őstag
válasz
AeSDé Team #1820 üzenetére
Bocsi, rossz topikba képzeltem magam, egyszerre nyitottam meg ezt és az általános táblagép topikot. Lejárt a szerkesztés.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
kisspall #1819 üzenetére
Van egy olyan érzésem hogy ő a főképernyőn szeretne mappát létrehozni az appoknak. Elvileg egymásra húzással kell, ritkább esetben hosszú nyomás -> mappa létrehozása.
Segítenél ha elmondanád milyen tableted van, akkor kiderülne hogy sima Holo UI van rajta vagy egy egészen más kezelőfelület.
-
Blac1
aktív tag
válasz
AeSDé Team #1813 üzenetére
Szia!
Jó kérdés. Lehet hogy Dreamet váltja. Hisz a dupla mag kivételével minden ugyan az benne. De szerintem elég friss dolog lehet. Legalább is nálunk. -
AeSDé Team
őstag
Akkor a Titan az hova tartozik? Mikori kiadás? Most ez váltotta le a Dream szériát? Hiába kerestem nem találtam hogy mikor adták ki, remélem a frissessége miatt nincs hozzá root, és nem azért mert annyira ritka.
-
válasz
quailstorm #1810 üzenetére
Érdekes, mert nekem a Dreamen gyárilag 4.1.1 (vagy 4.1.2) volt, kb 1 éve vettem. Viszont első bootnál kapásból crashelt, szóval feltettem a 4.0.4-et, és azóta is jól működik.
-
Blac1
aktív tag
válasz
quailstorm #1810 üzenetére
Akkor ênekem a v3-hoz volt szerencsém. Most egy Titan van.
-
quailstorm
nagyúr
Én már mindhármat fogtam hosszú távon, szal tudom
V1 A10: 4.0.3 384RAM
V2 A13: 512RAM 4.0.4 (hót bug) és egyenlő concorde tab one
V3 A13: 512RAM 4.2.2Ha jól emlékszek. V1 RAMban nem vagyok biztos de ilyen kevésnek rémlik. Pedig egy hétig volt
Ja és külsőre is totál más mind.
-
Blac1
aktív tag
válasz
quailstorm #1808 üzenetére
Lehet hogy a harmadik. Én ketőröl tudttam. De ezen nem fogunk összeveszni. :-)
-
Blac1
aktív tag
válasz
AeSDé Team #1806 üzenetére
Szia!
A második kiadàsú Dreamon is 4.2-es van. -
Blac1
aktív tag
válasz
AeSDé Team #1804 üzenetére
Szia!
Hogy megy-e rajta nem tudom. De a specifikációja nem ugyan az. A Titának ugyanis két magos procija van. -
AeSDé Team
őstag
Sziasztok, az ehhez a tabhoz írt root működik a "DPS Titan 7" nevű tablettel? Mert egy havermon nemrég vett ilyet, és tárhely problémái vannak, meg kellene cserélni a külsőt a belsővel.
A két gép specifikációja ugyan az, mintha csak át lenne csomagolva. -
quailstorm
nagyúr
Na én még a jó öreg concorde 4.1.1-et tettem fel, mondván működik, és tényleg. Igazából a google play store bug megszüntetése volt a lényeg, semmi egyéb.
Ha valakinek van jobb ötlete várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest