Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsidzsas
tag
Én is vettem egyet a páromnak ajándékba. Ami tetszik, hogy sok mindent kezel, 3g stick, usb bill, egér, pendrive, vinyó. Antutu tesztben 3611 pontot ért el, ami nem rossz. Minden megy rajta amit egy nagyobb gépen használok - (itt jegyzem meg Toshibát senki ne vegyen!!). Simán lejátssza a 1080p videókat is, ami ebben az árkategóriában csúcs. Persze eget rengető gyorsaságot nem kell várni tőle, de zene hallgatásra, egy két filmsorozat rész megnézésére, email nézegetésre, gyorsan megnézek valamit a neten, tökéletes. Feltettem az ETERNITY WARRIORS 2 -t és ugyan úgy fut mint a 10" Toshiba AT300-on. A könyvolvasáshoz állítva nem megfelelő a 7 col, de fektetve már szépen lehet olvasni, nekem nem fáradt közben a szemem. Ajánlom hozzá az Ingyen-könyv alkalmazást, a képregényeknél találtok pár klasszikust is
.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- iPad gen 7
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Micron 32GB 3200Mhz 2Rx4 RDIMM 1.2V ECC RAM
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.