Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
madagaszkar
tag
2012.12.15-én vásároltam egy ilyen készüléket a Media Markt-ban. A mai napon próbálgattam a különböző funkciókat rajta, videókat szépen játssza,( pendrive-ról is ) wifi gyorsan talál jelet, usb billentyűzetet szépen felismeri, böngészés elfogadható sebességű, a készülék hátlapjának anyaga és kiképzése miatt jó a fogása nem csúszik ki a kézből, összességében elégedett vagyok a géppel.. Azonban találtam egy óriási problémát, a képernyő baloldali része a szélétől 1 cm-re kezdődően egy két centi széles sávban nem érzékel semmit. legegyszerűbben úgy lehet észrevenni, hogy a virtuális billentyűzeten nem érzékeli a W,Y, és az Y alatti billentyűket. Szerencsémre még csak 48 óra telt el a vásárlástól számítva, holnap viszem vissza, remélem kicserélik.
Az lenne a kérésem, hogy ha van aki hasonlóan járt ezzel a géppel, az megosztaná velem a tapasztalatait:
szerviz javítási ideje, ha 72 órát meghaladta a hiba észlelése stb. Okulásként is írtam le az esetemet, hogy ha van aki ilyen gép vásárlásán töri a fejét még időben észlelje a hibát és cseréltesse ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+ cellular 2028.10.30. Apple jótállás
- Apple Pencil Pro hibátlan 2027.10.28.Alza jótállás
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest