- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madagaszkar
tag
válasz
Yundabácsi #52 üzenetére
Két nap után visszavittem az Media Markt-ba és szó nélkül kicserélték, elismerték a hibát! Az új amit kaptam az egyik eladó által, saját magának félretett és letesztelt példány volt. Eddig stabilan működik semmilyen hibát nem produkál, a kijelző érzékenysége jó. Az én példányomon két kijelzővédő fólia van. A felső nagyon vékony alatt van egy sokkal vastagabb is, ezt úgy vettem észre, hogy a felső eltávolításakor a jobb felső szélén elvált az alsó is és így láthatóvá vált az alsó ami nagyon vastag, szinte műanyag lemez szerű. Szerintem ezt is el kellene távolítani, mert szinte biztos, hogy ezért nem túl érzékeny a képernyő. Egyébként a felső eltávolítása után a képernyő függőleges csíkozottsága megszűnt.
-
Zsolaf
addikt
válasz
Yundabácsi #52 üzenetére
Neked meg van az első szériás Dream 7? Ha esetleg letudnád menteni arról az ICS-t megköszönném, mert én feltettem a concord romját ami már JB, de a g-szenzor nem megy vele, próbáltam az újjabb Dream 7 JB-t az sem jó, sőt annak az ICS-e sem. Ezért kellene nekem az elsőnek az ICS-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest