- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Az instabil gazdasági helyzet miatt nő a PlayStation 5 ára
- ASUS notebook topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ger_man
senior tag
Sziasztok,
először is mindenkinek boldog karácsonyt
Épp most kaptam egy DPS Dream 7 tablet-et, ez az első tablet-em, örültem is neki nagyon, de mindjárt jött is egy kis probléma:
A tablet nem akar bekapcsolni, és csatlakoztatva is csak pirosan villog egy elem ábrája...
Mi lehet a gond? Ilyen egyáltalán a töltési képernyő?
Előre is köszönet a válaszokért!
-
baldvin
csendes tag
Sziasztok!
Karácsonyra vettem egy ilyen gépet a gyereknek + Sd kártyát, amit nem tudok használni, mivel nem találom azt a lehetőséget, hogy pl. fotót oda mentsen, vagy játékot, egyebet. Tud nekem segíteni valaki abban (lépésről-lépésre leírva), hogy hogyan tudom, ezt a problémát megoldani?Előre is köszönöm.
-
Mond
senior tag
Sziasztok!
Feltettem a concord ics, eddig minden jó
-
Alister71
nagyúr
A Google play árúház hibára, ez a megoldás:
Idézet:
"Google Play! letöltési hibák megoldása
Google Play leállások, 101-es hiba, letöltési gondok megoldásaIdézet az Edigital DPS Dream 7 oldalán a Hungaroflotta munkatársa, Dávid által közölt megoldásból
Kedves Felhasználók.
Úgy néz ki, hogy a hiba a google-nál van, és nem garanciális kérdés, mert ez általános hiba, más készülékeknél is előfordul Android 4.0.4 verziószám alatt (Pl. Sony Xperia telefon, de számos más tabletnél is).
A gyártóval összefogva kitaláltuk az azonnali megoldást, amivel teljes értékűen használható lesz az eszköz.
Ez a megoldás ugyanúgy valószínűleg típus és márkafüggetlen.
Ezzel a fél perces folyamattal lehet orvosolni a problémát,azaz ezeket az alábbi lépéseket kell az Android Play Store hibánál megcsinálni:1. Settings-(Beállítások) – menübe belépni
2. Apps-(Alkalmazások) almenübe belépni
3. A fenti menüsorban az All- (Összes)-re kell klikkelni
4. Google Play Store –t kiválasztani
5. Force Stop –(Kényszerített leállítás) ráklikkelni
6. Clear data- (Adatok törlése) ráklikkelni
7. Return – visszalépni
8. Google Services Framework –öt ugyanott az ALL menüsorból kiválasztani
9. Force Stop -(Kényszerített leállítás) ráklikkelni
10. Clear data –(Adatok törlése) ráklikkelni
11. Újraindítani és készEzzel a megoldással egy napon keresztül, többszöri újraindítással és egyhuzamban is letöltöttem teszt-jelleggel 30 – 30 alkalmazást, hiba nélkül."
-
Milka 78
nagyúr
Van akinek TP-Link routere van és gond nélkül használja a fenti tabletet?
-
kakukkmarci
senior tag
Na, nagyjából belőttem a srácoknak a gépet, már én is várom a szentestét !!!
Állandó hibalista mindkét gépnél:
- A Play-ről a gmail-fiók megadása után tudok gond nélkül letölteni, de az első újraindítás után már a letöltésnél hibát jelez (valami C: 05 vagy ilyesmi kód), MEGOLDÁS: A beállításokban törölni kell a fiókot és a Play, mikor kéri, újra megadni a már meglévő felhasználót és jelszót. (Google segített.)
- A beállításokból a recovery mód, vagy a gyári visszaállítás sem működik, egyszerűen csak kikapcsol a gép.
A bekapcs, hangerő fel is csak sokadszorra hozza be a recoveryt.Ezekkel még együtt lehet élni, bár zavaró.
Az éles teszt ma este kezdődik...Békés karácsonyt !
-
Zsolaf
addikt
Sok Sok ajándékot és meghitt Karácsonyt Kívánok MINDENKINEK!
-
Mond
senior tag
Még a playerről sem tudok letôlteni, állandóan hibát jelez
-
Mond
senior tag
Fifivel semmit nem lehet csinálni, hogy ne dobjon le?
-
Mond
senior tag
Sziasztok!
Lehet ezen a cpu-t húzni? Ha lehet, meddig?
-
Alister71
nagyúr
-
Zsolaf
addikt
Ezt sem Én töltöttem fel, ez onnan van az xda-ról, a bat fájl meg nem elég egyedül van még egy mappa is belül amibe sok minden van ami kell hozzá, próbálgasd jónak kell lennie, ezzel nem oldod meg a dolgot, hogy mástól várod a megoldást, ne is csináld ha itt elakadsz.
Semmilyen felelősséget nem vállalok ha elrontod a tabot!!
-
Mond
senior tag
Bárhonnan is töltöm le ezt a fáljt nem tudja kicsomagolni
-
-
Zsolaf
addikt
Miután elindítjátok a runme.bat fájlt ott még egy 1-est kell neki nyomni, ezt nem írtam az előző hsz-hez,
-
Zsolaf
addikt
Root még1x !
Sziasztok! megkerestek privátban, hogy nem értik az xda-s leírást, ezért leírom a root-ot itt is magyarul.
Ezt letöltöd kicsomagolod a számítógépedre valahová, abban a mappában lesz egy runme.bat fájl,
rádugod a tabot bekapcsolva a gépre, ( média lejátszó módban legyen ne usb storage) és futtatod a runme.bat fájl-t ekkor felugrik egy ablak a tabodon, hogy vissza szeretnéd állítani a fájlokat vagy nem, itt a vissza szeretnémet kell nyomni, ekkor eltelik kb 10 mp. és újraindul a tab elvileg már rootolt lesz.
-
Mond
senior tag
Sziasztok
Elmagyarázná nekem valaki, hogy kell rootolni a tabletet?
-
Zsolaf
addikt
válasz
Yundabácsi #52 üzenetére
Neked meg van az első szériás Dream 7? Ha esetleg letudnád menteni arról az ICS-t megköszönném, mert én feltettem a concord romját ami már JB, de a g-szenzor nem megy vele, próbáltam az újjabb Dream 7 JB-t az sem jó, sőt annak az ICS-e sem. Ezért kellene nekem az elsőnek az ICS-e.
-
Yundabácsi
csendes tag
Madagaszkarnak:
Kb 3 hónapja vettem egy Dream 7 est és semmi bajom vele!
DE: mivel apámnak korábban vett ainol cucc megadta lelkét a nagy teremtőnek nov 15-én vettem az extreme digitalnal (ahol az előbbi dream 7-est vettem) egy ugyanolyat, de ez már nem az volt. ez egy új széria a verziószám a built is magasabb. kb 5 nap után jöttem rá, hogy valami nem stimmel!!! Figyusz.
Nagyon kényelmetlen volt a használat, mert sok mindent nem tudtam eltalálni, pl a menükben, vagy az internet linkeknél mellé nyúlt. BEKAPCSOLTAM a beállításokban a fejlesztőiben az érintési mutató és ledöbbentem. a szélek felé (ennél az újabb példánynál) bőven nem voltam a célkereszteben, azaz máshol érzékelte az ujjamhoz képest a pontot. Na bedühödtem (5-dik napon) és visszavittem az extreemhez, hogy mi ez? Ott megpróbálták megmagyarázni, hogy én vagyok a hülye. ezzel együtt lehet élni (agyrém, ezért fogok rájuk szállni) de elküldték a szervízbe "szakszervízbe". 1 hónapig ültek Ma 22-én értesítettek, hogy kész van és bemenve beigazolódott, amit sejtettem, hogy semmit nem csináltak és semmi bajuk a készülékkel(?)(!). AZ ELŐZŐ TABIT MOST ÖSSZEHASONLÍTOTTAM A MOSTANIVAL ÉS GYALÁZATOS KÜLÖNBSÉG VAN: A CÉLKERESZT 2 TENGELYE KÖZT NAGY A KÜLÖNBSÉG - MAJD EGY CENTI A SZÉLEKNÉL! AZ UJJAD SOKKAL MELLETTE VAN AZ ORIGÓNAK!
Az extrém meg magyarázza, hogy hadakozzak a szervízzel. Na ennyit a hozzállásukról.Tehát a POZÍCIONÁLÁSSAL VAN A GOND A SZÉLEK FELÉ TORZÚL ÉS BIZONYTALAN HASZNÁLATOT ÉS AGYVÉRZÉST OKOZ!!
Nem hagyom annyiban, mert nem fogok használni egy elszart készüléket és ezért a forgalmauó a felelős!!!
Ne hagyd annyiban Magagaszkar. -
baxi320
tag
Na az jó:-)
-
Zsolaf
addikt
válasz
Alister71 #46 üzenetére
Én azt javaslom mielőtt a kardodba dőlsz, hogy ha majd valahol van rá lehetőséged próbáld meg egy másik wifi hálón! Akkor biztosan kiderül, hogy a tab vagy a router a hibás, mert ha ott is ezt csinálja akkor biztosan a tab a hibás. Vagy ha valakinek van a környezetedben androidos telefonja abban van netmegosztás az is wifin osztja, azzal is kilehet próbálni, persze ha van mobilnet a telefonon.
-
Alister71
nagyúr
A wi-fi engem lassan az őrületbe kerget. Állandóan megszakad, azt írja hatókörön kívül. TP-Link TL-WR740N a router, már mindent kipróbáltam amit tudok. A hiba marad. Van amikor elég a tabon ki-be kapcsolni a wi-fit, van mikor a routert is újra kell indítani.
De alighogy elindítom a böngészőt, vagy az áruházat, szinte azonnal megszakad a wi-fi.
Ha valakinek van valami ötlete, kérem ossza meg velem.
Analizáltam a környék csatornáit, beállítottam úgy is, ahol nem volt, vagy csak nagyon kevés másik jel, fixáltam az ip-t a tabon és a routeren is. A végeredmény minden esetben ugyan az. Böngésző indít, wi-fi szakad. -
Alister71
nagyúr
válasz
Krissz9700 #44 üzenetére
Az Angry Birds-ök jól mennek rajta. A google play tele van játékokkal és progikkal. Ha ugyan azzal a mail címmel lépsz be a gépen és a tabon is az áruházba, amire rákatintassz, hogy telepítse, az automatikusan küldi át a tabra.
A Gameloft játékai nem indulnak el, mert a paraszt fejlesztők szerint az olcsóbb gépek nem méltóak arra, hogy a játékait futtassa, hiába a Mali 400.
A CONTRACT KILLER-ek elmennek, a Painkiller, Resident 4 is megy rendesen rajta.Böngészőnek az Opera mobilt ajánlom, mert a Chrome és a Firefox szerintem lassúak az 1 magos proci miatt.
-
Krissz9700
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nemrégiben vettem én is egy ilyen tabot. Eddig meg vagyok vele elégedve, egyetlen egyszer kellett újraindítani, azóta semmi baja. Bár ez a "rányomok a vissza gombra de nem lép vissza" gond nálam is jelentkezett de az is csak egyszer.
És lenne két kérdésem: azt hogy lehet beállítani, hogy amit letöltök a belső SD kártyára (pl.:játékokhoz letöltött plusz fájlok)azt át tudjam helyezni a külsőre és ugyanúgy használni lehessen, mintha a belsőn lenne? És vannak rá valami jó játékok, amik szépen futnak rajta? -
Zsolaf
addikt
Root telepítése!
Ezt itt csak belinkelem onnan le is tölthető és minden le van írva az xda-n, de ha kérdés van segítek ha tudok.
-
Zsolaf
addikt
válasz
kakukkmarci #39 üzenetére
RECOVERY telepítése.
Ezt letöltjük: [link]
A zippben lévő mappát kicsomagoljuk a számítógépre, a tabot rádugjuk (az usb média lejátszó módban legyen, ne usb storage) bekapcsolt állapotban a mappában lévő adb.exe fájlt lefuttatjuk ez kb 2 sec. utána futtatjuk az Install_recovery.bat fájlt ez kb 10 sec. (ha ez nem csinálja meg akkor a Jrecovery_for_ICS.bat fájlt) majd ha leakarjuk ellenőrizni akkor a Boot_to_recovery.bat fájlt lefutatjuk ekkor újraindul a tab és bejön a recovery, ott már mehet a mentés vissza rakás is.
megjegyzés: ez nem úgy ment mint a telefonon megszokott a backup mappa mellett lesz egy „blops” mappa is természetesen ez is kell a mentéshez ezzel együtt tegyük el a mentésünket, vagy majd a backup menüben választhatjuk a "backup format" menüt és ott "tar" ekkor nem csinálja a külön mappát) de a méretéből is látszik majd.
rom mentése: a tabot elindítjuk menüből recovery módban és ott a backup-restore menüben a backup részt választjuk utána ki kell választani a sok menüből a hangerő gombokkal a "yes" sávot és kikapcs gomb az enter és a végén lesz egy clockworkmod mappánk a mem kártyánkon.
visszaállításnál: egyszerűen betesszük a tabba egy kártyára a clockworkmod mappát és a menüben a restore menüt válasszuk ki, ott lesz egy időpont is mikor történt a mentés.Kilépés menü nincs, a kapcsoló gombot kell nyomva tartani vagy reset gomb.
-
kakukkmarci
senior tag
Oké:
Root-olás, custom recovery, gyári ROM mentése,- visszaállítása.
Kezdetnek ezek lennének fontosak.
(#36) amuba
Visszaállítottam FR-tel, most minden jól fut rajta. Valószínűleg nem a géppel van a baj, illetve részben, valamelyik beállítást vagy alkalmazást nem szerette.
Itt sajnos nem érdemes feltenni egyszerre sok mindent, mert akkor nehéz lesz kiszűrni, mi okozta a gondot. Előlről kezdtem, és a szükséges beállítások után csak azt és annyit teszek fel rá, amennyi a kedves felhasználóknak (Fiaimnak) kelleni fog. Lehet, hogy ők elégedettek lesznek a gyári launcherrel is...Köszi
-
baxi320
tag
Sziasztok,az idö elállítódásara azt hittem hogy jó lett de nem sajnos a youtube is vacakol néha öt leállítom és aztán engedélyezem és jo megint.Lehet vissza állítom gyári állapotra és meglátom nem-e bekavart valami alk esetleg.Ja valaki írta hogy flash playert rárakom akkor jó lesz a youtube de gyárilag van rajta abode flash player.Vagy valami másra gondoltatok?
-
Zsolaf
addikt
válasz
kakukkmarci #35 üzenetére
Ezért mondtam, hogy át kell nézni még 3 napon belül vagy, mert ha valamelyik rossz azt még vissza lehet vinni cseréltetni, ha szervizbe kell vinni az már macerásabb lesz. Ez nem nagy márka úgyhogy gondolom nem egyszerű a szervizeltetése.
-
kakukkmarci
senior tag
Hát...
Sajnos, az egyik nem szerette valamelyik alkalmazást, amit telepítettem, így vissza kellett állítanom gyári állapotra.
A másikon simán futott a Go launcher, meg egy-két egyéb dolog.
A második pedig nem volt hajlandó a funkciógombok működtetésére. Az érintést vette, csak nem lépett vissza, kezdőképernyőre, satöbbi.
Lehet, hogy a Live WP nem tetszett, azután állt be, bár azt is simán vitte a másik.
Reset gomb+ hangerő fel, le és a gyári recoveriből FR.
A gyári launcher eléggé nem tetszik, de lehet, hogy marad... -
kakukkmarci
senior tag
Rendben, köszi !
Hazahoztam őket, elsőre minden OK rajtuk, Wifi-re felmentek gond nélkül, Play-ről alkalmazások, launcher felment gond nélkül, érintő érzékenységet még nem volt időm tesztelni, de majd holnap...
Már olyan volt, hogy újra kellett indítani párszor, mert egy idő után nem érzékelte a bevitt karaktereket regisztrációnál, de ennyi...
Köszi, majd jelentkezek... -
Alister71
nagyúr
Olvastam, hogy a factory reset sokszor megoldás lehet az apró hibákra. Hogy kell ezt pontosan megcsinálni, és ez teljesen gyári állapotra állítja vissza az oprendszert is?
-
Zsolaf
addikt
válasz
kakukkmarci #30 üzenetére
Várom majd a kérdéseket, tudok róla sokat, de nem mindent...
Ha tudod próbáld ki még a vásárláskor, ne kelljen rögtön vissza vinni!
-
kakukkmarci
senior tag
Sziasztok !
Jövök én is, most veszek 2db-ot az Euronics-ban, a fiaimnak.
Meguntam, hogy mnidig a Defy-men vitatkozzanak, ki játsszon vele.
Szeretném ROM-olni, így a segítő eszmecserében bennelennék, ha lesz más is, aki érez erre késztetést.
Szép napot ! -
Alister71
nagyúr
Azt nem tudja valaki, hogy a háttérképek hol találhatóak a gépen, melyik mappába? Sehol nem találom. Ha a galériából akarok beállítani másik hátteret, azt mindenképp át akarja méretezni, akkor is ha 800x480-as a kép.
-
Zsolaf
addikt
Abban különbözik, hogy eleve más verziót ír ki a tab a névjegynél, más a boot kép és a bott logó is, másban nem láttam különbséget, de úgy nem vinném be ha gond van vele, mondjuk ha teljesen tégla akkor mindegy mi van rajta
ja és 160 dpi-re van állítva a Dream 7 meg 120, nagyobb minden a concorde-n.
-
Alister71
nagyúr
Azt tudja valaki, hogy a wifi miért dobál le folyamatosan? Van erre valami gyógymód?
-
Zsolaf
addikt
Igen LiveSuit-al tettem fel, csak nekem a régebbi D7 van és azon nem megy a g-szenzor JB-n, feltettem a ICS-t is jó volt az is, de ha nem ok valami vissza lehet tenni gyorsan a JB-t, minden esetre mentést csinálj a gyári romokról, mert garanciánál kellhet, Én Uberizer 1.2-el csináltam a rom mentést, azóta meg feltettem clockwork-t azzal meg xda-ról update.zip mehet már fel, de még nem találtam olyat ami jó lenne, keress rá allwinner tab-ra.
-
geotom
tag
Szia!
Az lenne a kérdésem, hogy a "Concord one" ICS romját rá tudnám e tenni?
Jelenleg JB van az újabb fajta Dps-en , de a nejem Concordjával tesztelve a két romot,
sebességben is és akku időben is jobb az ICS ! (Talán majd a 4.1.2-ben javítanak)
A LiveSuit-tal romoltad?Üdv:Tom
-
baxi320
tag
Köszönöm a gyors vàlaszokat, ign 4.1 van rajta a youtube megoldhatò de ez idö ezt nem tudom milegyen mert sajnos tul van a három napon a gép.
-
baxi320
tag
Attól tartok hogy valami más gond lehet probáltam a beállításokat minden variácioban de valmiért nem akarja.
Ja és még az vettem észre hogy a youtube alk is néha nem inditja el a videót. -
baxi320
tag
Sziasztok nemrég vásároltam én ilyen masinát.
Az lenne a gond hogy az idö rendszeresen elállítodik mi lehet a probléma ?
Ezen probléma ellenére vállalható gép ez. -
Zsolaf
addikt
válasz
Alister71 #11 üzenetére
Dehogy nem, az van most is a JB, de nem megy a giroszenzor, nem fordul a kép ha fordítom a tabot, ezért kellene nekem a régi.
és Én okos nem mentettem le a gyári ICS-t. Csak megsúgom h a Concorde tab one romja is fel megy és jó az új dream 7-re. De az enyém a régebbi és azzal sem megy a szenzor.
-
Zsolaf
addikt
Nekem a régi típus van még elsők között vettem, ez még ICS-el jött ki, ha valakinek ilyen van még az jó lenne ha jelentkezne, mert kellene nekem az eredeti ICS rom, majd elmondom, hogy lehet lementeni, megköszönném!!
-
Alister71
nagyúr
válasz
madagaszkar #8 üzenetére
Igen. De fura mert nem egyértelmű a hiba. Van olyan program ahol nem jelentkezik.
-
Alister71
nagyúr
válasz
madagaszkar #6 üzenetére
Szerintem mind ilyen. Fordíts álló helyzetbe, úgy érzékel minden betűt.
Más: próbáltam ma egy Vodafonos Huawei K3520 -as HSDPA modemet, miután telefonban levettem a kártyáról a pin-kód kérést, olyan 20mp alatt felcsatlakozott a Vodára, és stabilan, gyorsan működött vele a net.
-
madagaszkar
tag
2012.12.15-én vásároltam egy ilyen készüléket a Media Markt-ban. A mai napon próbálgattam a különböző funkciókat rajta, videókat szépen játssza,( pendrive-ról is ) wifi gyorsan talál jelet, usb billentyűzetet szépen felismeri, böngészés elfogadható sebességű, a készülék hátlapjának anyaga és kiképzése miatt jó a fogása nem csúszik ki a kézből, összességében elégedett vagyok a géppel.. Azonban találtam egy óriási problémát, a képernyő baloldali része a szélétől 1 cm-re kezdődően egy két centi széles sávban nem érzékel semmit. legegyszerűbben úgy lehet észrevenni, hogy a virtuális billentyűzeten nem érzékeli a W,Y, és az Y alatti billentyűket. Szerencsémre még csak 48 óra telt el a vásárlástól számítva, holnap viszem vissza, remélem kicserélik.
Az lenne a kérésem, hogy ha van aki hasonlóan járt ezzel a géppel, az megosztaná velem a tapasztalatait:
szerviz javítási ideje, ha 72 órát meghaladta a hiba észlelése stb. Okulásként is írtam le az esetemet, hogy ha van aki ilyen gép vásárlásán töri a fejét még időben észlelje a hibát és cseréltesse ki! -
dzsidzsas
tag
Én is vettem egyet a páromnak ajándékba. Ami tetszik, hogy sok mindent kezel, 3g stick, usb bill, egér, pendrive, vinyó. Antutu tesztben 3611 pontot ért el, ami nem rossz. Minden megy rajta amit egy nagyobb gépen használok - (itt jegyzem meg Toshibát senki ne vegyen!!). Simán lejátssza a 1080p videókat is, ami ebben az árkategóriában csúcs. Persze eget rengető gyorsaságot nem kell várni tőle, de zene hallgatásra, egy két filmsorozat rész megnézésére, email nézegetésre, gyorsan megnézek valamit a neten, tökéletes. Feltettem az ETERNITY WARRIORS 2 -t és ugyan úgy fut mint a 10" Toshiba AT300-on. A könyvolvasáshoz állítva nem megfelelő a 7 col, de fektetve már szépen lehet olvasni, nekem nem fáradt közben a szemem. Ajánlom hozzá az Ingyen-könyv alkalmazást, a képregényeknél találtok pár klasszikust is
.
-
Zsolaf
addikt
Szia!
Látom nem sokan vagyunk itt
Én a kicsi lányomnak vettem egy ilyen tabot kb. 3 hónapja nem egy gyors valami de használható, találtam a neten egy fórum oldalt lehet hogy ismered de ha nem itt (kicsit lassú az oldal) megtalálod, nekem az első széria van és ezen az oldalon sok minden okosság van, mondjuk nem egyszerű megcsinálni őket. Én a concorde romját tettem rá ami már JellyBean 4.1.1-es. De a giroszenzor nem múködik rajta, de még így is gyorsabb az ICS-nél.
Na remélem leszünk többen, majd most már sűrűbben jövök erre,
Üdv. -
Alister71
nagyúr
Íme a 220 volt olcsó tablet tesztje, és az extreme digitál jelenlegi ajánlata.
-
Alister71
nagyúr
Alapvetően elégedett vagyok a készülékkel. Természetesen tisztában kell lenni az 1 magos 1.2GHz-es proci képességeivel, a böngészők nem a leggyorsabban keresnek, és nem nyílik semmi 1 kattintásra, mint az SSD-vel szerelt asztali gépeken
, de a kategóriájában szerintem elég jól teljesít. Alap és közepes játékok is elfutnak rajta, a komolyabbaknak a belső, korlátozott tárhely és az 512 mega ram már korlátot szab.
De nem is ezért vettem. Egyszerűen szükségét éreztem, egy olcsó tabletnek, ami lejátssza minden gond nélkül a különböző médiákat, a Mali 400-nak köszönhetően, akár 1080P-ben is, ami olvassa és lejátssza a routeren lévő pc-k megosztott mappáit. -
Alister71
nagyúr
Ide várnék minden olyan hozzászólást, újdonságot, ötletet, ami a DPS Dream 7 tablettel kapcsolatos lehet.
A gép az "olcsó" kategória képviseltje, a műszaki adatokat most nem sorolnám fel, mert aki megvette, nyilván tisztában van a gép hardveres felszereltségével és tulajdonságaival.
Az újabb modellek már a 4.1.1-es Jelly Bean Androiddal kaphatóak.A Google play áruház hibára, ez a megoldás:
Idézet:
"Google Play! letöltési hibák megoldása
Google Play leállások, 101-es hiba, letöltési gondok megoldásaIdézet az Edigital DPS Dream 7 oldalán a Hungaroflotta munkatársa, Dávid által közölt megoldásból
Kedves Felhasználók.
Úgy néz ki, hogy a hiba a google-nál van, és nem garanciális kérdés, mert ez általános hiba, más készülékeknél is előfordul Android 4.0.4 verziószám alatt (Pl. Sony Xperia telefon, de számos más tabletnél is).
A gyártóval összefogva kitaláltuk az azonnali megoldást, amivel teljes értékűen használható lesz az eszköz.
Ez a megoldás ugyanúgy valószínűleg típus és márkafüggetlen.
Ezzel a fél perces folyamattal lehet orvosolni a problémát,azaz ezeket az alábbi lépéseket kell az Android Play Store hibánál megcsinálni:1. Settings-(Beállítások) – menübe belépni
2. Apps-(Alkalmazások) almenübe belépni
3. A fenti menüsorban az All- (Összes)-re kell klikkelni
4. Google Play Store –t kiválasztani
5. Force Stop –(Kényszerített leállítás) ráklikkelni
6. Clear data- (Adatok törlése) ráklikkelni
7. Return – visszalépni
8. Google Services Framework –öt ugyanott az ALL menüsorból kiválasztani
9. Force Stop -(Kényszerített leállítás) ráklikkelni
10. Clear data –(Adatok törlése) ráklikkelni
11. Újraindítani és készEzzel a megoldással egy napon keresztül, többszöri újraindítással és egyhuzamban is letöltöttem teszt-jelleggel 30 – 30 alkalmazást, hiba nélkül."
Játékok kompatibilitása és a build.prop
Játékok kompatibilitási problémájának kiküszöböléseTáblagépünk egyik sarkallatos pontja, ami a vásárlás felé tolt sokunkat, hogy van benne egy Mali400-as 3D gyorsító chip. Igen bosszantó azonban, hogy a jobb játékok (Gameloft-gyártmányok főként) nem hajlandóak futni a gépünkön, mert az nem valamely neves gyártó terméke.
Erre nyújt megoldást a következő tutorial, melynek lépéseit pontosan betartva garantált sikert érhetünk el
Először is szükségünk lesz a Play!-ről ingyenesen letölthető ES File Explorer nevű programra. Ennek telepítése és elindítása után egyből menjünk a beállításaiba. Program főképernyőjén menü gomb (hangerő fel röviden), Settings, majd a Root settings menüpont. Ezen belül a Root Explorerés a Mount File System mellé jár a pipa. Két visszanyíl (vagy hangerő le kétszer röviden) és máris ismét a főképernyőn találjuk magunkat. Itt Favorites gomb, majd a / nevű. Ez utóbbi az Operációs rendszer meghajtójára dob (mint a windowsnak a C:\). System mappa és ezen belül lakik abuild.prop. FONTOS!!! Készítsünk biztonsági mentést róla még változtatás előtt… az ördög nem alszik. Miután lementettük kattintsunk/koppintsunk rá, majd a felugró fájltársítás ablakban mindjárt válasszuk ki az elsőt (ES Note Editor). A megnyitott állományban a következő két sor manipulálásaszükséges ilyenképp:
ro.product.model=DPS Dream7 változás után: ro.product.model=GT-I9100
ro.product.brand=iNet ezt pedig így: ro.product.brand=samsung
a vissza nyíl lenyomása után a kérdésre YES (mentjük a változtatásokat), majd újraindításkövetkezik. Ha mindent jól csináltunk, ezután már nyugodtan telepíthetjük a Gameloft játékait, melyek véleményem szerint játszható minőségben futnak (pl. Asphalt Adrenaline 6).
Természetesen root jog szükséges hozzá.
Jó Szórakozást!
[ Módosította: CoolMan ]
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Motoros topic
- LEGO klub
- ZEN.com
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest