Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludla
őstag
válasz
Alister71
üzenetére
Teljesen nem tiszta ez a recovry mentés dolog
Esetleg valami egyszerűbb megoldás nincs? 
A garivesztés miatt lehet nem merem mert nem a sajátom lesz a tablet.
Szerintetek szervizben észre veszik rögtön?
Holnap már nálam lesz, most rendeltem meg.
Amúgy ez jó lesz a régebbi verziókra is mert még az enyém 1Ghz A8 és 4.0 ICS -
Alister71
nagyúr
Fel kell rá tenni egy CWM recovryt, ezzel lehet csinálni mentést sd kártyára a backup and restore opcióban a backup-ot választva. Pár perc alatt megcsinálja. De ezt akkor kellene amikor teljesen friss, és még nincs semmi rajta.
-
Zsolaf
addikt
válasz
Alister71
üzenetére
Az nekem is kellene

(#1193) ludla: köszönjük az jó lenne, lementés nem egyszerü, de nem is bonyolult, addig kell eljutni hogy a clockworkmod fent legyen és azzal már mehet a mentés, de csak akkor ments mikor minden gyári, mert ha vannak adatok már beállítva azt is mindenki látja majd.
-
Alister71
nagyúr
Nincs még senkinek új, amin a 4.2-es rendszer van? Egy mentés jó lenne belőle.
-
ludla
őstag
A DPS Dream 7 Androidos tablet csak ma 14.900 Ft-ért [link]
-
Alister71
nagyúr
válasz
dancsef
üzenetére
Ha más megoldás nincs, lépj be a recowery menübe. Kikapcsolt állapotban nyomd a bekapcs + hangerő le gombot, addig míg a zöld robot meg nem jelenik, kinyitott hassal. Itt válaszd a wipe data/factory reset opciót és a bekapcsoló gombbal aktiváld az opciót. Ezután válaszd a wipe cashe-t és szintén aktiváld a bekapcsoló gombbal, végül restartold a gépet. Arra vigyázz, hogy mindent töröl a tab-ról.
-
dancsef
csendes tag
Sziasztok!
Kikapcsolás és töltés után nem reagál a "vissza gomb".
Tudnátok segíteni,mi lehet a hiba.Akárhová lépek be, vissza nem tudok lépni.
Képernyő sem fordul,hogy más pozícióba kipróbáljam,mit lehet tenni?Köszi Üdv.
dancsef
-
empiree
csendes tag
Hello.
Nekem is ilyen van, korábban egy lark típusú tabletem volt, ami elvileg minden szempontból nézve gyengébb a mostaninál. Ugyanakkor azon minden játék akadás mentesen futott. Természetesen a net ott sem ment pöccre, villámgyorsan, de ilyen specifikácó mellett nem is vártam el, no meg nem is arra lett véve. A lényeg, hogy komolyabb játékok is simán elfutottak rajta, pl. Real Football (2012, 2013). Ezen meg nem rendszeresen, de igen gyakran akad a játék, meg más hasonló is. Gondolom a hiba abban van, hogy az ilyen játékoknál rosszul van optimalizálva a tablethez a jelly bean. Épp ezért szeretném rá visszarakni az ICS-t, de fogalmam sincs, hogyan kell. Hálás lennék, ha valaki elmagyarázná

-
ludla
őstag
nem ide szántam

-
_Mario_
tag
Viszont van egy 4.1.1 2013.4 havi ez is Elég jo
-
_Mario_
tag
néztétek hogy az extreme digitál már 4.2 androidal árulja? valakinek meg van az a rom?
-
Alister71
nagyúr
válasz
Alister71
üzenetére
Ha valaki el szeretné végezni a módosításokat, annak ajánlom még telepítés előtt. Gondolok itt a tárhely cserére és a szükséges build.prop módosításokra. A rendszer alapból root-olt, tehát azzal nem kell már kínlódni.
Én total commanderrel kimásoltam belőle a módosítandó fájlokat, átírtam vold-ot és a build-ot, majd visszamásoltam a telepítőbe és így telepítettem. Így érvénybe léptek rögtön, vagyis a külső sd-t rakta belső tárhelynek, és SGSII-nek ismerte már fel. -
Alister71
nagyúr
Elérhető ée tölthető az Agingsz féle 4.2.2, DPS-en is működik: klikk, én kb. 15 perce raktam fel, eddig rendben működik.
-
üszök
őstag
válasz
thunder505
üzenetére
Igen. Meg billentyűzettel is.
-
thunder505
csendes tag
Ha betört a Dream nak az érintőpanelja, de kijelző sértetlen, azért lehet használni, egérrel?
-
törölt tag
Köszi az útmutatást, de a következőt okosabban és gyorsabban tudom majd csinálni. Egész a tapi üvege alá kell benyúlni onnan szépen fel lehet szedni pillanatok alatt. 3000.- volt a törött tab, 135.- az 1 mm-es víztiszta polikarbonát méretre szabva, 300.- a karbonfólia az elejére. Kapott egy szűz rendszert, egy Moon readert és egy autostart progit. Ennyiért ajándék volt az e-book olvasó, amin egérrel természetesen bármit is lehet csinálni.
-
RamboHori
csendes tag
válasz
apaszka
üzenetére
Szia
Elvileg ezeket a típusokat támogatja
USB Stickek
-
apaszka
veterán
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy az UPC-s stickes mobilnetet támogatja ez a cucc?
-
Alister71
nagyúr
A 6.0-ás rom eddig tartott. Újra elkezdte, hogy nem érzékeli a nyomásokat. Vagyis fura mert érzékeli, de nem reagál rá Az értesítősávon semmire nem reagál, se a hangerő, se a power gombra.
Visszavonom az ajánlott státuszt és újra a CM9 beta2-őt tartom a legjobbnak. -
törölt tag
Üdv mindenkinek!
Ha valaki szedett már szét egy ilyen tabot, úgy becsületesen kijelzőig, dobjon már meg egy priváttal!
Köszönöm -
Gaborking
tag
Sziasztok!
Melyik a legjobb custom rom erre a masinára?
Előre is köszi. -
kanyi51
senior tag
válasz
Alister71
üzenetére
Csak tesztelgesd, nálam volt elég sok apró hiba, pl.: Youtube elindít, lejátszik közben teljes képernyőre akarom rakni a tab újra indul. Ugyan ez a film lejátszás közben az MX el is. Volt hogy az óra elszállt, csak újra indítás után jött vissza, és még elég sok minden volt, ezért tettem fel az általad nagyon ajánlott rendszert.
Igaziból az 5,5-öt akartam feltenni, de pont akkor jelent meg a 6.0-ás , lehet azóta ezek a hibák javítva lettek nem tudom. -
Alister71
nagyúr
válasz
RamboHori
üzenetére
A garanciának sosem pápá, mert a gyári romot bármikor vissza lehet rakni. Az enyém is volt szervizben, mert a töltőnyílása kiszopósodott és cserélni kellett.
Ha frissítés közben fagy meg, akkor hardverhibás. De az usb szinte halottan is működik és a gyári rom-ot akkor is rá lehet tenni LS-el, ha már be sem kapcsol a gép.
"Ez esetben van jelentkező aki frissitene rendszert?? " - nagyon szívesen, ha miskolcon jársz.

-
RamboHori
csendes tag
fagyásra valakinek ötlete?elég durva a dolog,mert csak a ki-be kapcsolás segít, de bekapcsolás után a tablet elfelejt minden beállitást,és a letöltött alkalmazások mind eltünnek.Még a gyári Android van rajta,tehát nem let piszkálv semmi,próbáltam a gyári visszaállitást az edmény fagyás.Még garanciális a gép,visszavigyem,vagy orvosolható a hibája?
-
Alister71
nagyúr
Ajánlom mindenkinek: Agingsz V6.0, eddig hibátlan működés.
-
RamboHori
csendes tag
Azt esetleg tudja valaki,hogy mitől fagyogat néha a tablet? Valamint eBook használata közben néha random módon előjön az ANDROID felirat a képernyőn
-
RamboHori
csendes tag
Hello!
Tud nekem valaki segiteni a tabletet összepárositani a Vodafonos Huawei K3520 -as HSDPA modem-mel?( A fizikai párositás megtörtént,de internet még nincs a tableten... )
Köszönöm -
Alister71
nagyúr
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Tulajdonképp kérdezni akartam, csak későn vettem észre, hogy pontot tettem a végére nem kérdőjelet.

-
Freddy TNT
őstag
válasz
hodostamas
üzenetére
Hello !
Na igen tölti az akkor is, ha 0,5 vagy 1 akár 2 ampert táplálnak bele.
Csakhogy én mondjuk menet közben szeretném használni, nem pedig este lerakni és tölteni. Tehát a cél az lenne, hogy mondjuk autóban szivargyújtóról vagy az autórádió USB dugóival tudjam tölteni.
Ehhez azonban kell két USB dugalj nem ? Vagy rosszul gondolom ?
-
hodostamas
addikt
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Szabvány szerint 5V és 500mA... Viszont a legtöbb új alaplap már többet is tud, pont a töltés miatt.
Amúgy meg én a táblát van hogy a sima 800mA-es Defy-hez való töltővel töltöm, és simán tölti, csak kicsit lassabban. -
Freddy TNT
őstag
válasz
Alister71
üzenetére
Rosszul tudod.
-az USB port 5V feszültséget 1 ampert tud leadni. 12V nincs benne.
-3,5-ös HDD-nek valóban kell a 12V is. Azonban a 3,5-es külső merevlemezeknek saját tápegységük van.A 2,5 colosoknak elegendő a az 5 V 1 amper. Azonban olykor dupla dugaljat kapnak csak azt nem tudom, hogy az amper duplázásért vagy a stabilabb feszültség-ellátás miatt van-e ez ?
Az az elméletem, hogy ha összeadódik az amper akkor megoldható a dolog. Ha nem akkor nem. Ez lenne a kérdésem felétek.
Ugyanis a táblagépnek 5 V 2 amper kell, tehát 1 USB dugó képtelen ellátni árammal.
-
Alister71
nagyúr
Szinte minden nap felnézek a concorde oldalára, de ez a 4.2 csak nem akar felkerülni.

-
Alister71
nagyúr
válasz
Freddy TNT
üzenetére
De miért akarsz duplát? 1 is tölti, az úgy kevés? A 3.5-ös HDD-nek 12 voltra is szüksége van, azért kell neki 2 usb csati.
-
Freddy TNT
őstag
Sziasztok !
Arra gondoltam, hogy kicsit nyűgös a tápot magammal cipelnem, azonban USB port általában van kéznél. Na most az USB szabvány tudtommal 5V 1 amper.
Az ötletet a külső mobil merevlemez adta, ahol ugye szintén dupla USB kábellel lehet betápolni a vincsit.
Szóval ha szerelnék egy ilyen "dupla fejű" USB kábelre egy megfelelő dugót akkor arról is be lehet tápolni biztonságosan a tabletet ?Kocsiban mondjuk jól jönne...
-
Henrik23
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Nekem V2 öm van.
-
Alister71
nagyúr
-
Henrik23
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Nem.Nekem 4.0.4 és rootolni kéne mert nem tudok nagyobb és jobb játékokat rátenni.És azt hiszem a legelső Dps dream 7 android verzió a tabra.
-
Henrik23
csendes tag
Üdv!
Néztem letöltési linkeket a tabhoz root hoz sajnos egyet nem tudtam letölteni.
Valaki megtudná adni a pontos linkeket elöre is köszönöm.
-
ludla
őstag
válasz
hodostamas
üzenetére
A gyári lejátszót használom fogalmam sincs mi a neve

Most felraktam a Mx playert ez jobban tetszik, és úgy néz ki ezzel nem csúszik -
-
ludla
őstag
Sziasztok! Az mitől lehet hogy amit konvertálok rá videót állandóan elcsúszik a hang a tableten amúgy a a Pc-n nem jelentkezik az elcsúszás próbáltam már mp4 és mkv formátumot is.
-
sniper112
aktív tag
hello ennél a tabletnél valaki próbálta már
ConCorde Tab ONE billentyűzetes tok
ezzel a billel hogy jó e vele? előre is köszi. -
whiskeys
őstag
válasz
vazulka2800
üzenetére
szerintem nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Macska topik
- HP EliteBook / ZBook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Esetleg valami egyszerűbb megoldás nincs? 

na, ha valakinek van ebből az újból dobhatna egy zsír mentést a rom-ból.

De ha kiadnák, és jó lenne a DPS tabra is, lehet, hogy felraknám én is (jelenleg a gyári 4.1.1 - es van rajta
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)